Професионални серии за коса 137

• 46 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте Simple Smile
Попаднах в групата съвсем случайно, търсейки решение на моя проблем с косопада. Никога до сега не съм се сблъсквала с подобен косопад, който в продължение на 5 месеца, ту спира, ту се появява. Имам много нова коса, която ми се струва, че е малко по-тънка. Няма да коментирам изследванията и лекарите през които преминах, но се стигна до извода, че няма здравословен проблем, но косата продължава да опада. Накратко използвах шампоан на Милва с кофеин, правих всевъзможни маски, сега използвам професионален шампоан на Nook против косопад, но имам чувството, че от него се засилва косопада. Бихте ли ми дали съвет за продукти, които бих могла да използвам, които не са с космически цени, защото до този момент дадох много пари, а без резултат. Малко дълго се получи, но ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете и ме насочите какво да пробвам, но с ефект. Simple Smile

# 271
Здравейте Simple Smile
Попаднах в групата съвсем случайно, търсейки решение на моя проблем с косопада. Никога до сега не съм се сблъсквала с подобен косопад, който в продължение на 5 месеца, ту спира, ту се появява. Имам много нова коса, която ми се струва, че е малко по-тънка. Няма да коментирам изследванията и лекарите през които преминах, но се стигна до извода, че няма здравословен проблем, но косата продължава да опада. Накратко използвах шампоан на Милва с кофеин, правих всевъзможни маски, сега използвам професионален шампоан на Nook против косопад, но имам чувството, че от него се засилва косопада. Бихте ли ми дали съвет за продукти, които бих могла да използвам, които не са с космически цени, защото до този момент дадох много пари, а без резултат. Малко дълго се получи, но ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете и ме насочите какво да пробвам, но с ефект. Simple Smile
И аз последните 3-4 месеца имам проблеми с косопада.Падат цели пластове и имам чувството,че ще остана без коса.Аз по принцип имам проблем с щитовидната жлеза, хормона ми е в норма, но като чуят че имам хипотиреоидизъм и докторите казват,че е от това.До тази вечер има намалиение на шампоаните на Напура в ЗР, но се чудя кой да си взема.
https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura- … malna-kosa-200-ml или https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napur … folikulite-200-ml
Може ли мнения, също така ампулите ме интересуват, от кои да си поръчам?

# 272
  • София
Моля, дамите, които тези дни са пазарували от ЗР, да споделят дали след поръчката получиха традиционната персонална отстъпка от 5%. За първи път не получих такава на мейла след снощната си поръчка и се чудя дали е случайност или вече не се предлага изобщо..

Някой по-горе беше попитал кой как е избухнал с последните намаления. Поръчах термото на Генезис (въпреки подозрението, че няма да се харесаме), екстремно хидратиращия балсам на Кингсли и Интензивен oблекчаващ крем с коноп 50 мл CBD Daily Triple Strength Intensive. От известно време заглеждам продуктите на CBD Daily и след много похвални ревюта из чуждите сайтове, реших да тествам.

# 273
Това ново ли е, или аз съм изтървала че има мои любими аромати Simple Smile https://www.cultbeauty.co.uk/philip-kingsley-elasticizer-therapi … ange-blossom.html

# 274
Момичета, порових се сега да прочета състава на някои от продуктите от серията Генезис. Аз не открих нито един протеин в тях. Защо срещам често мнения, че е балансирана.
Чисто като усещане в интерес на истината и аз не я усещам като типичната хидратация,но след като няма протеини в състава... Много странно. За сравнение например шампоанът Екстеншънист жестоко ми сплескваше косата, а този (за вариянт за тънка коса говоря) напротив, дори ми дава обем Simple Smile
И още един въпрос имам, който не е точно за нашата тема, но знам, че тук сме компетентни по доста козметични теми Grinning, та ще попитам има ли някакъв сайт, с който мога да разбера дали даден продукт е оригинален (конкретно на марката Кларинс ме интересува). Благодаря предварително.

# 275
Ломбарди, в неделя взех доставка от тях и имах код с 5% отстъпка.

# 276
Вики, checkfresh сайта, например. По бач кода си проверяваш. Като напишеш в гугъл check batch code излизат още много сайтове.

# 277
Това ново ли е, или аз съм изтървала че има мои любими аромати Simple Smile https://www.cultbeauty.co.uk/philip-kingsley-elasticizer-therapi … ange-blossom.html
Нов е Simple Smile Очакваме го Innocent

# 278
Нов е Simple Smile Очакваме го Innocent

Не гърмя излишни патрони само защото го чакам заедно със swimcap-a да ги пуснат в рибката, надявам се да е скоро!

# 279
Момичета, а Лаутус изпробвали ли сте ги? Натурални продукти ги водят ..

# 280
Момичета, порових се сега да прочета състава на някои от продуктите от серията Генезис. Аз не открих нито един протеин в тях. Защо срещам често мнения, че е балансирана.
Чисто като усещане в интерес на истината и аз не я усещам като типичната хидратация,но след като няма протеини в състава... Много странно. За сравнение например шампоанът Екстеншънист жестоко ми сплескваше косата, а този (за вариянт за тънка коса говоря) напротив, дори ми дава обем Simple Smile
И още един въпрос имам, който не е точно за нашата тема, но знам, че тук сме компетентни по доста козметични теми Grinning, та ще попитам има ли някакъв сайт, с който мога да разбера дали даден продукт е оригинален (конкретно на марката Кларинс ме интересува). Благодаря предварително.
Няма протеини,но аминокиселини да,и съставка която синтезира протеините...Чиста химия е Генезис,ма да си начешем крастата
Козметика освен по баркода да провериш...другия вариан,партидния номер пращаш на Кларинс и те ти казват дали продукта е техен

Еластисайзъра е нов,на запад полудяха по него.Аз малко му се чудя,че с тоя портокал...но ванилия обожавам.Ще се почудя още малко.Нямам нужда от него,но ми е любопитно

# 281
Момичета, чудя се дали да не се отчета и аз в ЗР, макар че тъкмо преди няколко часа си получих поръчката от Нотино...
Та мъжът ми е с пърхот или себорея.. голямо лющене пада. Мие се от месец и половина с Кетозал - доста голямо подобрение отчитам. Обаче няма как да продължава да го ползва и трябва да го сменя с нещо - Меди Фолиген или Напура S6 за пърхот, себорея и патогенни заболявания. Може ли някой да сравни? Аз имам един на Напура за контрол на себума и е нещо подобно на вода с мирис на страшна химия. Ако и този за пърхот е такъв... господинът ще го откаже...

# 282
Не гърмя излишни патрони само защото го чакам заедно със swimcap-a да ги пуснат в рибката, надявам се да е скоро!
o него и аз го чакам за подготовка за лятото Simple Smile

# 283
Не знам дали ви направи впечатление, че рибите вдигнаха леко цените на Chi , преди да обявят намалението.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 23:21 от Saudadе

# 284
Не мога да не похваля Арлен. Осигуриха ми мостри на двата вида шампоан,балсама и маската на Генезис. Предупредиха ме,че са успяли да осигурят само по един брой и ми ги пращат. Значи могло  Simple Smile.
Та покрай мострите забърсах и блондинският балсам на Керастаз и 2 мини опяковки Чи. Утре ще се пробват.

Общи условия

Активация на акаунт