На море в България 2020 г.! - 3

• 45 914
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
От 12 години ходим на Созопол в края на август - първата половина на септември. Само две години беше много дъждовно - едната със сигурност беше 2014, когато имаше много наводнения.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 14:17 от LemonDesi

# 541
  • Варна
На плаж съм ходила и октомври. Отдавна септември е  като август. Водата е изключително топла. Липсва и вредното, ярко слънце.

# 542
На плаж съм ходила и октомври. Отдавна септември е  като август. Водата е изключително топла. Липсва и вредното, ярко слънце.

И намалява вятъра..Wink

# 543
  • ВАРНА
Знам че е коментирано,но не ми се търси.Тези от вас,които ходят на море началото на септември,доволни ли са? Защото имам спор с ММ,той смята,че дойде ли септември става студено,т.е.водата е ок,но като се излезе от нея -студ.Аз не мисля така,знам че много зависи от лятото,от времето през септември.И дали на северното Черноморие (Шабла,Кранево, Шкорпиловци) наистина няма да е ок в него период?
Та,той иска да отидем на планина с басейн и то закрит,а аз си държа на септемврийското море.

Писах два часа преди теб дълъг пост за времето - ама не четеш.
Не почивам - А живея тук по крайбрежието от 40 г. и още повече май до октомри съм разнос стоки от Каварна до Сарафово.

Шкорпиловци не е точно на север!  

Шабла вече е съвсем на север и там е много ама много студено септември и до края на юни!!!

Писах вече в дългия си пост.  
Септември особено  6-9 септември - първите септемврийски празнични 4 дни е много по-топло от 1-15 юни!!!

Като това НЕ важи само за Каварна - нос Калиакра/Българево/ - Шабла!

За Шкорпиловци/  Паша дере - Близнаци  с пълна сила важи - истинско лято от 15- 17 юни до 15-17 септември.

Има и изключения -  2018 г.  юли месец беше брутално дъждовен и студен -23 гр. следобед  пък периода 1-8 октомври 2018 г. беше  30 градуса по крайбрежието!

# 544
Благодаря за отговорите,това с минералния басейн на море си е идея,да.
Варненец,чета уж подробно, ама,нещо съм се разсеяла.Да те питам(пак съм сигурна,че беше коментирано,но много бързо забравям-за оправдание-4 деца, разконцентрират ме😀),къде е най-добре да отидем на плаж около Варна,само за през деня( от Русе съм и ни е близо).

# 545
Варненец,чета уж подробно, ама,нещо съм се разсеяла.Да те питам(пак съм сигурна,че беше коментирано,но много бързо забравям-за оправдание-4 деца, разконцентрират ме😀),къде е най-добре да отидем на плаж около Варна,само за през деня( от Русе съм и ни е близо).
Не съм Варненец, но Кранево е добро място за плажуване с деца и е близо до Варна.

# 546
Цитат
10 страници с чесане на пръстите по клавиатурата и никой не се е разписал от самото море Simple Smile

Напротив, от 6-ти до 10-ти бяхме в Созопол - чудесно време, около 28-29 градуса, водата става за къпане, народ по плажа има доста. Simple Smile
Хората се подготвят за сезона, 30-40% от магазините и ресторантите вече си работят. Животът си тече.

# 547
Les Magnolias 2020
Всичко си е както преди.
Храната е ок, избора е по-малък, но и хотела е видимо празен.
Франсета няма, анимация няма - разбираемо.
Хотела е отворил вчера.

Хигиената не бих казал, че е завишена. Усеща се все повече амортизацията на базата.

И лошото - в ресторанта при 10 човека стана дразнещо забавяне, докато сервитьора ти сипе от храната, а при 100?

Албенския ябълков сок е уникален Simple Smile

# 548

Ако ви се минава през целия град и по моста, който пак е със задръствания заради ремонт -
Фичоза, Паша дере, Камчия.

Ако съм на ваше място - Албена.

# 549
  • Sofia
Скрит текст:
Les Magnolias 2020
Всичко си е както преди.
Храната е ок, избора е по-малък, но и хотела е видимо празен.
Франсета няма, анимация няма - разбираемо.
Хотела е отворил вчера.

Хигиената не бих казал, че е завишена. Усеща се все повече амортизацията на базата.

И лошото - в ресторанта при 10 човека стана дразнещо забавяне, докато сервитьора ти сипе от храната, а при 100?

Албенския ябълков сок е уникален Simple Smile

Мдааа, за албенския ябълков сок си много, много прав. 😀

# 550
  • София
aiwabg, снимките от Калиакра ли са?
Казваш храната е ОК, има ли барбекю или не?Simple Smile
Сокът е много хубав, наистина, както и бялото вино! Албенското!

# 551
Приморско!
Магнолиите!
Има барбекю, тази вечер - лефер.
Еленски кебап, охлюви с ризото, тарт със сьомга и т.н.
Всичко си е ок, с изключение на чакането за храната.
Да видим след месец как ще се справят.

# 552
  • София
Знам че е коментирано,но не ми се търси.Тези от вас,които ходят на море началото на септември,доволни ли са?

За септемврийско море бих решила през септември. т.е. ако времето е чудесно - тръгвам. Проблеми с настаняването тогава няма и лесно се намира място за отсядане по време на пътуването или на място.
Годините са различни и не бих разчитала на единствено на септември в България.

Виждам, някои са открили летния сезон, неблагородно завиждам и следя с интерес, благодаря.

# 553
  • В.Търново
Аз станах разногледа от оферти, днес съм се занимавала да се ровя за апратамент или студио в Поморие, Обзор, Приморско.Гледах и хотели, визит бг, букинг, вече се обърках.Не знам какво искам.Ще изчакам още малко.Малкия иска да ходим и до Родопите, кое по-напред.Мислех на едно да направим почивката, но няма да стане, ще се убием от път.Моя мъж ще мрънка през цялото време.Той не обича така.
Тия по хотелите надуват цените с всяка година, писна ми.Накрая в някое студи и готово.
Вижте за новия хотел в Поморие за какви цени става на въпрос.Нямам думи!Да не сме в Дубай, сигурно там е по-евтино.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-ueyv-rizort-aheloy-24404/

Там става въпрос за цени на помещение, но от порядъка на 800-1000-1300лв на ден.

# 554
  • София
Тоя новия в Поморие не е по скъп от Дюни според мен. Гледам го и аз, че ми е като картичка, но такава сума за море няма шанс да дам даже да имам. С такива пари бих обиколила много по интересни места по света.

Общи условия

Активация на акаунт