На море в България 2020 г.! - 3

• 46 627
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Аз до скоро се чудех дали ще сколасаме юли да отидем до морето, но в почивните дни поразрових и установих, че не сме ходили в Поморие.
Спрях се на гранд хотел Поморие, НВ.
Направих и резервация даже от 1 юли, с безплатна анулация в случай на необходимост.
Някой ако има отзиви от миналата година, ще се радвам да сподели.
Моите са доста по-стари, страхотен хотел, със стилни изчистени стаи. 😀 Дано да са запазили нивото. 😀

# 451
В Поморие не ми харесва плажът, почти винаги духа вятър. Препоръчвам Пенелопа палас- по-евтин е от Гранд хотел Поморие, а стаите са 2пъти по-големи. Оценката в Букинг за Пенелопа е 9.1, а на Гранда 7.8. Ресторантът е много добър, има плаж пред хотела, детска площадка. Басейнът обаче е малък. Резервация може да се направи през сайта на хотела, анулацията е безплатна 2седмици преди пътуването.

# 452
Сутрин не духа толкова, но следобяд е голям ветрилник. Тясна ивица, на места едър пясък. И аз вече зачертах Поморие от летните ваканции.
Гранда хотела е хубав. И моето мнение е отпреди години. Поне пред него плажът е по-широк, но вечер за разходка до Центъра и специално по цялата Крайбрежна и бившата Месалина и после едва се прибираш. Далечко си е.
Градчето ми харесва, но на море най-вече държа на плажа.

# 453
Плажът на Каваците ми харесва.Може ли някой да ми препоръча хотел с добри отзиви ,за да ползвам този плаж.

# 454
  • 1st floor
Още в началото на март резервирах за Синеморец в Sea Life:
https://www.sealife.bg/

Четох само отзиви, нищо не знам за хотела. Но бил близо до Бутамята. Там дълбоко ли е? Велека ми се стори много дълбоко във водата.

# 455
Плажът на Каваците ми харесва.Може ли някой да ми препоръча хотел с добри отзиви ,за да ползвам този плаж.
В старите теми имаше добри отзиви от Голдън Плейс, Мирамар и Грийн лайф.

# 456
Белла Виста са пуснали икономични стаи.

Миналата година управителя на Белла Виста ми каза , че нямат икономични стаи , това било рекламен трик на Съни Турс .

# 457
  • В.Търново
В сайта на Съни турс пише за икономичните стаи, че имат тераса, но нямат гледка море и басейн.

# 458

Миналата година управителя на Белла Виста ми каза , че нямат икономични стаи , това било рекламен трик на Съни Турс .
Миналата година, някоя от вас беше пускала снимки точно на тези стаи, от които се вижадаше, че са си нормални стаи, но са на партерен етаж.

# 459

Миналата година, някоя от вас беше пускала снимки точно на тези стаи, от които се вижадаше, че са си нормални стаи, но са на партерен етаж.

Аз пък ви цитирам управителя Андрей май се казваше " Белла Виста не предла икономични стаи , всички са стандартни , агенциите могат да си пишат , каквото си искат ' Това по повод , че се опита да ме настани в такава , изключитено неприятен и заядлив човек .

# 460
  • София
На Бутамята не е дълбоко, стига да е хубаво времето е чудесен плаж. Тези апартаменти са зад Белла виста и Аполония, така че са близо до плажа.

# 461
  • 1st floor
На Бутамята не е дълбоко, стига да е хубаво времето е чудесен плаж. Тези апартаменти са зад Белла виста и Аполония, така че са близо до плажа.
Мерси! Simple Smile

# 462
  • ВАРНА
... това лято британците пристигат от 15 юли....германците от 1 юли. ...
Варненец, пак си слънчасал...

Потвърдени пристигащи  на Фрапорт Варна
Каца от -

Dortmund
DTM
30.06.2020
13:05
Germany
W64520
T2

Hamburg
HAM
30.06.2020
13:15
Germany
OS763
T2

Vienna
VIE
30.06.2020
15:00
Austria
FB977
T2

Vienna
VIE
30.06.2020
18:20
Austria
LG827
T2

Luxembourg
LUX
30.06.2020
19:20
Luxembourg
XG3295
T2

Dusseldorf
DUS
30.06.2020
20:00
Germany
FB973
T2

Cologne
CGN
01.07.2020
00:35
Germany
3Z7004
T2

Warsaw
WAW
01.07.2020
02:30
Poland
TK1069
T2

Hannover
HAJ
01.07.2020
07:40
Germany

Едва ли ще получа извинение.....

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 14:07 от Варненец

# 463

Аз снимах и също говорих с управителя. Потвърждавам, че са нормални стаи!

Ел_Си, по какво разбрахте,че се опитват да Ви настанят в икономична стая? Ако е само по гледката, и Бела Виста, както и всички останали хотели, предлагат доплащане за стая с изглед море. Ако не сте доплатили, значи сте получили това, за което сте платили всъщност.

# 464
  • Sofia
Без да имам претенции и без да съм специалист знам, че при категоризането си хотелът трябва да отговаря на определени условия. Брой ресторанти, барове, размер на стаята и пр. Икономични се водят стаи, които са без балкон, на приземен/партерен или последен етаж,  имат някакви скосявания, или по-малка квадратура от нормалната. Поне това съм чела, но не съм спец. И на мен веднъж ми се случи да се разправям с управител, който ми твърдеше, че в неговия хотел няма икономични стаи. Бяхме платили за стандартна двойна стая, опитаха се да ни набутат в стая със скосени тавани на последния етаж. Още с влизането, докато си поставях куфара на определеното място (точно под скосяването) така хубаво си треснах "манерката", че "свитки" ми излязоха... Спорът бързо приключи, след като влязох в няколко произволни сайта предлагащи хотела, където ясно си пишеше бройка и видове стаи, и О Чудо, хотелът предлагал и икономични стаи.😂 Лично на мен не ми пречи, когато пътувам по работа за 1 нощувка да си взема икономична стая и доста често го правя. Но знам, че това съм платила и това ще получа, гадно е, когато платиш за едно, а получиш друго. Simple Smile
Скрит текст:
Димят във Варна е хотелът, в който резервирането на  икономична стая е задължително. Стандартните стаи са без балкон, а икономичната, с леко скосяване в предната част има прекрасна тераса с панорамна гледка към морето. :😀

Общи условия

Активация на акаунт