Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от любимите продукти на участниците във форума и защо?
Какви са мненията и впечатленията от новите серии на Kerastase?
Как може да се опише косата на участниците и какви са техните нужди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от любимите продукти на участниците във форума и защо?
Участниците споделят различни любими продукти, като Schwarzkopf split end, Kérastase Curliste Smoothing Shampoo & Conditioner, Alfaparf Milano Thermal Protect Spray, Kerastase Nutritive Masque Magistral и много други. Причините за предпочитането на тези продукти варират от подхранване и изглаждане до придаване на блясък, възстановяване на косата, намаляване на косопада, поддържане на цвета и балансиране на косата. Някои продукти са предназначени за специфични типове коса или осигуряват уникални ефекти като обем и текстура.
-
Какви са мненията и впечатленията от новите серии на Kerastase?
Новите серии Kerastase получиха смесени отзиви. Някои потребители харесаха серия Geneesis, която работи добре за тънка коса и осигурява усещане за стягане и изглаждане. Други похвалиха Elixiir Ultimate, заявявайки, че подобрява състоянието на косата им и я предпазва от омазняване. Въпреки това някои потребители бяха разочаровани от новите серии, като споделиха отрицателен опит с продукти като Extensiotech и Geneesis, които не отговориха на очакванията им за подобряване на здравето на косата. Отзивите за термозащитната серия също бяха смесени; някои харесаха блондинката, докато други имаха проблеми с Extentioniste.
-
Как може да се опише косата на участниците и какви са техните нужди?
Косата на участниците във форума е разнообразна - от тънка и суха до гъста и боядисана. Нуждите също са различни, включващи хидратация, възстановяване, регулиране на маслата, борба с косопада, поддържане на цвета, укротяване на косата , борба с пърхота и подхранване на скалпа. Някои участници се борят с бързо омазняващи се корени, докато други имат проблеми със сухи краища. Важно е да се отбележи, че участниците също споделят предпочитанията си за определени продукти, които са им помогнали да се справят със специфичните нужди на техните коси.
-
Какви са впечатленията от термозащитния спрей за изсушаване Philip Kingsley Perfecting Prime?
-
Каква е текстурата на косата на потребителя и какви са нейните нужди?

Онзи ден се сдобих със слънцезащитен спрей за коса на Nuxe (фен съм на козметиката им от много време, особено Sun серията). Реших да го взема главно заради любимия аромат на серията и защото е бюджетен. Има млечна текстура. На суха коса ми приглади добре косъма, като лееко в началото се усещаше маслено покритие (води се масло с мляко?) мисля че точно това маслено усещане ще пази добре косата на плажа; също е и водоустойчив. Аромата се задържа средно силно в косата и до следващия ден. Пробвах го и на мокра коса и също ми хареса. За мен аромата е важен и се радвам, че заложих на това а не само на Солей защото там аромата не ми допадна толкова.

.
. Определено ми хареса и бих го препоръчала на всяка дама с проблемен скалп. Да не говорим, че е и бюджетен и хич не мирише зле. Лично на мен много ми допадна и даже съм напълнила кошница с още техни неща
.
? Дава ли наистина плътност и хидратация?