Професионални серии за коса 137

• 46 136
  • 740
  •   2
Отговори
# 345
Купувам ги от Лили или от сайта моятакозметика.
Моят скалп също е чувствителен и често се случва като пробвам нещо ново да ми се раздразни скалпа и веднага Ш от "Златен елексир" спасява нещата. Бих те посъветвала да пробваш тази серия, тъй като е без сулфати, а и пази цвета на боядисаната коса.
Да, сега ги разгледах и точно тази ми привлече вниманието Simple Smile. А от маските коя е добра и на какво миришат продуктите. Май на билки, нали Simple Smile.

# 346
Моят скалп също е чувствителен и често се случва като пробвам нещо ново да ми се раздразни скалпа и веднага Ш от "Златен елексир" спасява нещата. Бих те посъветвала да пробваш тази серия, тъй като е без сулфати, а и пази цвета на боядисаната коса.
Да, сега ги разгледах и точно тази ми привлече вниманието Simple Smile. А от маските коя е добра и на какво миришат продуктите. Май на билки, нали Simple Smile.
От маските сега се сещам за една, която много ми хареса: оранжева тубичка с черна капачка с мед (мирише на мента обаче Grinning), но за съжаление името ми избяга в момента.
Ароматът за мен е доста приятен. Не е от обичайните парфюмни аромати, с които сме свикнали. На билки мирише, но дори и да не ти допадне, аз усещам ароматът им само под душа, така че няма да ти е непоносимо.

^ Honey intensive hair mask се казва.

# 347
От маските сега се сещам за една, която много ми хареса: оранжева тубичка с черна капачка с мед (мирише на мента обаче Grinning), но за съжаление името ми избяга в момента.
Ароматът за мен е доста приятен. Не е от обичайните парфюмни аромати, с които сме свикнали. На билки мирише, но дори и да не ти допадне, аз усещам ароматът им само под душа, така че няма да ти е непоносимо.

^ Honey intensive hair mask се казва.
Благодаря ти!

# 348
Здравейте,
Нахлувам в темата ви с въпрос...
Сдобих се с ампула за коса:
https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-kosa/%D0%B0%D0%BC%D0%BF% … o-di-bamboo-13-ml

Може ли съвет как да я използвам?

Дали мога да я смеся с боята за коса, след като намажа корените, накрая да я смеся и нанеса по дължините?

Ще се радвам на всякакви съвети! ❤

Измита, добре подсушена коса и втривате  интензивно в скалпа.

Добре, а после измивам ли след колко време горе долу?
Обърках се, защото в сайта пише да се нанесе на измита и влажна коса по дължините и след няколко минути да се измие 🤔

Не не не, тази ампула не е за втриване в скалпа?! Това е гъста олиоподобна течност, която дава усещане за здравина на дължините. Недей да я хабиш за боята, ползвай я по-добре като завършек след маска/балсам, нанеси я обилно с разтриване по дължините и както е описано може да сложиш една шапка за баня и да загрееш за 5-6 минути и постой още 20 и отмий с хладка вода.

# 349
Като пристигнат в ден за миене на коса - наведнъж - 4 чакани пратки с 7 нови продукти за коса, неизползвани досега ....трудно, много трудно се оказа.  Smile Хем искам всичко да пробвам, хем искам постепенно с вече пробвани продукти, за да съм сигурна в резултата.

Моля ползвалите шампоани на JMO да ми дадат съвет - за жена  с нетретирана никога коса, нормална с леко омазняващи се корени, дълга, права, фин/нормален косъм ( на тип Азиатска я оприличавам ) на кой Шампоан да заложа за подарък ?

# 350
Casual, аз бих заложила на JMO с розмарин и Лавандула за нормална коса.

# 351
PeachHoney много благодаря за разяснението ❤️ Последен въпрос, отивам само с вода ли?

# 352
Casual, аз бих заложила на JMO с розмарин и Лавандула за нормална коса.
Точно него загледах. Ако си го ползвала Вики - аромата силен ли е и задържа ли се дълго ?
И отнякъде може ли да се поръчват на по изгодни цени ?

Мама_.... не пише да се използва шампоан при отмиването ( и в коментарите потребителка пише че просто я измива )

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 23:47 от Casual

# 353
Mamma само с вода отмиваш.

Момичета, като говорите за JMO ми стана интересно и разгледах какво имат в нотиното... та може ли някой да ми разясни какво точно прави тази фирма толкова специална, че цените и са толкова космически Rolling Eyes Керастас ми се виждат абсолютно бюджетни и изгодни в сравнение с тези, та струват ли си парите?

https://www.notino.bg/john-masters-organics/honey-hibiscus-vzsta … za-uvredena-kosa/
125 гр маска за 94 лв Satisfied

# 354
Щом е ампула с отмиване, ще измиете.

# 355
Ароматът си е билков - точно на етерични масла. На мен ми харесва, но това е въпрос на вкус. Не бих казала, че се задържа кой знае колко дълго в косата, особено ако след него се сложи маска с друг аромат. По принцип ги има в Нотино, но сега погледнах, че е останала само голяма опаковка, която е седемдесет и кусир лева, та няма да ти е особено изгодна. Вариянтът ти е да поръчаш от тук
https://www.-spam237-/collections/john-masters/products/john-masters-organics-236
А за цените. JMO са главно съставени от органични съставки, като в основата им са заложени етерични масла. Истинските, неразредени, гледани в биологично земеделие и т.н. етерични масла са доста скъпи. За пример давам масло от Безсмъртниче, добивани в българска десетилерия - 10мл струва около 80лв.
Така че за мен е разбираемо защо цените им са такива. Но и продуктите им са много хубави, особено за почитатели на натурална козметика Blush

# 356
Безмъртниче от производител в Добруджа сме купували мисля към 40 лв, но цените на маслата Дотера ме втрещиха.

ЯЧРМ купих от beauty bay на 5,50 euro за 118 мл.  Тъкмо съм се омазала за преуош Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 00:04 от Casual

# 357
  • Варна
Цените в Нотино са откачени и нереални. Имам спомен,че навремето когато се предлагаха във всички магазини бяха горе-долу колкото на Керастаз..... Детанглърът с цитрус беше някъде 40лв. на промоции и по-малко.

В Макеъп виждам малко по-прилични цени,но и там има какво да се желае.....

Из чуждите сайтове са си с нормални цени.

# 358
JMO са натурални и изчистени продукти, цените им наистина са нереално високи. Аз съм ползвала 2-3 техни шампоана преди, тествах заради чувствителния си скалп... Нооо не поднових. Първо отвратителната им миризма на билки, етерични масла и тем подобни, второ - не пенят или много слабо и от там са супер неикономични. Трето не видях спасение за скалпа си и четвърто - въобще не са за третирани коси... Такава слама си дораках по дължините, че после трудно я оправих... Иначе на малката ми дъщеря бяха добре, но отново се нуждаеше от маска или балсам за дългата й коса.... С една дума не са за манияци като нас... Smile

Спрея за обем върши ли някаква работа или пари на вятъра?

# 359

Който спомена ботокс маската на Kaypro, браво! Одеве измих с ДПШ и с нея постоях 10 мин. Завърших с Ланза Хийлинг олито, усещането е за напоена коса, мека е, доволна съм. Ще я държа в наличност,особено пък при тая цена и количество.
От миналата година пея за KayPro, ма така и не прочетох някой последовател. Не го казвам с упрек, но понякога тук цари голяма снобщина.
На  KayPro добра е аргановата и серията с Макадамия. Правя уговорката, че ползван маска/балсам с шампоан, който не е от серията, ефекта силно се снижава.

Някъде по чужди сайтове има ли ги? Аз също искам да пробвам и новата серия на Лореал за дълга коса, но не знам къде да я търся...Rolling Eyes
В notino.at я има.

Общи условия

Активация на акаунт