Професионални серии за коса 137

• 46 151
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Вчера ми дойде поръчката от ЗР със шампоана Генезис. Сигурно ще ми повярвате ако ви кажа, че нямах търпение да стане днес и да се изкъпя с него. Grinning
Аромтът ми хареса. Напомня ми на "градинските" парфюми на Hermes. Не го усещам силно след като си изсуших косата.
Под душа сложих малко от шампоана и измих скалпа. При второто нанасяне на шампоана (винаги измивам два пъти) стана по-обилна пяна, емулсирах и оставих да действа 1-2 минути на косата. След шампоана не сложих никакъв балсам, защото исках да видя как се справя самостоятелно.
Резултатът е мека и лъскава коса. Усещам все едно имам още толкова коса, т.е. чувствам я много по-плътна и жива. Другото, което ми харесва е, че не седи на клечки, а всеки косъм си е като конче и се вее свободно (да си имам великите обяснения).
Това е за сега. Ще дам второ мнение след няколко измивяния в две посоки - колко бързо ми се омазнява косата и раздразнен ли ми е скалпа.
За съжаление не мога да определя дали е хидратиращ или протеин, тъй като тези неща са ми още чужди.
И в тази връзка един въпрос към вас, мили дами, бихте ли могли да ми препоръчате някой балсам, който може да слагам след този шампоан, а и след други. Имам само корейски и ми се ще да разнообразя с нещо по-така. Grinning Основното ми желание е да не утежняват косата ми и да става на клечки; да възтановява крайщата. Косата ми е боядисвана, но сравнително здрава, гъста и нормален към фин косъм. И ще бъде още по-чудесно ако цената му не е над 30лв.
И още едно въпросче, знам, че има шампоани с баланс на протеин и хидратация. Има ли и такива балсами, които могат да се ползват след всякакви шампоани?
Простете невежеството ми. Flowers Tulip Красив ден!

Бих предложила балсама Генезис за пълен ефект, той е наистина страхотен в комбинация с шампоана. Сравнително икономичен е, спрямо Екстеншънист балсама да речем, пък ако бе ти се дават толкова пари пробвай оранжевия балсам на Филип Кингсли, има и малки опаковки. Лилавия им балсам (екстремно хидратиращия) е тежичък и може да сплеска ако косата няма нужда от чак такава хидратация (аз го ползвам като терапия) ☺

# 376
Влизам да похваля терапията Kevin Murphy Body MASS. Усеща се значително по-плътна и гъста коса, пада добре, лесно се разресва и хубав блясък. Поръчах и спрея с ботокс ефект на KayPro Botou-cure ще го опитам в комбинация с маската, когато я ползвам, дано не прекаля с FNL10 се върза 26 лв.

# 377
Карамел, качи една снимка след боди мас, че ми е много интересна тази марка, но още не съм поръчвала нищо от тях. Sweat Smile

# 378
  • Някъде там
Момичета,искам да попитам има ли сайт за проверка на съставките?
Споделих един състав тук на Гроу спрея на кокосойлс,но никой не ме отрази и да си го проверя .
Пише,че придава и лека текстура и това  ми хареса много Simple Smile Описанието му ве привлича,цената е 60 лева ,но бих ги дала
Това е той Или да си карам с Филип Кингсли Simple Smile
КМ боди мас - терапията за обем наистина може да утежни косата и не трябва да се прекалява  с нея.
Маската на кай про е много хубава,пуст ароман на прах за пране(с това го   асоциирам)  остава до следващото измиване  и това ме влудява.Огромно количество е.Дадох на приятелка половината и още имам .Използва я редовно и косата и дръпна на  дължина ,маската запечатва върховете ама аромата и Grinning

# 379
Скоро нова марка в ЗР.

# 380
Искрице, аз не бих изръсила 60лв за тоя спрей, на cocosolis половината от цените им е само лачените реклами (с доста от продуктите им имах опит). За същите мл на brave new hair серума за растеж би бил идеален - да не кажа че и доста от активните съставки съвпадат, останалото е вода и спирт. Цената му с някакво кодче става 1/3 от цената на показания от теб.

А щом пък имаш тоника на Кингсли няма какво да му мислиш:)
Аз споменавам brave, защото сестра ми си го избра в една поръчка и да не остана по-назад, от няколко дни го имам и аз. Доста е приятен!

# 381
Знам, че доста се харесваха тук шампоаните на O'right... Кой е най-хубав? Гледам имат и ДПШ, дали върши работа? Аз пак съм с проблеми на скалпа, вече ми писна и май ще минавам изцяло на натурни шампоани...Grinning

# 382
Привет прекрасни дами 🌺
След малко се пускам към златна рибка да взема една поръчка и нещо ме човърка, че искам продукт за обем. Ако може и да е с лека фиксация, но да не слепва косата, а да си седи жива и подвижна и да е спрей!

Ако може да кажете мнение за това долу или да препоръчате нещо сходно:

# 383
Този спрей и на Балмейн са двата, които обожавам за обем.
При мен имат страхотен ефект.

# 384
Здравейте Flowers Tulip
Някой да е ползвал нещо на Алфапарт и да е останал доволен?
Заглеждам една серия в зелени опаковки (шампоан и маска) - SEMI DI LINO Reconstruction За увредена и късаща се коса. Мнения?

# 385
Карамел, качи една снимка след боди мас, че ми е много интересна тази марка, но още не съм поръчвала нищо от тях. Sweat Smile
Качвам Simple Smile за съжаление не се вижда добре от снимките, но по хубави не можах да направя.

Има хубава аромат на цитруси, тук съм измита само с 100% Green на Nuggela&Sule и след това с Body.Mass на Kevin Murphy - доволно количество в корените и по дължините. Състава го има в сайта на Арлен
https://www.arlen.bg/product/6252/terapia-za-platnost-na-fina-i- … y-mass-100ml.html
Сравних го и е едно към едно с този от опаковката.
Здравейте Flowers Tulip
Някой да е ползвал нещо на Алфапарт и да е останал доволен?
Заглеждам една серия в зелени опаковки (шампоан и маска) - SEMI DI LINO Reconstruction За увредена и късаща се коса. Мнения?

Anastasiya.glam Пробвай флуида на Алфапарф, хубав изчистен е и си заслужава, шампоана от серията не е кой знае какво, но флуидчето е супер срещу накъсване.

https://www.arlen.bg/product/7937/vazstanovyavasht-fluid-protiv- … -fluid-125ml.html

# 386
Peach, с две ръце съм за максимайзера, любим ми е и като цяло
 Ф. Кингсли ми е на първо място, да не споменавам и тоника за растеж. Heart Eyes
Сега чакам новия еластисайзър, ще го взема заради аромата ама на намаление естествено. Joy
Карамел, терапията втвърдява ли косата?

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 18:21 от krystal93

# 387
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Не съм писала в темата от Черния петък Simple Smile За поредна година се заредих с продукти за 2 години напред и не исках да влизам тук, за да не се изкушавам.

Искам да се похваля, че вчера правих кератинова терапия на Ланза в салон. Невероятно лъскава, мека, подредена и жива коса получих с добавка уникален луксозен аромат. Сега ми е интересно колко ще задържи резултатът.

Искам да помоля за отзиви за крема Mi Amante и плодовото мляко на Милкшейк. Косата ми е гъста, плътна, дебела, чуплива и боядисвана от 20 години в тъмната гама. Използвала съм всички термо кремове на Керастаз, Shu Uemura, различни хидратиращи кремове и спрейове. Най-сериозен ефект върху моята коса имат спреят на Лалга и хидр.крем на Мороканойл. Сега ми се иска нещо различно и ме насочиха към двата продукта, за които питам.

# 388
  • Варна
lili_78 жива да си Heart казвай коя е тая ароматна терапия на Ланза Grinning Моята е най-смръдливия смърдел от всички. Направо се насилвам да я правя и напоследък по-често пропускам въпреки разкошния ефект.

# 389
Аз също много искма терапията на Ланза, но от коментарите кук знам, че е с ужасна миризма. А и цената ме спира, макар да е голямо количество. Даже, ако някой се навие да си я разделим, ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт