Професионални серии за коса 137

• 46 150
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Олеее, няма такова нещо - това, което ми правиха, беше с прекрасен аромат. Наистина сега се сещам, че се коментираше в темата силната лоша миризма на тази терапия преди време.
Честно казано не видях опаковките, но предполагам, че е това https://agorabbeauty.com/terapiya-za-kritichno-uvredeni-kosi-lan … emergency-service. Гледам, че начинът е същия. Беше в две стъпки, първата се загряваше 20мин.
Доколкото разбрах е само за салони - да не би пък да има два вида - една за домашни условия, друга -за фриз.салон.

Ще правя още една след 3-4 месеца и тогава ще поразпитам подробно, даже ще поискам да видя опаковките.

# 391
Аз също много искма терапията на Ланза, но от коментарите кук знам, че е с ужасна миризма. А и цената ме спира, макар да е голямо количество. Даже, ако някой се навие да си я разделим, ще е супер.

Брой ме за делба 🙂

# 392
И аз искам да опитам тази терапия, но ако имаше малки разфасовки от 100-200мл.

# 393
Екстеншънист маска с шампоан деркос Виши. Лигавост в банята, суха и груба след сушене. Не е моята маска.

# 394
Благодаря за отзивите момичета Heart
Реших че искам цялата жълта серия на ФК да пробвам ш+б и спрея и крема, ще чакам всичко да е налично обаче.
Днес забърсах само травъл сета Солей (много сладурски изглежда и несесера към него е хубав), сигурно ще го тествам преди почивката; на аромат ми го докарва на типичните летни ароматизирани продукти. А взех също и Генезис термика, още в колата се мацнах да ми мирише хубаво Heart Ще го видя как се държи в комбинация с остатъка от серията.

Flowers Cherry Blossom Онзи ден се сдобих със слънцезащитен спрей за коса на Nuxe (фен съм на козметиката им от много време, особено Sun серията). Реших да го взема главно заради любимия аромат на серията и защото е бюджетен. Има млечна текстура. На суха коса ми приглади добре косъма, като лееко в началото се усещаше маслено покритие (води се масло с мляко?) мисля че точно това маслено усещане ще пази добре косата на плажа; също е и водоустойчив. Аромата се задържа средно силно в косата и до следващия ден. Пробвах го и на мокра коса и също ми хареса. За мен аромата е важен и се радвам, че заложих на това а не само на Солей защото там аромата не ми допадна толкова. Yellow Heart Nature Sunny

# 395
  • София
peachhoney това е най-пристрастяващата лятна серия за мен. 😂 Сдобила съм се със слънцезащитен за лице и тяло плюс тоалетна вода и олиото със златни частици и се мажа цяло лято само с тях и не ми омръзва тоя Nuxe.

Много сте лоши и сега загледах жълтата серия на ФК и аз заради липсата на обем.

Ъпдейт - пробвах цялата серия на kaypro botu-cure. Ми голям кеф изпитах. 2 пъти шампонирах като усетих втвърдяване, нанесох 2 стъпка спрея без отиване се води? като сложих шапка за баня докато се къпах, защото пишеше са се загрее за около 5 мин. След което сложих и маската - 3 стъпка и отново сложих шапка за баня. След около 15 мин. отмих косата и още в банята усетих плътна, напоена коса, която не е заплетена, имаше и мекота, но не лигава. Бе въобще чудо и приказ. След това завърших с Маракаеш за връхчета и олиосета термото. Издухах и изправих косата, за да видя до какво го докарах. Подредена, плътна коса. Може би след Маракаеш малко се втвърди, но го очаквах. Но пресата подреди така хубаво косата, че след нея не усещах и втвърдяването. Не харесах само миризмата на серията - леко тежък аромат като на стар афтършейв от едно време, но моята коса не ги задържа дълго тежките миризми.
Моята фризьорка каза, че за 2 месеца има видим ефект към подобрение на косата, което и целих. Благодаря, че ви има. ❤️

# 396
Peach, мисля, че не ти трябват всички неща от серията. По-скоро шампоана и спрея са напълно достатъчни на моята коса, а твоята ми се вижда по-плътна от моята, просто балсам/маска според нуждите за грижа.
Лично мнение, аз така процедирам и съм доволна.

# 397
Ехх Нукс са също и моя голяма любов! Миналото лято използвах техните продукти за слънце защита и съм доволна, но този за коса не съм пробвала Simple Smile

# 398
Би ли сподрлила в салона как точно протече Ланза терапията? Ш?

Prinzesa, това от линка ли е твоята  Ланза терапия?

Момичета, може трите да си разделим една разфасовка?

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 23:10 от kotenze_84

# 399
  • Пловдив
kotenze_84, първо ме измиха много добре с шампоан. Предполагам, че е от кератиновата серия на Ланза, не видях, защото продуктите бяха зад мен, а аз се бях отпуснала и релаксирах максимално. След това ме намазаха с първата стъпка, сложиха ми шапка и 20мин под уред за загряване. След това отново измиване (не помня, дали със шампоан, или само отмиване) и маска. Постоях 3-4 минути така на мивката. Накрая подстригване, терапевтична преса и сешоар. За финиш - кератиновото олио.
Като цяло не обръщах чак такова внимание на това какво ми слагат, кога, за колко време и т.н, усещах приятния аромат на продуктите и се наслаждавах на процедурата.
Но при следващатата терапия след няколко месеца ще разпитам по-подробно, защото ме впечатли резултатът. Искам да видя как ще е след първото измиване.

# 400
И аз обожавам Nuxe!! Даже се бях загледала по слънцезащитата им за коса, но понеже взех тази на Alterna и ще се огранича само до продуктите им за тяло. Засега Joy.
Да похваля искам шампоана на Doori от серията Златен еликсир, който взех по препоръка на съфорумка Hug. Определено ми хареса и бих го препоръчала на всяка дама с проблемен скалп. Да не говорим, че е и бюджетен и хич не мирише зле. Лично на мен много ми допадна и даже съм напълнила кошница с още техни неща Rolling Eyes.

# 401
  • Варна
Ланза кератин шампоанът мирише добре да,но първата стъпка на терапията има остър химичен аромат.  Втората по-бива,но и тя е далеко от разбирането ми за добре ухаещ продукт. Агентчето беше показала по едно време терапия налична при тях К2 нещо си,но не я намирам по сайтовете.

kotenze_84 да това е моята терапия и доста народ в темата я имаме и ползваме.

# 402
Много често чета позитивни коментари за марката Kaypro , на мен са ми напълно непознати.
Някой може ли да даде отчив за серията Hyaluronic Nature Sweat Drops ? Дава ли наистина плътност и хидратация?

https://www.arlen.bg/category/892/hyaluronic-za-obem-na-tankata-i-fina-kosa.html

# 403
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Тази маска на Олиосета протеин или хидратация е?

Благодаря предварително!

# 404
  • София
Здравейте, може ли съвет коя серия е по подходяща за руса коса (№11) , тънък косъм обичаща основно  протеин.

Или

Общи условия

Активация на акаунт