Ларингит със задушаване! Да обменим опит!

• 252 669
  • 348
  •   2
Отговори
# 120
Здравей  marychery   малко по малко оздравяваме  Grinning Много  съм доволна от  прахчетата   за отхрачване АСС 200   включени с Амброксол или Проспан   действат безотказно  Naughty

# 121
Привет,
Ние сме доста по-добре - и тримата. Кашлицата се овлажни...но се питам само на моите деца ли им действа толкова зле АСС-то  newsm78 Направо се побъркват, дъх не могат да си поемат от давене и кашляне. Сиропите от сорта Мукосолван и др. - същата работа  ooooh!
Какво да давам за отхрачване без риск да си изплюят дробовете???

# 122
Напоследък за отхрачване давам сиропа на Тайс  - този, който е с живовлек. Поне ми върви като идея по-безвреден.

# 123
Не прочтох всичко което сте писали,но искам да ви кажа,че аз и брат ми като малки много често сме имали лаеща кашлица!Моето дете наскоро беше с лаеща кашлица и му направих по препоръка на майка ми(тя така ни е лекувала),чай от шипка,босилек,мащерка и счукан орех с черупката.Педиатърката му изписа на следващия ден лекарства за 36 лв.Не успях да му ги дам и вече се беше излекувал!

# 124
Онзи ден Дари отново се опита да направи  пристъп Sad.за щастие  спасихме положението с инхалатора. Вече започвам да се замислям за  хомеопатия Rolling Eyes.Та- има ли  сред вас   използвали  методите на класи4еската хомеопатия за овладяване на проблема ?Събирам всякакви отзиви ,мнения и препоръки Praynig

# 125
Аз, и съм доволна Peace. Ето тук съм обяснила.

Този път ни се размина с хомеопатия. Колко време бяхме на вентолин и метил преднизалон, кашлицата не овлажняваше и не овлажняваше, бях се видяла в чудо. Събуждах детето постоянно да го видя дали не започва да прави пристъп... Викам си, няма да става така, хайде на хомеопат. За сега сме добре, кашлицата е вече къртеща.

# 126
А може ли да ми препоръчаш   хомеопат Praynig За София търся( не се разбира от къде си Grinning)

# 127
За съжаление не съм от София Simple Smile. С това не мога да ти помогна Rolling Eyes. Аз ги водя във Варна.

# 128
Здравейте и ние сме от хората с тежки нощи!
След два престоя в болница през два дни и последващи пристъпи на задух на нас ни помогна хомеопатията. Предписаха ни "бонбонки" за самия пристъп и мога да кажа, че избегнах даването на преднизолона.
Пробвайте с хомеопатия.
Намирам се в малък град и под хомеопат се разбират няколко имена на лекари - не знам дали е добър лекаря, но лекарствата ни помогнаха.
Разбира се преднизолона е винаги в нас, но дано не ни се налага...че все още не отшумяла кашлицата.

# 129
  • София
Да ви питам, когато нещата тръгнат към ларингит или се установи, че е това, изписват ли ви някакви лекарства и какви?Пиете ли антибиотици?

# 130
  • Под тепетата
Здравейте и от мен.Имам същия проблем:ларингит с пристъпи-кошмар #CrazyКойто не го е преживял,той не знае.Снощи поредния пристъп и сега лаещата кашлица-започнахме с кленбутерол и перитол,но няма май само с това да се разминем,а?

# 131
  • Под тепетата
Забравих да кажа че се отнася за малкия,който е на почти 3г.,а започнаха от 6мес.възраст.И повечето пъти са посред нощите,снощния беше в 1и30ч.Казват че ще го израсте,но ще видим.

# 132
Винаги (ех, в повечето случаи) пристъпите се правят в малките часове на ноща.

# 133
  • София
А при нас гадното е, че един ни казва, че имаме ларингит, а друг астма, и аз вече незнам какво имат моите синове, подозирам, че малкото ми е с кърмаческа астма, той си имаше и алергия преди това открита, а баткото е нещо смесено. Трудно е, да определят, питам всеки път, мънкат и не отговарят и докторите не са наясно...
А иначе и Мишо ми направи една лаеща кашлица и се оправи без да стигне до пристъп.... Но е пил пал лекарства една шепа, иначе не става.

# 134
  • дядовата ръкавичка
А каква е точно разликата между ларингит и астма?

Синът ми  боледува от ларингит - напоследък /вече е на 7 г/ максимум 2 пъти годишно. Доколкото знам, алергичните деца, при вирусно заболяване са склонни да развиват ларингит. А Саши е доказано алергичен - на 4 г. го водих при Д-р Алексиев и се оказа чувствителен към безброй неща, включително ябълки, картофи, за които изобщо не би ми минало през ум. Както и да е, сега отчитам тези тестове като моя грешка, защото самотото тестване може да провокира алергии. Пък и аз не го ограничавам в нищо: не спазва диети, не му давам никакви противоалергични лекарства, освен в по-тежки случаи.

Но освен при ларингити, Саши има случаи на затруднено дишане и при смяна на климата, ако е седял в одимено или много прашно помещение. Значи ли това, че е болен или предразположен към астма? Къде и как се правят белодробните изследвания? Трябва ли направление?

Общи условия

Активация на акаунт