Професионални серии за коса 137

• 46 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Оф, аз пак поръчах сумати неща от три сайта. Май скоро ще пускам пак в размените.
За Lalga. Някой наскоро питаше за хидратиращ спрей и му препоръчаха Лалга. Аз не го препоръчвам. Както и термото, при нанасяне е едно такова лепкащо. Все едно цялата коса става на дъвка. Ужасно. По същият начин ми стават сплъстени корените от серума на Денисифик.

# 601
ivka_smile,

Тези дни с толкова добро те мисля, че си нямаш и представа даже!
Благодаря отново! Гласувах и аз...

# 602
Момичета, много да похваля балсама за блондинки на Керастаз и да благодаря,че ми го препоръчахте. Косата ми след него е мека, пада тежко и без фриз. За аромата - нямам думи! Задържа се по няколко дни и ми е по-любим дори от този на Лалга. Честно казано въпросният балсам се сработи повече с косата ми от маската на Генезис.
И аз това го повтарям от доста време насам, но вие Генезис, та Генезис Simple Smile . От серията имам шампоана против жълти тонове, балсама и финиша -термик, който е като маска. Оше след шампоана косата става много мека, но и плътна, без да  е лигава. Ароматът на тези продукти е най-добрият и най-трайният за мен. Имам и маската, но още не съм я използвала.

# 603
  • Варна
Анелия радвам се,че ти е харесал блондинския балсам Heart. Това е серията на марката,която всяка блондинка би следвало да има Grinning/щях да напиша всяка уважаваща себе си,но ще вземе някоя да се засегне Grinning/. И двата шампоана са добри....Напоследък го ударих през просото с Керастазките шампоани. Както бях консерва и ги избягвах последните месеци се сдобих с 5-6.  
 Не бих противопоставяла блондинската серия с Генезис-и двете ги харесвам,а и комбинациите с продукти от двете също. Термото генезис смесено с блондинското е трепач. Маската генезис в микс в блондиинската също. Маска генезис запечатана с балсам за блондинки и,и,и,и....

kotenze_84
Хидратиращия спрей на Лалга никога не ми е лепнел....стандартен финиш без грам фиксция си е . Обикновено го ползвам в комбинация с шампоана и маската заради аромата. Не е продукт,който бих купила на редовна цена,но по черен петък вероятно ще го подновя защото ми е на привършване.... Четейки оплакванията ви от марката взех искрено да се притеснявам. Скоро не съм купувала нищо тяхно освен ампули-те са си ОК,но и шампоана и маската се с друга консистенция...Възможно ли е да са скапали тотално всичко.

И понеже назад коментирахте олео спрея на Керастаз Солей......За естествено къдрава коса която държи къдрици вероятно е безполезен,но за такива като моята/не дотам къдрави/ е полезно нещо. С него съм къдрава по 3 дни и то приятно къдрава по цялата глава Grinning без фриз.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 08:34 от prinzesata

# 604
За мен Лалга в началото бяха УАУ, сега ш. започна да ми утежнява на втория ден, макар че серията я ползвам рядко. Крема им е лек и си го ползвам освен със серията и след други серии, когато искам да дам аромат на косата или просто малко омекотяване... Маската ми е най-любима, нея също я ползвам слд лек медицински ш. например... Но моята е старата седефена и гъста маска, от новата не знам дали бих купила...
Термото както писах по-горе е напълно излишен лепкав продукт, който не бих купила...

Agent Provocateur, права си, че не в продуктите е вината, а в нашия неправилен подбор. Аз съм така с Чи. Когато исках да ги пробвам взех серията с оранжевата капачка и ми идваха прекалено заглаждащи и омекотяващи в момент когато целях плътност и обем... Та за много време се бях отказала от тях, но после ги преоткрих с коприните им и със сериите tea tree oil и rose hip oil.
Между другото не са лоши продуктите им, но от манията все нещо ново да търся и никога не се връщам на тях... Което може би е грешка, защото от новите неща от ЧП насам май нищо не ми е задържало задълго вниманието.... Smile

Между другото сега съм на натурална вълна - O'right и Grow Gorgeous... И разбира се събирам отзиви кой какво е пробвал и кое му е харесало....

# 605
Росита,Принцеске, благодаря за споделеното мнение 🥰

Принцес, хич не ме подстрекавай за тоя Генезис. Оня ден ти казах,че ми е слаб ангела 😄😄😄
Иначе днес докато се чудех за блонди шампоана на Керастаз, си припомних един твой коментар, че балсама успешно мога да съчетая с ш на Лалга, та не поръчах шампоан. И без това маската на Лалга ми привършва, а шампоан си имам още. Поръчах само термото за блондинки - пак по твоя препоръка. В Нотино с доставка ми излиза 43лв, а навсякъде е 53-55 лв.

Ох! Чудя се дали да добавя шампоана към поръчката.........

Относно хидратиращото термо на Лалга - на мен също не ми е лепнело никога, а го ползвам отдавна.  Да не би и при него да има промяна във визията?

# 606
  • Варна
ivka_smile,

Тези дни с толкова добро те мисля, че си нямаш и представа даже!
Благодаря отново! Гласувах и аз...

Аня Heart, подобно!! Хайде, дано сме доволни от закупените нещица!

# 607
Ужасно ми лепне това хидратиращо "чудо" на Лалга. Нямам идея от коя партида са ми изпратили, поръчах го, когато вече бяха заредили новата "вълна" в ЗР. Косата ми от мека, тежка и прекрасна на допир, като го сложа става ужасна.

lunna pateka на GG от размените взех 10мин. маска за скалп и обикновенния серум за растеж (още не съм го пробвала). Маската ми е някак странна, сякаш не бих повторила покупката. Мажа скалпа, седя повече от 10мин под шапка. Усещането е едно такова изгарящо, чак си мисля че ще получа алергична реакция.

# 608
Ужасно ми лепне това хидратиращо "чудо" на Лалга. Нямам идея от коя партида са ми изпратили, поръчах го, когато вече бяха заредили новата "вълна" в ЗР. Косата ми от мека, тежка и прекрасна на допир, като го сложа става ужасна.

lunna pateka на GG от размените взех 10мин. маска за скалп и обикновенния серум за растеж (още не съм го пробвала). Маската ми е някак странна, сякаш не бих повторила покупката. Мажа скалпа, седя повече от 10мин под шапка. Усещането е едно такова изгарящо, чак си мисля че ще получа алергична реакция.

А от коя серия е маската на GG? Те имат няколко вида... Опита ли маската без да я слагаш по скалпа, а само по дължините? Мен ме вълнува дали маските им са достатъчно силни за разплитане и омекотяване или балсамите им са по-добри в случая?

# 609
За съжаление и в ампулите на Лалга има промяна към по-слабо качество и не бих ги подновила. Дори ароматът им е по-слаб.

# 610
Маската на GG е само за скалп, няма как да слага по дължините, обезсмисля се.
Да не би да слагаш много голямо количество от нея, също така, аз не седя под шапка с нея и това усещане за изгаряне го няма.
В дългосрочен план при мен подейства добре.

# 611
Маската на GG е само за скалп, няма как да слага по дължините, обезсмисля се.
Да не би да слагаш много голямо количество от нея, също така, аз не седя под шапка с нея и това усещане за изгаряне го няма.
В дългосрочен план при мен подейства добре.

Ее как само за скалп? Какво се слага на дължините тогава? То се обезсмисля да слагаш друга маска там? Аз чета приложението на балсамите и маските им, пише нанесете на цялата коса (разликата с другите марки е, че тези стават да се слагат и на скалпа). Имат само една нощтна маска на която пише да се сложи по дължините, косата да се завие на кок и така да се спи с нея... Тези серии са цялостна натурална грижа за косата. Само серумите се нанасят единствено по скалпа....

# 612
Ами ето така.
Става въпрос за тази маска:
https://www.hqhair.com/grow-gorgeous-volume-root-stimulating-pri … 0ml/11927420.html

Както и да го чета, все само ползи за скалпа. За дължините слагаш каквото искаш. Аз слагам еластисайзер, например или друг преуош.

# 613
Ами ето така.
Става въпрос за тази маска:
https://www.hqhair.com/grow-gorgeous-volume-root-stimulating-pri … 0ml/11927420.html

Както и да го чета, все само ползи за скалпа. За дължините слагаш каквото искаш. Аз слагам еластисайзер, например или друг преуош.

Това което ми излиза не е маска! Това е бустер за обем и се слага естествено само в корените... Маските са в кръгли опаковки, а балсамите в туби.... Това има накрайник за слагане лесно в корените. Розовата серия е за обем и това е единия продукт от нея...

# 614
Здравейте, дами! Бихте ли споделили (уж търсих назад мнения) отзиви за Redken Cerafill серията? Прави ли горе-долу това, което обещава- уплътняване и заздравяване на косъма?
Пита ви човекът с най-най-тънкият косъм във вселената Grinning

Общи условия

Активация на акаунт