Професионални серии за коса 137

• 46 045
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Не знам дали е точната тема за питането ми, но ще пробвам.

Реших за първи път да се боядисвам сама вкъщи поради ред обстоятелства. Двоумя се между боите Permesse и Nook. За първата съм чела доста суперлативи, но за втората има ли някой, който да я е пробвал и има ли мнение по въпроса?

# 136
Момичета, по-горе прочетох,че олиото за изправяне на Напура се нанася на суха коса,а аз все на мокра го нанасям. Как е правилно?

# 137
  • Варна
А какъв е проблема с Напура на влажна коса?Точно с въртяща четка  го ползвам и съм повече от доволна.

Anelia20 и на мен ще ми е интересно да разбера Grinning

# 138
Напура слагах само на влажна коса.

# 139
А какъв е проблема с Напура на влажна коса?Точно с въртяща четка  го ползвам и съм повече от доволна.

Anelia20 и на мен ще ми е интересно да разбера Grinning

Проблем не виждам,но понеже прочетох,че и на суха коса се ползва,та реших,че пак нещо не съм разбрала. Сега видях,че може и по двата начина Grinning Heart Eyes

# 140
Момичета, в крайна сметка Lalga на кой парфюм отговаря? Из темите имаше най-различни мнениея.

# 141
2 пъти пробвам на влажна коса с четката и получавам клечосана и сплескана коса. Но с пресата на суха стана прекрасно. Незнам къде е проблема, слагам малко количество.
Ще прикача и снимка да добиете представа.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 16:31 от Anesi

# 142
Аз така и не се спогодих с термото на Напура и го подарих. Как ли не го мъчих, но тънката ми коса не го хареса. Сплескваше жестоко. Оформям с въртяща четка.

# 143
Напура съм слагала и на влажна и на суха коса, и то доста съм слагала..никога не ми е ставала на клечки. Сега на влажна слагам термото на Олиосета, като изсъхне Напура.
Момичета, миналата седмица направих дом еластисайзър,седях 4 часа с него. Измих косата с Меди биокленц, маска епруваж и сложих термо Олиосета.като изсъхна косата стана като опърлена в краищата. Тя, че е суха и изтощена - такава е, ама стана като изхоряла пластмаса 🙁 вчера измих с Афоджи за хидратация, и сложих маската с кафявата капачка на Мароканойл. После леко с балсам Генезис.. Духнах само корена и я оставих сама да се суши. Днес е добре, няма фриз, не седи така грубо изхоряла... Единствено на дом. Еластисайзър отдавам ефекта изгоряло 🙄 при някой ставало ли е така

# 144
Здравейте, момичета! Не е много по темата, за което се извинявам предварително. Искам да попитам използвате ли продукт, който оставя наистина траен аромат в косата ( разбира се и приятен ) ? Няма значеие какъв шампоан, маска, терапия, олио..
Използвала съм адски много продукти и никой не се задържа. Косата ми в момента е сравнително жива, само крайщата са леко сухи и отново не намирам продукт задържащ приятен аромат.
Най-траен аромат, траен.. траен 2-3ч сигурно беше от маската на Macadamia.
Ще се радвам да споделите конкретен продукт или серия!    Flowers Rose

# 145
Здравейте, момичета! Не е много по темата, за което се извинявам предварително. Искам да попитам използвате ли продукт, който оставя наистина траен аромат в косата ( разбира се и приятен ) ? Няма значеие какъв шампоан, маска, терапия, олио..
Използвала съм адски много продукти и никой не се задържа. Косата ми в момента е сравнително жива, само крайщата са леко сухи и отново не намирам продукт задържащ приятен аромат.
[/quote
За мен такъв продукт определено е нощния серум на Керастаз!

# 146
  • Варна
Миналия ден мих с Лалга,косата и в момента си мирише на Лалга Grinning. Същото е и с Ланза кератин......Генезисите също не лъжат откъм трайност на аромата.

jiraf4e86
за пръв път ли правиш еластисайзъра? Какво сложи в него? На влажна или на суха коса го нанесе? Някой коси не се разбират с маслени бъркочи колкото и да са зле.

# 147
На моята коса най-трайни са Morroccanoil, особено ако използвам няколко продукта. Аромата се запазва с дни. Жалко, че при мен продуктите, които си бях избрала не дадоха търсения резултат. Лалга също се запазва, но някак за по-кратък период и не толкова осезаемо. Керастаз Densifique също се запазва дълго при мен, но за твоята коса няма да ти е необходим. Коприната на Chi, по спомен, също се усещаше поне за 2 дена. Не съм ползвала, но съм заглеждала различни парфюми за коса:
https://www.arlen.bg/search.html?phrase=%D0%9F%D0%B0%D1%80%D1%84 … D0%BE%D1%81%D0%B0

# 148
[/quote
За мен такъв продукт определено е нощния серум на Керастаз!

И аз добавям глас за нощния серум Нутритив на Керастас както и серията Генезис, от нея косата ми мирише по 2-3 дни слабо но се усеща, а от нощния серум мирише силно на парфюм и то доста дълго!

# 149

jiraf4e86
за пръв път ли правиш еластисайзъра? Какво сложи в него? На влажна или на суха коса го нанесе? Някой коси не се разбират с маслени бъркочи колкото и да са зле.
[/quote]

Както си е по оригинална рецепта го направих. Нанесох на суха коса. Правила съм и др път, за първи път се случи така сега

Общи условия

Активация на акаунт