На море в България 2020 г.! - 3

• 45 919
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
отделно не харесвам ... детски глъч и плач,
С уговорката, че съкращавам цитата за по-лесно четене, а не с цел да извъртя думите на Милитана, има ли на бг черноморие някъде adult only hotel? От много време търся и не откривам? Ако някой знае и планински такъв, нека го спомене с една дума, нищо, че е морска темата.

До определено ниво, бих била склонна да плащам повече, ако знам, че няма да има крещящи и риещи пясък малки деца в басейни и плажна ивица, засега обаче не откривам в Бг. Конкретно детски шум ме интересува, ресторанти, барове, партита и веселящи се възрастни хора не ми пречат, тъй като тези обикновено не са в диапазона 6-10 сутрин, когато аз лично искам тишина.

Заповядай!

# 511
Ние щяхме да ходим в Гърция, но се отказахме. Почивката ни стартира на 20 юни и засега съм се насочила към Лозенец. Иска ми се да видим морето поне за малко. В хотел ме е страх, ще търсим някой апартамент и вероятно ще си приготвяме храната сами. Много обичам ресторантите по морето, онези малките на брега с вкусна морска храна. Но тази година няма да им се радвам. Прекалено много условности има в почивката тази година и като прибавим и ужасното време съвсем се отчайвам.Но определено предпочитам да отидем преди активния сезон, защото след това ми се струва много рисковано.

# 512
Хотел adults only е и Кукс клуб на Слънчев бряг. А и е достъпен за хора с по-скоромни финансови възможности.

# 513
  • München, Deutschland
Те много се били напоявили значи, аз последно бях гледала по-отдавна. Благодаря, ще огледам. 😃

# 514
Болен от ковирус софиянец отишъл да се " лекува " на къмпинг " Градина". В момента е в интензивно отделение, със затруднено дишане. Няма съпътстващи заболявания.
Такъв ще е сезона, тип руска рулетка.
На Градина, но всъщност е ходил на плаж на Вромос. Ама то там сигурно с радиация е отишъл да се лекува! Сега пак потвърдиха,че я стоят на Кайт къмпинг Градина, което било всъщност на Царският плаж. Много прости хора има и за това ще продължава тази ситуация. Явно докато не им дойде до главата, на нищо не вярват. Рамадани, рамазани, метани, джамии, цигански сватби и т.н. Нарочно не искат много да обасняват, кои са и защо се заразяват, да не би да ги обидим и дискриминираме, но хората не са глупави и се досещат.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 08:29 от fatalina

# 515
  • София
Хотел Арония бийч на Слънчака е ориентиран към възрастни. Не знам дали още е с това име.

# 516
Grifid-ите са на много високо ниво, Риу-тата ..... зависи.

# 517
  • Сф
Grifid-ите са на много високо ниво, Риу-тата ..... зависи.
този в Обзор , как е ?
и плажа пред него дълбок ли е много за деца?спомням си и че някаква рекичка, дали е отходна сега...това към Фаталина Simple Smile

# 518
Имам огромни подозрения, че като няма чужденци навсякъде ще има компромиси - храна и напитки.

За конкретния не съм доволен, там съм по-доволен от СОЛ-а, въпреки че е тесен за капацитета си Simple Smile

# 519
За първа година съм се ориентирала към Бяла, харесах си Silver Beach Resort, ако някой има отзиви може да ги сподели. Доста се колебах дали отново да сме на Слънчака,но реших този път да  е нещо друго. Дано мине всичката тази лудница с вируса и да си изкараме всички едно хубаво моренце. Relaxed

# 520
  • София
Аз имам прясна информация от мои познати от Аркутино Фемили Резорт, но те ми знаят профила и ме четат тук, да не кажат, че съм клюкарка. Grinning
Има около 50 човека в хотела с вместимост около 1000. В половината къщички няма никакви хора. Храненето си е ОИ, но нищо не си сипваш сам, даже кафето и соковете. Има разнообразие, нищо че са малко хора. В ресторанта се движиш в кръг в една посока. Никой не носи маски, само от персонала и то като лигавници. На плажа си има хора, повечето са приходящи, не от хотела.

# 521
За първа година съм се ориентирала към Бяла, харесах си Silver Beach Resort, ако някой има отзиви може да ги сподели. Доста се колебах дали отново да сме на Слънчака,но реших този път да  е нещо друго. Дано мине всичката тази лудница с вируса и да си изкараме всички едно хубаво моренце. Relaxed
Ние бяхме преди няколко години там. Имаше два басейна в комплекса, единият беше на покрива на съседна сграда. Басейните не бяха нищо особено,  в самия хотел беше доста просторно и приятно, но ставаше ужасно течение и все духаше отнякъде. Бяхме със закуска, ресторантчето е много приятно с красива гледка към морето.Впечатленията ми от хотела са добри.  В Бяла обаче нито плаж има, нито нещо интересно за правене.

# 522
Забрави българия. Марш към Гърция или поне на мен така ми звучи предвид цените:
Цитат
1 Нощувка с All-inclusive до 15ти Юни от 150 лева
Тия май са вдигнали температура и бълнуват.

# 523
За първа година съм се ориентирала към Бяла, харесах си Silver Beach Resort, ако някой има отзиви може да ги сподели. Доста се колебах дали отново да сме на Слънчака,но реших този път да  е нещо друго. Дано мине всичката тази лудница с вируса и да си изкараме всички едно хубаво моренце. Relaxed
Ако ти се катери по яки баири, за да си стигнеш до хотела след плаж, то това е твоето място. За самият хотел нямам лични впечатления. Била съм в съседният Бяла Бийч Резорт, но преди много години, когато още беше с дорбо ниво на обслужване и храна. Там може да се каже, че плаж няма. След обяд от скалите пада плътна сянка и не може да се правят слъчеви бани. Морето става много бързо дълбоко, често е адски бурно, т.к. е открито и във водата има големи камъни. Когато е бурно морето тези камъни ти се удрят в краката и е адски неприятно. Иначе е много красиво и романтично, наблюдавайки морето от нивото на хотелите, т.е. горе на скалите,но до там.Бяла както са ти написали вече е едно скучно място. Има прекрасни комплекси, но аз си търся хубавият плаж като този на Слънечев бряг. Ако си свикнала там, то тук ще те хванат лудите от скука и от това ,че почти е невъзможно да се прави плаж и да се къпеш в морето. Не бих повторила там.

PureLove, рекичката не я знам каква е, но е по-добре, човек да не се къпе в нея или около нея. Тя не е съвсем до хотела. Плажът пред Риуто е хубав, но наистина морето става бързо дълбоко. Този хотел също се управлява от TUI и основно се посещава от чужденци, които не изгарят от желание да се къпят в морето, а по цял ден са на басейните и до барчетата. Тази година явно и те са го закъсали с чуждите групи и сега се опитват да спечелят български туристи с допълнителни остъпки. Като цяло за този хотел, отзивите през годините са били повече положителни, отколкото отрицателни. Все пак тази верига поддържа ниво, а и TUI също. Имаше проблем с паркирането на коли там.Това трябва да си проверите как е уредено. Иначе мястото на хотела е хубаво, защото е в самият град и близо до парк, крайбрежна алея, аптека и магазини.

Leo.., върнах се да пиша заради теб. Не знам с какъв хотел в Гърция сравняваш, но ми се струва, че сравняваш кон с кокошка. Естествено е, че в голф комплекс 5* такава ще ти бъде цената.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 15:57 от fatalina

# 524
  • софия
Ако има някой в Белла Виста от днес, моля, да сподели отзиви!

Общи условия

Активация на акаунт