Любители на кучета - 105

• 29 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
И аз много съжалявам!Не знам какво да кажа...

# 616
  • Перник
Иланг, как изкарахте нощта? Предполагам всички ви мислим?

А Леон как е?

# 617
  • sofia
Иланг, пиши..Тук всички те разбираме добре...
Вчера водихме Леон на контролен. Добре си е. Радва си се на ветеринарката, като че не му е взела топките...Много наивно куче е той...По нищо не личи да му има нещо,катоизключим двата разреза с два шева...Ще пие антибиотик и обезболяващо 6 дена. Без яка е и му е позволено дя си се ближе. След 8 дена му махат конците. До тогава не е желателно да играе с други кучета, което си е проблем...Но...такива да са проблемите ни!

# 618
  • Варна
Иланг, прегръдки, много е тъжно, когато губим любимо същество, човек или животинка е все тая. Минах и през двете.

Искам да споделя, че онова котенце и братчето, и сестричето му вече са осиновени, късметлийчета.

# 619
  • Пловдив
Не ми се искаше да обсебвам темата отново.
Благодаря на всички за съчувствието и подкрепата!

Нощта мина спокойно, защото Томас беше на морфин. Снощи яде. Но тази сутрин действието на морфина отслабна и явно вече го боли доста. Почти не яде, дадохме му аб и някакво обезболяващо много трудно. Дори не реагира на Саске, а го биеше ако случайно дръзне да мине покрай него.

Според лекарката до две седмици ще се възстанови от махането на зъбите. Даже казва, че ще може да яде ситни гранули отново. А до другото - каквото дойде. Лошото е, че ракът в устата при котките е много агресивен и бързо дава разсейки в белите дробове. Докторката твърди, че е почистила добре и се молим да има шанс.

# 620
Ох даноо,стискаме палци да се оправи миличкия!! Дано няма болки Cry Heart

# 621
Иланг, стана ми много мъчно като прочетох лошите новини за котанчо. Няма как да не страдате всички, та той си е част от вашето семейство. От това винаги ме е било страх, от раздялата, която неминуемо идва един ден. Никой не знае колко му остава, но обичта, която му давате е най-важна за него през тези дни. Съчувствам ти и те прегръщам виртуално. И стискам палци душицата мила да има късмет и да бъде по-дълго с вас!

Радвам се за добрите новини при Вивата и Леон!

# 622
  • тук-там
Иланг, защо не потърсите второ мнение? Няма ли лечение наистина?
Нашето предишно куче го бяха отписали и ни караха да го преспим. Ние си го взехме и живя още 2 години спокоен и качествен живот.

# 623
  • Пловдив
Дон Томазо живна малко. Яде малко пиле и се разходи на терасата, поседя на слънце. През останалото време лежи на половин метър от Саско на земята. Направих му импровизираната промивка със сребърна вода - впръсквам в устата 5 мл. 20 ppm колоидно сребро. Довечера още веднъж. Четох, че се използва при котки за рани, имам налична сребърна вода - няма да навреди. Опипах цялата челюст, за да добия представа как е на пипане и да го следя за излезли нови образувания.
Голямото ми момче /почти на 20 г./ обаче хич не е наред. Много тежко изживява болестта на Том. Вече 3 ден седи вкъщи и не прави нищо. Disappointed
А аз се обвинявам какъв канцероген е поглъщал, за да се стигне до тук. Не съм давала лекарства почти, не съм го обезпаразитявала нито външно, нито вътрешно. Дали може да е от храна, дали от ваксини, дали от слънцето, че е седял на терасата?

За да не стресира котето малкият по цял ден разхожда Саске, чак кучето взе да се крие в другата стая като го види с каишката. Пак сме в период на бойкот на гранулите, та ги омешвам с пилешко и бульон.
Не съм обръщала внимание на Шошкото 4 дни и днес ми се видя страшно пораснал.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 20:39 от иланг - иланг

# 624
Иланг, прегръдки...
На Балу на много патерици честит рожден ден.

Ние сме добре. Денис свиква. Аз съм по-тежкият случай май. Хем се чудя правилно ли реших да го отделя от мястото, на което е свикнал и от баща му. Хем и на мен ми е криво от раздялата ни. Отгоре на това ще се виждаме уикенда, за да може да се видят с Денис. Абе, не знам какво да кажа направо...

# 625
Иланг, прегръдки...

Ние сме добре. Денис свиква. Аз съм по-тежкият случай май. Хем се чудя правилно ли реших да го отделя от мястото, на което е свикнал и от баща му. Хем и на мен ми е криво от раздялата ни. Отгоре на това ще се виждаме уикенда, за да може да се видят с Денис. Абе, не знам какво да кажа направо...

Ох,и твоята не е лесна Cry Дано не стане по-зле след срещата им. Прегръщавам Ви,дано бързо свикнете с новата ситуация Hug

# 626
  • тук-там
Иланг, прегръдки...

Нормално е това усещане в началото. При раздяла ние имаме чувтство за провал. А провалът не е комфортен и започваме да се чудим дали сме постъпили правилно. Това ще отмине със сигурност, когато сдобиеш нова перспектива. При всички положения не прави каквото и да е с предтекст “за кучето”. Те са доста по-бързи в адаптацията от нас хората!

# 627
  • sofia
Добро утро!
Радвам се, че Том е по-добре!
Ще свикне Денис. Като препикае всичко около новият си дом и ще го почувства свой! И ти ще свикнеш. Щом си взела такова решение,значи е имало причина. Спомни си я.
Леон търча навън с пръчка, весел е. Само това, че не бива да му се мятат кучета е притеснително, но ще мине.

И има ново мече...Simple Smile

# 628
Кака ми има днес бал и съм с лента като роклята Simple Smile

А, Чопър ще е с папионка....

# 629
И него искаме да видим! 😍
Весел празник! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт