Любители на кучета - 105

• 29 419
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Вчера бях на бал!😀
Чопър

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 22:44 от Реа

# 661
Pea,вълшебни снимки!Добър път в живота на прекрасната абитуриентка!И на нас ни предстои този хубав празник...

# 662
Реа,страхотни!!!! Heart Eyes
Tintina,и нашия Арес опустоши всичко хартиено..беше ми изял всички лекции 3 дни преди изпит Laughing

# 663
  • о`майна лунна нощ е
Ауууу, Чопър, възхитителна дама имаш за бала! Поздравявам те за добрият вкус и отличен избор.
Тинтина, на 29-ти излизат резултатите. Вашите ще се появят още в утрешното издание на "Под опашката".

Храната на кучетата не се сменя рязко и често. Това е едно от първите неща, които ветеринарите светват новите собственици. Храносмилателната система на кучетата се настройва бавно към нов тип и вид храна и реагира бурно на такива промени.
Не си правя експерименти с моето. Да разообразя едно хранене веднъж на две/три седмици е едно. Но да съм на въртележката всеки ден нито аз, нито стомахът на Швепса ще издържи.

# 664
  • гр.Варна
Реа прекрасни са. Heart Eyes

# 665
  • под тепетата
Дамата с кавалер са върха! Поздравления, Реа, за добрия вкус! Попътен вятър и успех! Tintina, ako Елза захване Шогуна, кажи и, че имам поредицата-Гай джин, Тай пан, Цар плъх, Вихрушка, белким се стресне 😂

# 666
  • Пловдив
Реа, каква разкошна млада дама! И роклята е приказна! Попътен вятър, нека е мечтаеща, устремена и много вдъхновена! А Чопърчо-то страхотен кавалер. Heart
Tintina, много учена твоята принцеса бе! Направо висше ще я записваш, не първи клас. Саско основно се интересува от Т-маркет и Кауфланд. Понякога чете и сборник-а по математика за 6 кл.
Seerose., намерил си е мястото! Не изглежда нещастен, а съвсем спокоен.

За храненето - сигурно и аз не бих правила експерименти, но Саско е на 6 мес. само и още расте. Трябва  да се храни. Защото преди месец го пробвах за повече от седмица- яде по максимум 200 гр. гранула при препоръчани 380 гр. Не вдига кг, страх ме е, че ще си докара някакъв дефицит.
Днес натоварихме стадото и сме на гости у майка ми. Само че разделихме Саске и Томас в две коли - моята и на синковеца, за да има мир. Единият пикае от страх в колата, другият повръща - идилията е пълна.

# 667
  • София
Тинтина, хващаш се дин уикенд и реорганизираш библиотеката. Вдигаш всичко ценно нагоре.
Между другото, читателката много прилича на братовчедката Айра, която живее над нас.

# 668

Иланг,това са наградите, които по някой път слагаме в храната на Райли. Също така рядко й мажем гранулите с малко консерва, но само колкото до й замирише. Знам,че много от вас ще ме критикувате,но ние така сме преценили и не виждам нищо лошо в.
П.П.Как е котарачето?Надявам се да е добре.

# 669
  • Bарна, морето, сините вълни
Реа, прекрасни са! Heart Eyes Поздравления за дъщеря ти, страхотна стилна и нежна млада дама. Всичко хубаво ѝ желая! ❤️

Тая сладка Елза с най-невинни поглед всеки път ме развеселява с пакостите си, досущ като едно малко хлапе. С усмивка си спомням и за белите на Ерос, много от които съм споделяла тук. Просто всеки път, когато се прибирахме от работа, притаявахме дъх, защото знаехме, че ни чака нещо за чистене/ремонтиране. Все едно тасманийски дявол минаваше през всички стаи и изведнъж той порасна и помъдря. Но пък в белите му се появи достоен заместител, който няма да помъдрее толкова бързо, та ще има кой да ни държи на нокти. Joy

Милия Денис, дано сте добре, пожелавам ви само хубави работи да ви се случват от тук нататък. Kissing Heart

# 670
  • Пловдив
Цял ден бяхме у родителите ми - деца, куче, котка, аз, сестра ми. Пълна къща, в една стая трудно се събираме всички. За първи път от началото на март отиваме на гости. Много ме е страх от тази корона.
Томиту е добре и у тях се чувства като вкъщи. Изяде цял пауч на вечеря без да го разхвърля наоколо. Тоест става му по - лесно да се храни. Лекарката ни увери, че до две седмици ще яде ситни гранули без проблем. А до гадната болест - молим се да не се върне.
Днес вече наби Саско набързо, че е дръзнал да се доближи до стола му. И "говорът" му се оправи, защото мъркаше и мяукаше гърлено и странно. В края на месеца сме на контрола.

Саско естествено повърна два пъти в колата - и на отиване, и на връщане. Но беше сравнително културен на чуждото място. На обяд се наложи да го вържем с каишката, че се обслужваше от масата. Нито е чишкал, нито е акал в апартамента. Вече над месец не го е правил - доброто момче. Сега ако се отучи да яде паркети, балатуми и котешки аковци - цена няма да има.

# 671
Не мога да не откоментирам снимките с абитуриентката. Прекрасна е! Роклята много ми хареса също. Simple Smile Ако участва в конкурс, има големи шансове да спечели. Чопъра го виждам през очите на Нора, но пък неговия цвят е паснал на цвета на роклята. Simple Smile
Ех, младини...!

# 672
  • о`майна лунна нощ е
Едно е да намажеш гранулата с малко консерва, съвсем друго да се смесва или сменя храната през кратък период. Аз съм от гадните стопани, които вдигат купата, ако я подмине с пренебрежение. Не са видели тия нашите домашни глезльовци уличен глад.

# 673
  • гр.Варна
Туиг и аз съм гадна мама. Купите се слагат в определен час и който ял, ял. После прибирам. Не съм имала много случаи в които да са отказвали храна без да е имало причина за това.
С белите на Кара и ние вече свикнахме. Последно време се е кротнала нещо. двете крокодилки:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 674
  • тук-там
Момичета, да си изкажа притеснението тук, че ще се пръсна от него. Мокка сутринта в двора се разхожда и по едно време установихме, че е с подута долна устна. Веднага а закарахме при вет, която даде хомеопатични капки за алергия. Предположи, че е пчела. Капахме цял ден, оттока спря. Но вечерта повръщане и пяна. Пп спешност я приеха в ЦВК. Ще я изследват и ще и пуснат система. Според тях алериятаа не е овладяна. Проблемът е, че е носител на MDR 1 ген и някои лекарства са противопоказни. Сърцето ме боли от тревога. Ето как започна деня:

Общи условия

Активация на акаунт