Професионални серии за коса 137

• 46 053
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Да аз и още една съфорумка. Смятам да заложа на него като слънце защита за лятото Blush

# 106
  • Варна
Мерси! Само дето доставката малко скъпа идва.. 7 лв.

# 107
  • Някъде по Дунава
Здравейте, решила съм да си взема серум за скалп, против косопад....
Разтроена съм между тези на Кюн, Епруваж и Медисютикълс... Някой може ли да сподели свои наблюдения за някой от тях?
Ползвам Медисютикъл Целаген. Определено има ефект при мен. Ползвам 2-3 пъти седмично, а не както е на описанието сутрин и вечер.

# 108
Да споделя относно Cellagen - на мен ми омазняваше много, но аз съм с изключително тънка и рядка коса, използвах го два пъти дневно.

# 109
Безценни сте момичета,благодаря ви за отговорите!

# 110
Искам да повдигна въпроса за количеството и времетраенето, когато използвате маски и балсами: колко и как използвате? Следвате ли указанията и какви свои промени при употребата налагате?

Аз понякога се усещам, че май действам с греблото. Ако сложа пък по-малко ми е гузно, че ми е недостатъчно. Не прекалявам и с времето, в което стоя, даже го съкращавам, особено ако е за нов продукт.

# 111
Аня, аз следвам само на Керастаз предписанията за количество, като понякога слагам повече, за да се напои косата. Искам да седя повече време, но рядко го правя, сегя по 7-8 минути с всичко, като 1 път на 2 месеца излизам и загрявам със сешоар под шапка и седя половин час със маска. В общи линии импровизирам, особено с еластисайзъра, там мешам и масла и си правя каквото ми е кеф!

# 112
Аз слагам количество на око - общо взето загребвам с върха на пръстите и това ми е достатъчно. Иначе като престой - не повече от 10 минути. Тук се подсещам за слагането на балсам след маска с цел "запечатване". Каква е идеята на това и задължително ли е всеки път да се прави?

# 113
Може ли линк към блога на Принцесата?

# 114
  • Варна
Маски обикновено държа поне половин час под шапка и хавлия. Така правя още от времето когато косата ми беше зле. Тогава и загрявах със сешоара,и терапевтична преса ползвах сега много рядко го правя. С балсам когато запечатвам маска не стоя. Нанасям,масажирам по посока на косъма и изплаквам. С количеството обаче не прекалявам. Ползвам оскъдно количество продукт. Така ефекта ми е ОК.

Анелия напиши в гугъл Моите мании и ще ти излезе блогът ми.

# 115
  • София
Искам да повдигна въпроса за количеството и времетраенето, когато използвате маски и балсами: колко и как използвате? Следвате ли указанията и какви свои промени при употребата налагате?

Аз тъй като съм на бойлер и нямам възможност да чакам 5 - 10 минути с маска докато съм под душа вече мия косата на мивката.
Шампомирам, след което подсушавам с кърпа.
Взимам маска и нанасям по кичурите.
Държа минимум 30 минс, прецених че косата ми се чувства по-добре колкото по-дълго държа маската.

Количество по предписание никога не ми стига, винаги косата ми поема много, затова купувам големи опаковки.

Единствената маска от която ми стига малко количество е марокан с кафявата капачка.

Последна редакция: нд, 24 май 2020, 23:29 от Мélisande

# 116
Аз мия, после слагам маска и вися колкото мога под душа с нея, понякога над маската слагам балсам. Подсушавам с кърпа и слагам масло и вода за коса или ВВ крем, ампула и я оставям да съхне самичка.
Ако не ме мързи преди миене я намазвам обилно с кокосово масло, само по дължините.
Ако съм вдъхновена мажа маска, слагам шапка от полиетилен, отгоре кърпа и загрявам. Стоя поне 30-Тина минути, после измивам.

Аз имам въпрос - виждала съм разни кърпи-тюрбани за подсушаване, може ли някой да сподели опит Simple Smile.

# 117
Аз мия, после слагам маска и вися колкото мога под душа с нея, понякога над маската слагам балсам. Подсушавам с кърпа и слагам масло и вода за коса или ВВ крем, ампула и я оставям да съхне самичка.
Ако не ме мързи преди миене я намазвам обилно с кокосово масло, само по дължините.
Ако съм вдъхновена мажа маска, слагам шапка от полиетилен, отгоре кърпа и загрявам. Стоя поне 30-Тина минути, после измивам.

Аз имам въпрос - виждала съм разни кърпи-тюрбани за подсушаване, може ли някой да сподели опит Simple Smile.

Купих на дъщеря ми преди 2 години такава кърпа. Хавлиена е. Отпред има копче,за да се закачи замотаната кърпа. Подсушава косата, но ,освен визуално, не намирам разлика от обикновена хавлиена кърпа.

# 118
  • Варна
Аз пък имам 3 такива кърпи - 2те са от декатлон, а третата от Алиекспрес - тя се надява като шапка на главата, има ластик отпред. Много са ми удобни за ползване,препоръчвам.

# 119
В нотино 500мл шампоан  Kerastase bain satin 2 - 44лв.Има и БД Simple Smile
А в Арлен е имало вчера код на всичко минус 15%. Изтървах Sad

Общи условия

Активация на акаунт