Професионални серии за коса 137

• 46 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там
Признайте си: кой какво плячкоса днес или ще... утре?
По-смелите да си кажат и от началото на седмицата...
Скромно,от предната седмица чи коприна и термото,боя олиосета за дължини в цвят 8.176 .
Сега съм сложила в кошницата маракеш новите олио за тънка коса и спрей за лесн разресване  и се чудя кое от двете .
Олиото на маракеш придава огледален блясък ,имам толкова олиа и продукти и не знам дали си заслужава да поръчвам изобщо.Уж нямаше за трупам а аз всяка седмица по нещичко .
Пробвах коприната ,не е лоша ,харесва ми повече от онова розовото на чи, термото на чи ме остави със смесени чувства .Ще пробвам отново на следващо миене.
Някой спомена терапията на Кевин Мърфи за тънки коси.Коя е тя ?

# 226
  • Варна

Mini Me
Термото за блондинки го коментирахме доста последните страници. Бледолилав крем с малко по-рядка консистения от термиците и разкошен аромат. Една идея по-лек от Нектара и мааалко по-хидратиращ от това за дълга коса. От Генезис е доста различно. Генезис е пръскалка и за моята коса без хидратиращ крем отдолу е слабо. За лятото варианта да ползвам генезис е върху крема на Шу с камелия,върху хидратиращия на Марокан или в комбинация с Нийм плант на Ланза.

malika$
Shu Uemura Art of Hair Shusu Sleek беше моята първа среща с марката преди много години. Като цяло Шу залагат на маслата в състава. В Shusu Sleek е това от черният кимион във високи конентраици както и омега 3,6 и 9.....Серията се води за непокорни коси. Дълбоко хидратираща и подхранваща.
 Ще кажа,че моята коса обича масла под всякаква форма,но към тия в Шу имам особен сантимент.....
Шампоанът е нежен,прави богата пяна,разплита и не премива. Маската е с богата маслена консистенция,отлично разплита,напоява и приглажда. Въпреки богатия състав никога не ми е утежнявала и сплесквала. Факт е обаче,че от липса на обем не страдам по принцип тъй,че подобни притеснения не съм и имала.
 За тънки коси с бързоомазняващ се скалп и страдащи от липса на обем няма да е най-добрата серия на Шу определено.

Лунна вчера с една дружка много се смяхме Grinning. След като пуснах поръчката на Шу се похвалих на щерката и тя измъкна от дълбокия шкаф/в него обикновено набутвам неща поръчани импулсивно/ Ш и М за обем на Шу Grinning. Грам идея си нямам кога и как съм ги поръчала и как са се озовали в храма Grinning.
 Като цяло не ползвам продукти за обем или поне до скоро не посягах към такива тъй като си го имам естествен и то в изобилие.
Поръчах ги с идеята  да тествам усещането за удължена чистота,което широко се прокламира за тая серия с ясното съзнание,че може и да ми дойдат слаби. Последното обаче знам как да компенсирам тъй,че се надявам да се харесаме.

# 227
Shushu sleek е серия за по-буйни, т.нар. непокорни коси с идеята да обере фриза, да овладее обема, да подреди косата. Определено е за по-плътни коси.

И прави тези неща всъщност, но на моята коса е капризна и ако я ползвам в по-топли или влажни дни, не ми харесва. Не успява и често да ми дисциплинира косата. На мен лично ми е тежка, особено съчетана с шампоана.

Не бих очаквала хидратация, въпреки че май се води хидратираща, дори и с протеин в състава. По-скоро дава баланс и е за подхранени, обгрижени коси.
За мен не само тази, но и другите серии на Shu не са точно професионална грижа, а поддържащи продукти, които е удоволствие да ползваш.

Искрица,

Тази https://www.arlen.bg/product/6252/terapia-za-platnost-na-fina-i- … y-mass-100ml.html е с много добър ефект.

# 228
  • София
Благодаря на руса мама за отговора. Загледах сайта на Нотино и установих, че имат магазин в Парадайс мол и с тия тъпи доставки над еди колко си лева, няма смисъл да ги гоня, ми направо ще щурмувам магазина. Smile ЗР също имат удобен магазин на Витошка, ама се чудя дали да не завъртя да видя дали нямат термото на Напура в магазина Laughing
Иначе аз по традиция от март насам си правя поръчките последните дни от месеца, за да не поръчвам постоянно, нещо като лимит. Сега бях набелязала и поръчах CHI infra серията - Ш+ Б + коприната, Ботокс сериятa на Kaypro, нещо се замотах в Бютимол и махнаха намалението на Керастаз, та най-накрая поръчах от Арлен новият слънцезащитен крем от Soleil серията, спрей за екстремен обем на Paul Mitchell и пробно на Кюн 2 малки разфасовки спрейове за обем и за блясък. Sparkling Heart

П.С Добре ме подсетихте за обливката с оцет. Утре ще блестим - шайн брайт лайк ъ даймънд. Laughing Nature Sunny

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 10:15 от Acquadigioia

# 229
Едвам се въздържам да не купя нещо от намаленията сега. Всичко налично ми е почти пълно, а хем  мия косата през два дена. Сега се сдобих с почистващото мляко на Шу, в Нотино е доста изгодно 46лв.

# 230
  • Някъде там
Shushu sleek е серия за по-буйни, т.нар. непокорни коси с идеята да обере фриза, да овладее обема, да подреди косата. Определено е за по-плътни коси.

И прави тези неща всъщност, но на моята коса е капризна и ако я ползвам в по-топли или влажни дни, не ми харесва. Не успява и често да ми дисциплинира косата. На мен лично ми е тежка, особено съчетана с шампоана.

Не бих очаквала хидратация, въпреки че май се води хидратираща, дори и с протеин в състава. По-скоро дава баланс и е за подхранени, обгрижени коси.
За мен не само тази, но и другите серии на Shu не са точно професионална грижа, а поддържащи продукти, които е удоволствие да ползваш.

Искрица,

Тази https://www.arlen.bg/product/6252/terapia-za-platnost-na-fina-i- … y-mass-100ml.html е с много добър ефект.
Имам го,вчела след баня дори сложих него.
Не го използвам редовно,посягам най-често към тоника на ФК.
Какъв е ефекта при редовна употреба на КМ.
Когато ги поръчах бяха в комплект с едно малко шишенце за обем .Него пък изобщо не го използвам Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 10:00 от Искрица

# 231
  • София
Аз от началото на седмицата плячкосах от Арлен боя Oway + бустер + коректор + двойни оксиданти Oway + коректор та над 70 лв заминаха.
Маска Densifique от намалението с БД в notino която сега чакам.
Вчера от рибката забърсах два шампоана Напура че отдавна чакам намаление на тях - стаминген и анаген и ампула за мазен скалп.
А преди малко поръчах един спрей за обем на Joico, fusio dose Kerastase и много се чудя за маската солей....

# 232
Не знаех, че има физически магазин на Нотино в Парадайс. Дали е цялостно зареден?
Prinzesa, можеш ли да сравниш сериите за изтощена коса на Шу и Керастас- тъмнозелените и светлозелвните?
Тази с черният кимион на Шу, подобна ли е с тази с черният кимион на Chi?

# 233
  • София
kotenze_84 и аз не знаех, но при начин за доставка видях, че може да се вземе срещу 2 лв. заплащане и се смях много. Реших, че по-добре да отида и да разгледам, но не знам в какъв момент ще се случи това. Имаше снимки на магазина, изглежда доста зареден на етаж -1 се намира. Flowers Hibiscus

# 234
Не ползвам въпросната терапия на Kevin Murphy лично, но снабдявам майка ми с продуктите на марката, защото много ги харесва. Тя е с тънка, фина, боядисвана винаги коса, руса.
Като наблюдател виждам, че има супер ефект - обемна, жилава, по-сгъстена коса.

Терапията ползва с шампоан Angel Wash за боядисана и фина коса и лосион за уплътняване Full Again.

Сега виждам, че даже имат приятна оферта: https://www.arlen.bg/product/16017/s-podarak-komplekt-za-obem-ke … killer-angel.html

Като нищо ще приватизирам стилизанта от сета, въпреки че скоро пробвах нов техен и останах разочарована.

Мélisande,

направо по-добре си вземи комплекта Soleil, който сега е намален. За какво ти е маска от 200 мл, тази малката ще ти е достатъчна, а и върви с шампоан и стилизант.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 10:37 от Аня Филипова 649504

# 235
kotenze_84 и аз не знаех, но при начин за доставка видях, че може да се вземе срещу 2 лв. заплащане и се смях много. Реших, че по-добре да отида и да разгледам, но не знам в какъв момент ще се случи това. Имаше снимки на магазина, изглежда доста зареден на етаж -1 се намира. Flowers Hibiscus

Магазина в Парадайс има козметика за лице, гримове и парфюми, само на матрикс и лореал съм виждала козметика за коса, така че няма да намерите нищо смислено на тема коса. Аз поръчвам от сайта и взимам от магазина понякога.

# 236
prinzesata,
Благодаря! Явно съм пропуснала дискусията, или не съм й обърнала внимание Simple Smile.

# 237
Доколкото знам някои от промоциите в Нотино се отнасят само за поръчки чрез сайта, чух го от една от консултантките в магазина. Трябва да се проверява.

# 238
Относно физическият магазин на Нотино не е много зареден,наистина! По-добре си поръчай и избери да си вземеш безплатно доставката от магазин,както е написала PeachHoney.
Бъркам ли или в Парадайс има и Златна рибка?

# 239
  • София
Не няма.
Златна рибка има в the mall и доскоро имаше в mall sofia но май вече няма след извънредното положение

Общи условия

Активация на акаунт