Професионални серии за коса 137

• 46 094
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Оххх, Божеееее, пак намаление в Арлен 😁😁
Тея сладуновци 100% ни четат, има 20% намаление на Чи при 2 закупени продукта. Стоя и се чудя, пак се изкушавам 😊😊😊
За руса, жадна, обичаща протеин балсама Инфра дали ще е ок?
----
Аз от дни не мога да вляза в Елинор и Бютимол. Зареждат се безкрайно и накрая пише, че сесията изтекла. На какво се дължи това?

# 241
Оххх, Божеееее, пак намаление в Арлен 😁😁
Тея сладуновци 100% ни четат, има 20% намаление на Чи при 2 закупени продукта. Стоя и се чудя, пак се изкушавам 😊😊😊
За руса, жадна, обичаща протеин балсама Инфра дали ще е ок?
Ааа, не! Това е удар под кръста. Иначе давам съвети как се удържам, но минута след като прочетох поста заредих кошницата и сега визуализирам склада вкъщи в опит да не натисна бутона за поръчка 😂. От миналата година я заглеждам серията и все нещо друго купувах. Но след чудесните отзиви май ше се предам 🤫

# 242
Мац, Инфрата не е протеинов, по-скоро баланс към хидратация. Ако искаш ще ти пратя състава по-късно в месинджъра да прецениш.

# 243
Нямам търпение да си взема поръчката и да изпробвам Генезиса.😊😊😊

# 244
Ето това поръчах днес от Златна рибка: балсам за силна хидратация Philip Kingsley Remoisturizing Smoothing Conditioner, шампоан за възстановяване на фоликулите NAPURA S|00 Stamigen и ампули към него няколко броя, крем за оформяне на къдрици Marrakesh Style Curl Cream, шампоан за неутрализиране на топлите нюанси Kerastase Bain Ultra Violet, балсам за интензивно подхранване на руса коса Kerastase Cicaflash, слънцезащитен комплект за път Kerastase Soleil Travel Set и за мъжа ми шампоан против пърхот Mediceuticals X-Folate.

# 245
aiki_ira,
Хайде влизай в банята! Любопитно ми е за серията, с която си се сдобила. Нали е тази: https://www.arlen.bg/category/927/moisture-recovery-hidratirasht … za-suha-kosa.html
Винаги съм пренебрегвала Joico и не са ми представлявали никога никакъв интерес, но се оглеждам сега информативно...
Аня, да влизам, ама косата ми в момента е на друго мнение Satisfied, много скоро се боядисвах и заредих едни хидратации в комбинация с шампоана на Керастаз за боядисана коса, който много ми хареса та сега иска други неща, а аз отивам да взема от Спиди маската за боядисана коса на Керастаз. И за нея не съм в момента обаче и се чудя дали да пробвам веднага, а така исках, че ми беше мерак.
Иначе както Casual беше написала, аз имам серията на Джойко, но за тънка коса. От другата серия за хидратация на Джойко преди години не оставах без балсама, но като цяло винаги ми омекотяваше косата с една идея повече, отколкото на мен ми се искаше, та затова сега не взех него, а се хвърлих на новите неща уж за тънка коса....като цяло усещането ми за тях е, че не са толкова хидратиращи, колкото балсама от Мoisture Recovery серията, а са по-леки и балансирани....само предполагам по вида и състава им.
Спрейчето за плътност, което споменаваш на Кевин Мърфи го ползвам от известно време и съм много доволна. Дава едно много хубаво повдигане на корена и уплътняване, но не е много лек продукт, имам в предвид, че моят корен редовно се боядисва и ми е чудесен продукта, но за нетретирана тънка коса ми се струва, че ще утежнява. Имат един друг спрей за обем, на който бях хвърлила око, но не съм пробвала. Отдавна заглеждам обаче серията им за обем за боядисана коса и сега като спомена за нея Flushed Майка ти има доста близка като описание коса до моята....много ме изкушаваш Sad
За покупките от последните промоции не ми се говори Sad, вече се мразя. Нищо не ми трябва, ама нищичко, а не съм се спряла. Вчера поръчах травълче от слънчевата серия, много сладурска, а и ме е хванала една Керастаз вълна Stuck Out Tongue Closed Eyes, но как да е едно само та сложих и един Интенс хидратор на Джойко, който скоро няма да пипна, защото съм абселютно наясно, че в момента ще ми е много силен, ама ей тъй да си имам, защото го харесвам...., а няколко дена преди това си взех друга поръчка по-голяма...лудост е, а поне коса да имах, че да знам защо ми е всичко, което купувам Rage.

# 246
Благодаря за споделеното за Шушу слийк.
Чакам ботокс маската на Кейпро и маска от новата Джойко серия. Забравих да си взема коприната, обаче..лоши сте! Къде сега ми пуснахте мухата за това Кейпро...

# 247
aiki_ira,

Ти разполагаш с много муниции и щом сега си се презапасила с още за боядисана коса, може би е добре да се ограничиш и да не купуваш тази на Кevin Murphy.

Ще си вземеш след време, наистина си заслужава. Но имай предвид, че освен този шампоан, който вече споменах Angel Wash, на госпожата идеално заспиват също шампоанът и терапията за руса коса, пак от серията Angel. Тя е с много чувствителен скалп, коса до над раменете, изтъняла и доста слаба.

Няма да избяга серията, на мен ми стана интересна сегашната оферта и с продукта, който пробутват като подарък към нея. Нямам спомен да съм го купувала и звучи съблазнително, а и кой не си пада по вълни.

Ако спрея, който си заглеждала, е този: https://www.arlen.bg/product/16019/anti-friz-sprey-za-izgladen-o … smooth-150ml.html
И ако не използваш преса и други топлинни уреди, спести си очакванията и инвестицията.
Скоро споделих мнение от опит с него - абсолютно безнадежден продукт.

ivka_smile,

Пристигна преуошът на Alterna, за който писа и питаше (пак благодаря) и веднага го съчетах с шампоан Extentioniste и маска Hydra-Apaisant. Ако издържи тази комбинация, ще го призная. Още не ми е изсъхнала напълно косата, но ми харесва. При всички случаи повече от еластисайзър.

# 248
Момичета, от кои ш и б на блондинският Керастаз бяхте доволни - матиращи или озаряващи?

# 249

Тази маска съм си я купувала преди 7-8 месеца, все още не бях чела тук и просто така реших да си я взема с шампоана, който е в по-различна опаковка от другите шампоани на Керастаз, този    който прилича на балсам. Спомням си че тогава косата ми заприлича на нищо, аз откъде да знам за протеин, хидратация и т.н. Понеже сега я намерих в един шкаф останало е малко от нея, мога ли да я ползвам след шампоана на Ланза от бял чай?

# 250
  • Варна
Аня, дано, много се радвам! И моят пристигна, но не съм го пробвала още:hugs:. Аз все още се чудя на Alterna - та в Brasty. Намален е шампоана Bond Repair и балсама, но за боядисана коса. В същото време искам и на Керастаз блондинката серия..

# 251
Здравейте, от няколко дена чета темите, до сега не съм ползвала професионални продукти за коса и моля за мнение- какви продукти ще ми препоръчате за тънка коса след балеаж в доста светло русо. Искам шампоан против жълти оттенъци и маска за краищата, а също и нещо за термозащита.
Благодаря предварително!
Р.Р.Някой има ли впечатления от:
 Тониращ шампоан за руса коса LAKME White Silver Shampoo
Тониращ шампоан в студено русо 355 мл CHI Color Illuminate Silver Blonde Shampoo

# 252
Момичета, от кои ш и б на блондинският Керастаз бяхте доволни - матиращи или озаряващи?
И двата шампоана харесвам много. Балсама е бледо лилав, но не матира, по ревитализиращ е, а маската пък е доста плътна, матира много приятно.
Аня Филипова, това е спрейчето, което заглеждах https://www.arlen.bg/product/6226/sprey-za-obem-i-blyasak-za-vse … -spray-150ml.html
Благодаря ти за споделеното за Кевин Мърфи, много си ми полезна с отзивите си, натрупала си голям опит и с различни продукти, на различни марки, винаги ти следя мненията, въпреки, че косите ни са различни Flowers Sunflower

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 15:13 от aiki_ira

# 253
Момичета,с какъв шампоан е добре да се измие косата преди реконструктора на Joico K-pak ?

# 254
Момичета,с какъв шампоан е добре да се измие косата преди реконструктора на Joico K-pak ?
Във всеки случай не и хидратиращ.

Общи условия

Активация на акаунт