На море в България 2020 г.! - 3

• 46 633
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
  • В.Търново
Нещо не ги харесвам северните плажове, по-дълбоки и каменисти. Бих направила компромис, ако хотела е много хубав като Топола Скай , но те пък грам не мислят да пуснат по-голяма отстъпка, за да си позапълнят базата.Искат големи суми за 3 нощувки, абсурд. За 3 нощувки края на юли за 2+1 изглед море двойна стая 890лв.

# 421
  • Велико Търново
Досега разглеждах семейни хотели в Синеморец - какви са ви впечатленията от плажа, селцето, околностите...?

# 422
Нещо не ги харесвам северните плажове, по-дълбоки и каменисти. Бих направила компромис, ако хотела е много хубав като Топола Скай , но те пък грам не мислят да пуснат по-голяма отстъпка, за да си позапълнят базата.Искат големи суми за 3 нощувки, абсурд. За 3 нощувки края на юли за 2+1 изглед море двойна стая 890лв.
E, там пък съвсем няма плаж. Аз останах с впечатлението, че търсиш нещо сега за юни месец, а не за юли. Юли месец вече е активен сезон и не чакай отстъпки.

# 423
  • ВАРНА
Какви отстъпки юли...още повече това лято британците пристигат от 15 юли....германците от 1 юли.
 Не напразно по последна информация големите хотелски комплекси  това лято на Зл.пясъци и Сл.бряг  отварят след 30 юни за първи път.

# 424
  • Пловдив
Някой доволен от Примея бийч Царево?

# 425
... това лято британците пристигат от 15 юли....германците от 1 юли. ...
Варненец, пак си слънчасал...

# 426
Аз пък ще попитам за мнения и препоръки за Южния плаж на Несебър - как е като море, плитко, дълбоко, вълни, пясък и всичко ще ми е полезно. Hug Ако пък препоръчате и в близост апартамент, ще ви бъда много благодарна Grinning

# 427
  • Варна
Fatalina пишете абсурди. Персоналът за хотела се намира месеци преди сезона. Недостигът е огромен. Как мислите ,че ще го сменят при заразени туристи? Голяма част от хотелите изобщо няма да отворят.Имат разходи и търсят печалба. Изобщо не ги интересува безопасността и качественото меню. За пореден път се изумявам, за хъса за почивка, по време на пандемия. Огромни изисквания на ниски цени  и с отстъпки няма. С олинклузив не бих нахранила и домашния си любимец.
Водораслите и гларусите също ли са пасив?В басейните няма вълни.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 14:16 от Viviana91

# 428
Някой може ли да ми обясни в темата за море защо постоянно някой държи сметка на друг как и къде ще почива? ОИ почивам от години и съм доволна! Тази година няма да съм. Но живот и здраве следващата пак. Тази по вили, къщи и в България

# 429
  • софия
Някой може ли да ми обясни в темата за море защо постоянно някой държи сметка на друг как и къде ще почива? ОИ почивам от години и съм доволна! Тази година няма да съм. Но живот и здраве следващата пак. Тази по вили, къщи и в България

И аз това се питам?!

# 430
Здравейте! Ние сме млада двойка и досега сме ходили на море в северната му част и ако може да препоръчате хубаво място за плаж по южното ни море( насочили сме се за Приморско, но сме готови и на друго място да отидем) ?  Също така и места за отсядане, без изхранване.

# 431
Ако сте фенове на спокойствието на север, лудницата в Приморско ще ви дойде повече. Иначе плажовете са хубави и избор на хотели бол.

# 432
Здравейте! Ние сме млада двойка и досега сме ходили на море в северната му част и ако може да препоръчате хубаво място за плаж по южното ни море( насочили сме се за Приморско, но сме готови и на друго място да отидем) ?  Също така и места за отсядане, без изхранване.
В Приморско места за отсядане без изхранване да искаш. Не се наемам да преброя хотелите и къщите за гости. А и още има къде да се строи...

# 433
Аз пък ще попитам за мнения и препоръки за Южния плаж на Несебър - как е като море, плитко, дълбоко, вълни, пясък и всичко ще ми е полезно. Hug Ако пък препоръчате и в близост апартамент, ще ви бъда много благодарна Grinning

Ние всяка година сме там. Пясъка е ситен, без камъчета, плажа е широк, има платена и доволно голяма свободна зона. Има и нудистки плаж в края. Морето е плитко доста навътре. Няма разни скалички и неприятни изненади по дъното. Няма водорасли- може да погледнете и на гугъл мапс в сравнение с Равда например. Има бар на плажа, има и безплатен голям паркинг,  ако сте отседнали по- далечко не е проблем откъм паркиране, винаги има места на паркинга.

# 434
  • В.Търново
E, там пък съвсем няма плаж. Аз останах с впечатлението, че търсиш нещо сега за юни месец, а не за юли. Юли месец вече е активен сезон и не чакай отстъпки.
Юни ни е бала, не можем да мръднем на никъде.малкия ще мести и училището и има приемен изпит също в края на юни.
Остава юли.Миналата година бяха пуснали доста хотели към края на юли до към август с ласт минит, но тогава пък ранните приключиха по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт