За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 31 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
и в Била и Кауфланд

# 361
  • София/Испания
sunny112233,пеп-4о, благодаря!

# 362
  • Варна
Здравейте, случвало ли се е на някой, при разчупване на сирене, от вътре да се разточва нещо лигаво. Сиренето е едно в метална кутия от Лидл, милбона пише на кутията. Вече за втори път го наблюдавам това, иначе няма лош вкус или миризма, но се чудя какво може да е това лигавото.

# 363
Здравейте, ще помоля за изпробвана рецепта за вкусен какаов/шоколадов крем за торта.

# 364
  • Sofia
..Сиренето е едно в метална кутия от Лидл, милбона пише на кутията.
Най-добре питай в темата за Лидл.  Ние харесваме тяхното Железница.

# 365
Здравейте, ще помоля за изпробвана рецепта за вкусен какаов/шоколадов крем за торта.

Течен шоколад + маскарпоне.

И аз купувам сирене "Железница".

# 366
  • София
Здравейте, случвало ли се е на някой, при разчупване на сирене, от вътре да се разточва нещо лигаво. Сиренето е едно в метална кутия от Лидл, милбона пише на кутията. Вече за втори път го наблюдавам това, иначе няма лош вкус или миризма, но се чудя какво може да е това лигавото.
Ми.. не е узряло достатъчно, и не е качествено.  На мен ми се е случвало и ми е страшно гадно и неприятно, не е отровно, безопасно е, но е неприятно. Бързат да го извадят за продажба, за да си напълнят бързо гушите..това е.

# 367
  • София

Сметанов крем за торти - както съм написала в рецептата, по желание, може накрая да се добави какао или разтопен шоколад.

# 368
Здравейте,
Ето ме и мен в новата тема..... И се чудех и се маех, защо престанах да получавам нотификации за темата 🤪
Искам да сготвя миди с ориз, но да добавя куркума... Търся рецепти, но нищо не си харесвам, попадам само на такива със скариди, и се чудя дали може да ги заменя с любимите ми миди.... Ще бъда благодарна за всякакви съвети....

# 369
Може би търсиш миди по Бургаски

# 370
  • При елфите ...
Смес за гофрети с бакпулвер, колко време (часа) може да престои в хладилник преди да започнат да се пекат...

# 371
Вчера във фейсбук имаше клипче на такова сирене с марка Родна стряха точно от Лидл.

# 372
  • София
Тази сметана ще свърши ли работа за тази рецепта?

# 373
по-скоро не, тази трябва да е с ниска масленост.

# 374
Здравейте. Колко време трябва да варя телешко шкембе в херметическа тенджера? И ако може някоя изпитана рецепта за шкембе чорба, но да е с кисело мляко, защото правих веднъж, но с прясно мляко и не се хареса много от половинката.

Общи условия

Активация на акаунт