Ларингит със задушаване! Да обменим опит!

• 252 427
  • 348
  •   1
Отговори
# 105
Да наистина,дъщеря ми беше много зле и затова трябваше да се направи венозно.
Но сега вече зная какво да правя.

# 106
  • Враца
Урбазона е два  вида на хапченца   или  венозно   се  поставя.Хубаво е вкъщи да разполагате с хапченца ..и разбира се вентолин с физ.р-р  така няма да    стигате  до  болници  просто  ще се научите      кога да правите инхалация   с вентолин ...Така няма да имате  нужда  да поставяте   урбазона  венозно
Точно това е правилното лечение,защото на нас ни слагаха венозно урбазона...но с Вентолин..инхалаций..се овладява положението..

# 107
Идеята  мили майки   е да се научите   че детето  щом започне да кашля непрестанно  работата е за вентолин  дори  не трябва да се чака  да  започне  да свири  ... Така правя      изпреварвам както се казва събитията .Ако не  дадете  нужното    се започват       няколко инхалации  на ден    вентолин  и  ако се  вложи  метилпреднизолон хапченце . Последно  урбазон      венозно    но ако си свършите работата навреме   няма  да го бодат детенцето .По смело  трябва..  bouquetLaughing

# 108
  • София
Само ще кажа, че дори и смело да се действа, понякога самото детенце не реагира. МАлкото ми бебоче беше така, лекувах го в къщи 2 седмици и накрая все пак ни прибраха в болницата, защото не спираше да му свирят гърдите, а и той беше много мъничък, на  6 месеца. А Мишето не ми стига до свирене, той се разсополивя и до няколко часа вече "лае" и т.н, сега след сингулера, оставаме само с лаещата кашлица и не стигаме до задушаване. Боже какви зими сме карали с него кошмарни, по цели седмици така, въпреки вентолина и т.н. И ние си купихме отдавна инахалатор, по-хубав от тия в болницата, ама както вече писах, не винаги се разминаваме само с инхалациите с вентолин. малкия ми син пие ЗИртек, на Мишо го спрях след като почна Сингулера, а и двамата са на Флексотид. И вече се моля -  дано нямаме последствия от него........

# 109
  • София
Боже, боже!Като ви слушам, направо настръхвам.
Дано ги израстат тези гадости Praynig

# 110
Права си мамо Иги. Понякога и да вземеш мерки, като ще се влошава, се влошава. Добре, а какви мерки да вземем след като примерно си легне детето вечерта и му няма нищо, посреднощ се събужда с лаеща кашлица и не може да диша. Какви мерки е трябвало да взема преди пристъпа като не знам че ще го направи примерно еди си коя вечер... След пристъпа, разбирам че трябва да се вземат мерки за следващата вечер, но това е друг въпрос.
Този път ни се размина с хомеопатия. Колко време бяхме на вентолин и метил преднизалон, кашлицата не овлажняваше и не овлажняваше, бях се видяла в чудо. Събуждах детето постоянно да го видя дали не започва да прави пристъп... Викам си, няма да става така, хайде на хомеопат. За сега сме добре, кашлицата е вече къртеща.

# 111
  • София
Точно така става и с Мишо Айнур! Събуждам се през ноща обикновено от лаещата кашлица и вече започнали симптомите на пристъпа. Вечерта съм го сложила без проблеми и през ноща ХОП!
Дали и ние да не пробваме с хомеопатия се чудя, ама никак не и вярвам, преди време ходихме при една известна, ама не помогна никак на Мишо, само тия препарати го позакрепиха!

# 112
Иги, ще отидеш на класически хомеопат.

# 113
Има огромна разлика между астма  и ларингит ... а  ние сме  с астма.Но пристъпа пак се  получава  изведнъж  .Все  неприятни  неща Confused

# 114
Има огромна разлика между астма  и ларингит ... а  ние сме  с астма.Но пристъпа пак се  получава  изведнъж  .Все  неприятни  неща Confused

Така е, има голяма разлика, дано не стигаме до там, но и при двата случаи е много опасно Sick.

# 115
Ако можеше  всичко да е идеално..да са здрави  и    въобще да  не боледуват    все по нещо  има  за което да се притесняваме  SadСега пак сме  болни   откакто  ходим на градина   една седмица  ходи    една се лекуваме   ...в неделя заминаваме на почивка и   се  притеснявам тк трябва да е стабилизиран... Cry

# 116
Божееей, колко ларингити имало на тоя свят...  ooooh! - това лошата новина.
Добрата новина е, че наистина отшумяват с времето. Павел е на 9: 2006 пролетта направи великото задушаане, след това един по-лек пристъп. От тогава до днес няколко пъти е имал лаеща кашлица, но нищо особено, на фона на останалото. Преди няколко дни и двамата ми се разлаяха, метнахме Ериуса (щото такова имах) и го обърнаха на банално разболяване. Дени днес сутринта се влоши малко - като започна едно кашляне...няма спирачки. Суха, не лаеща и 2 часа без да спре. Просто не спираше, въпреки мерките, които взех. По едно време взе да пребледнява. Дадох и хапченца урбазон, двечки...след малко спря. Сега е доста по-добре. Да видим как ще изкараме нощта...  Praynig
Баткото понакашля и той, но не лае...и на двамата носовете им пълни - цял сополен завод.

# 117
Надявам се,наистина да отшумят при всички! PraynigДосега не съм осъзнавала,колко страшно нещо е това.
Ако можеше  всичко да е идеално..да са здрави  и    въобще да  не боледуват    все по нещо  има  за което да се притесняваме  SadСега пак сме  болни   откакто  ходим на градина   една седмица  ходи    една се лекуваме   ...в неделя заминаваме на почивка и   се  притеснявам тк трябва да е стабилизиран... Cry
Оф,точно заради това отлагам ходенето на ясла.Много ми се иска да се свиква с децата моята дъщеричка,но още е рано!

bluevelvet,бързо оздравяване на твоето детенце!

# 118
Ами на 5   год и  5 месеца  е   за първи път  ходим на градина    хубавото е че му харесва  Laughing
Иначе ние оздравяваме  Hug

# 119
bluevelvet бързо оздравяване. Но тръгнат ли децата на градина започват и болестите. Аз Мария я пуснах на 2,4м. Но на няколко пъти ни се налага за по 1-2 месеца да я спирам. Та така. Ама сега след като оперирхме сливиците  сякаш е по-добре. По жизнена, храни се нормално, няма сополи. Но това не пречи 2 сед. след операцията да е с ужасна кашлица и на косъм от пристъп. Аз вече като теб имам стрес и щом се разкашля започвам всичи видове лекарства и инхалации.

Общи условия

Активация на акаунт