На море в България 2020 г.! - 3

• 46 614
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Без да имам претенции и без да съм специалист знам, че при категоризането си хотелът трябва да отговаря на определени условия. Брой ресторанти, барове, размер на стаята и пр. Икономични се водят стаи, които са без балкон, на приземен/партерен или последен етаж,  имат някакви скосявания, или по-малка квадратура от нормалната. Поне това съм чела, но не съм спец. И на мен веднъж ми се случи да се разправям с управител, който ми твърдеше, че в неговия хотел няма икономични стаи. Бяхме платили за стандартна двойна стая, опитаха се да ни набутат в стая със скосени тавани на последния етаж. Още с влизането, докато си поставях куфара на определеното място (точно под скосяването) така хубаво си треснах "манерката", че "свитки" ми излязоха... Спорът бързо приключи, след като влязох в няколко произволни сайта предлагащи хотела, където ясно си пишеше бройка и видове стаи, и О Чудо, хотелът предлагал и икономични стаи.😂 Лично на мен не ми пречи, когато пътувам по работа за 1 нощувка да си взема икономична стая и доста често го правя. Но знам, че това съм платила и това ще получа, гадно е, когато платиш за едно, а получиш друго. Simple Smile
Скрит текст:
Димят във Варна е хотелът, в който резервирането на  икономична стая е задължително. Стандартните стаи са без балкон, а икономичната, с леко скосяване в предната част има прекрасна тераса с панорамна гледка към морето. :😀

Така е, аз затова попитах Ел_Си по какво съди,че е била икономична стаята,за да достигнем до някакво заключение по темата. Иначе на разни управители - колко да им вярвам! Могат всичко да разправят.

П.П. Само си представих скандала колко е бил разгорещен, щом се е стигнало до "тряскане" на главата в тавана Joy

# 466
Здравейте.Насочили сме се за Марина Холидей-Поморие,но все още не сме резервирали нищо.Ако някое семейство е почивало там,бих благодарна да споделите мненията си Simple Smile

# 467
  • Sofia
И за тук са ми стари отзивите. Намира се в самото начало на Поморие, в новия град. Хотелът е във високото, а плажът в ниското, сега не знам как е, преди се ходеше доста до плажа и си беше стръмничко. Мисля, че предлагат само апартаменти, поне по наше време бяха хубави (хол с кухненски бокс), две спални, две бани. Хотелът е доста отдалечен от стария град и ако искате да се разхождате трябва да сте с кола. Басейнът е точно пред хотела и след обед е в сянка от сградата. Има хубав бар на басейна и два ресторанта, поне преди беше така. Подземният паркинг е  изключително стръмен на влизане и има нещо като преход по средата, вътре в самия паркинг е широко. Пред хотела има и друг малък  паркинг (за около 5-6 коли) но не даваха да се паркира там. Уж пазеха място, незнайно за кого, ако сте с кола, особено по-ниска се пазарете да паркирате отвън.
Скрит текст:
Помня гадния паркинг, защото вкарвайки колата, която признавам си беше доста ниска, точно на "прехода" заорах и изкъртих предната броня. Беше много неприятно, наложи се да търсим майстори да я оправят, за да можем да се приберем.

# 468
Здравейте.Насочили сме се за Марина Холидей-Поморие,но все още не сме резервирали нищо.Ако някое семейство е почивало там,бих благодарна да споделите мненията си Simple Smile
Не съм била гост на хотела, но в друг в близост. Ако може си резервирайте стая, която да гледа към басейна, а не назад, защото там от пътя е много шумно. Хотелът е буквално на пътя.

# 469
  • Sofia
Фаталина е права, ние бяхме с гледка към басейна и беше добре. Хотелът е буквално на пътя Бургас - Сл. Бряг, гаранция е шумно от другата страна.

# 470
Още миналото лято бяха снимани и описани икономичните стаи в Белла Виста  как изглеждат , къде се намират и т.н , както тук в темите , така и в сайта на Съни турс . Дори имаше потребители , които предупредиха , че са си платили стандартна , а са настанени в икомична .Това беше причината да попитам управителя и той отрече такива стаи да съществуват .
И не ми е било проблем гледката , а факта , че трябваше да се лутам 10 мин по коридори и стълбища , защото друг път до въпросната стая нямало .

# 471
Още миналото лято бяха снимани и описани икономичните стаи в Белла Виста  как изглеждат , къде се намират и т.н , както тук в темите , така и в сайта на Съни турс . Дори имаше потребители , които предупредиха , че са си платили стандартна , а са настанени в икомична .Това беше причината да попитам управителя и той отрече такива стаи да съществуват .
И не ми е било проблем гледката , а факта , че трябваше да се лутам 10 мин по коридори и стълбища , защото друг път до въпросната стая нямало .

Точно аз правих снимка, тъй като бяхме в хотела,когато се коментираше в темата. Една година бяхме настанени с едно по-крайно крило, с по-старо обзавеждане. Но тогава бях платила за двойна стая,а те ни настаниха в апартамент с две спални и хол. Може би в тази част са въпросните икономични.

# 472
  • софия
Да се похваля, Ник Травел ми върнаха парите за Серенити бей.. След драма месец и половина , не го очаквах..  Предстои да резервирам от 21.06 в Приморско дел сол.

# 473
  • Сф
току що ми звънна мой близък, имаше рез.за Блек сий стар Черноморец, хотела нямало да е на АI, а май на халфборд, не разбрах точно и му предлагат или да му върнат част от парите или да отиде в Приморско дел сол. Там ще ходи.
Интересно ще е този сезон, спор няма.

# 474
  • Пловдив
Здравейте. Бяхме резервирали за хотел, който за съжаление няма да отвори и сега от агенцията ни предлагат да го заменим с Блу Оринж или Лагуна Бийч в Созопол. Вие кой бихте препоръчали?

# 475
Здравейте. Бяхме резервирали за хотел, който за съжаление няма да отвори и сега от агенцията ни предлагат да го заменим с Блу Оринж или Лагуна Бийч в Созопол. Вие кой бихте препоръчали?
Доколкото знам и двата са близо до Златна рибка, малко са ми далече от Стария град, където отсядаме в Созопол, не знам кой е по-хубав като условия. Може да разгледате в Трипадвайзър за мнения...

# 476
Плажът на Каваците ми харесва.Може ли някой да ми препоръча хотел с добри отзиви ,за да ползвам този плаж.
Може да разгледате Мирамар Каваци. Има добри отзиви и е близко до плажа.
[/quote

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 20:31 от pi_pepi

# 477
Не бих рискувала с почивка в нито един от двата хотел, не заради хотелите, а заради този сериозен екологичен проблем http://m.novinite.bg/articles/185068/Gadost-v-Sozopol-Fekalna-tr … sred-plaja-SNIMKI
Независимо, че ще се опитат да ви убеждават,че водите не са замърсени, то имайте предвид, че проблемът не е решен, така че по-добре да не посещавате това място!

Още нещо интересно https://m.dir.bg/dnes/burgas/samo-za-den-150-poleta-do-burgas-otmeneni

# 478
И аз да споделя, може да е полезно за някой. Вчера във фб ми излезе реклама на Парайзо Б,Обзор.И тъй като 2016 г сме отсядали там,без изхранване,реших да пусна запитване.4 нощувки от 31.08,за 2 възрастни,4 деца-13 г;4г;2г;11 месеца-две двойни стаи (нямат апартаменти)-390 лв.Напълно прилична цена за първа линия,хотела е до морето,съвсем на централния плаж,за който иска да е в лудницата,разбира се😀.

# 479
  • софия
Ние окончателно се насочихме към Белла Виста в Синеморец . Дано мине добре..

Общи условия

Активация на акаунт