Професионални серии за коса 137

• 46 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Момичета,с какъв шампоан е добре да се измие косата преди реконструктора на Joico K-pak ?
Във всеки случай не и хидратиращ.
Mediceuticals Bioclenz този дали ще е ок ? Гледам,че съдържа Hydrolyzed Silk Protein.

# 256
Момичета,с какъв шампоан е добре да се измие косата преди реконструктора на Joico K-pak ?
По-измивен, протеинов шампоан, най-добре е от същата серия, ако не разполагаш в момента с такъв, заложи на ДПШ.

# 257
Предполагам JOICO K-Pak Shampoo + Joico K-pak reconstructor вече ще е ок комбинацията.

# 258
ivka_smile, аз писах преди месец за преуоша Алтерна в предната тема, че ми е допаднал.
Ползвам го и за следуош в малко количество Simple Smile Хидратира краищата, без да омазнява, спасява от фриз. Обявената  първоначална цена от 70 лв. е силно преувеличена, дори намалена наполовина - пак е висока за количество от 125 мл., но пак е нещо.
Скрит текст:
Ето линк към кратката ми публикация :
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=3906;sa=showPosts;a=all;start=30

# 259
Izi_00,

Шампоанът Therapiste e труден и безпощаден, да. Пробвай маската с шампоана на Lanza, той е с протеин. Лек протеин. Едва ли нещо трагично ще се случи.

ivka_smile,

Няма как да не ти хареса, според мен. Пък и за 35 лв. си е направо чудесно, все пак няма и 150 мл.
Зависи какво е намалението в този сайт. На мен ми е неизвестен, не съм порачвала от него. Alterna най-добре да си купува човек от чужбина, където цените са адекватни. Тук всичко е със свръхнадценка.
Ако държиш да е Alterna - виж все пак травълите. Има доста избор и са много изгодни, защото и те са пак с -25% намалени. Вярно, по 40 мл. са, което си е направо несериозно, но пък поне имаш цяла серия. Иначе блондинската Kerastase серия също ще се върже с този преуош. Аз бих се спряла на нея. Или поне на балсама от нея.

enigm@,

Шампоанът на Lakme не е лош, ако нямаш база за сравнение, може и да ти хареса, защото си върши работата. Другия не съм го ползвала. На същата цена можеш да прегледаш за същия грамаж и серия на Joico, която сега тук е на -50%:
https://beautymall.bg/color-endure-violet-shampoo.joico + балсама: https://beautymall.bg/endur-cond-violet.
Не съм ги ползвала и не ги препоръчвам съответно, но някой може да съдейства с мнение.
Само като идея, защото продуктите на Lakme са изключително често на промоция и винаги можеш да си купиш от тях, докато половин цена си е добра оферта.

aiki_ira,

много си мила! Сега си спомних, че преди време си бяхме писали отново точно за този спрей. При мен не правеше нищо забележително, даже и блясък не предложи. Нямаше и фиксация. Подарих го, трябва да се поинтересувам.

# 260
Аня Филипова 649504, благодаря за отговора. За този също се чудих, но няма отзиви в сайта на Златна рибка
Шампоан за неутрализиране на топлите нюанси Kerastase Bain Ultra Violet .

# 261
  • Варна
Мисля, че малко по - напред обсъждаха шампоана. Аз лично съм доста доволна от Brass off синия! на Matrix, от една съседна тема го препоръчаха момичетата.
Аня, благодаря за вниманието, много си мила! Heart

# 262
  • София
Аз съм ползвала доста шампоани за неутрализиране.
При мен от този на лакме ефект няма, препоръчвам на Fanola no yellow но си пресушава

# 263
Аз съм доволна от шампоан и балсам Jungle fever violet.

# 264
Ivka_smile
Аз използвам шампоана Алтерна бонд рипеър с хидратиращия или Анти-фриз балсама на марката. За мен това си е сериозен шампоан (бих могла да кажа, че косата ми в момента е в относително добро състояние) и смятам, че ако го съчетая с балсама от серията, косата ми ще стане доста твърда, но пък не съм и пробвала. Зависи каква ти е косата, но мисля, че комбинацията с балсама за боядисана коса ще е добра Simple Smile
Иначе сайтът брасти.бг си е наред. Поръчвала съм от там, абсолютно качествени са си нещата Blush

# 265
  • Варна
Viktоriai, благодаря за мнението Simple Smile. Този анти фриз е розовият, нали? В parfimo e 37 лв в момента, ако си го харесваш и си го ползваш. Може и с него да направя комбинация.

# 266
Да, харесвам го Blush, този за боядисана коса не съм ползвала, обаче, за да ги сравня. Но анти фриз определено бих го препоръчала,разбира се ако не си с много тънка и рядка коса Simple Smile

# 267
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Това за обливката с оцета не го знаех. Казвайте ги тия работи Joy Някой може ли да обясни дали въпросната обливка се изплаква, или оставяме по косата с оцета да съхне с него? Bowtie

# 268
Здравейте! Чета ви от доста време, но днес реших да се включа в тази дискусия. Обещавам, че няма да ви обвинявам за нестихващи поръчки и покупки, следствие от ваши похвали.

1.Сподели малко коментиран тук продукт, който харесваш много и защо.
Тук съм боса. От години използвам само корейска козметика, която не е обект на коментар тук и затова не мога да споделя такъв продукт.
2.Семейството на Керастаз се разраства, споделете впечатления за новите им серии.
Все още не съм ползвала нищо. Днес поръчах шампоана им от серията Генезис за тънка коса. Ще видим ..
3. Опиши косата си и какви нужди има (така ще си намерим сродни коси).
Косата ми е с дължина до рамото. Три пъти боядисвана с безамонячна боя. Корени освежавам на 5 седмици, защото излиза по-тъмният ми естестсвен цвят, а аз се боядисвам с медени тонове. За да излежда добре я мия всеки ден: омазнява се, а и аз тренирам интензивно всеки ден и не мога да си представя да си легна при ММ с потна коса.. 😄 Расте бързо и не цъфти толкова много въпреки, че пресата е ежедневие. Много гъста, а косъмът е нормален към фин. Косопад - само есента, т.е. сезонен.
Heart

# 269
Аз също взех преуоша на Алтерна, доволна съм. Общо взето на едно ниво с еластайзъра на ФК. Обаче се нанася на суха коса, което го прави доста неикономичен. Не бих повторила.

Момичета, някой ползвал ли е този продукт? Отзиви? Дали е с еднакво действие като почистващото мляко на Шу?

Общи условия

Активация на акаунт