Професионални серии за коса 137

• 46 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Lovely wife, на снимката се вижда, че маската е с протеини, как ще я усети косата ти е друг въпрос де. Innocent

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 12:56 от krystal93

# 406
Балансирана, коприненият протеин е мек, струва ми се невъзможно да втърди при когото и да било. Чудесен бюджетен вариант.
Абсолют рипеър е доста богата и може да утежни фина коса.

# 407
  • Варна
Всички серии на Олиесета са балансирани като бляскавата/от която е въпросната маска е от най-леката. Добра е за нетретирани коси или такива в прилично състояние. Доста мацки в темата са доволни.

# 408
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Благодаря. Изпробвах я в комбинация с Ш на Медисютикълс. Държах я под шапка около 20 мин. Косата стана мноого мека. Доволна съм.И ароматът й е много нежен и приятен, за разлика от термозащитния крем от същата серия.
Косата ми е нетретирана - не я боядисвам и не използвам преса. Само лек сешоар, за да изсъхне.

# 409
  • Варна
Ами това е маска за точно такива коси,а и с Меди се комбинира чудесно. Термото е добро,е не е керастаз,но за толкова пари толкова Grinning. В общи линии често повтарям,че това е една добре работеща бюджетна марка.

# 410
За използващите Wella Koleston Perfect ME+ в естето е намалена от 19лв. на 16лв., а в рибката и арлен е 21,90лв.
П.С. Доставката е 7лв. Rolling Eyes Ще чакам намаление в "нашите". Satisfied

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 13:49 от krystal93

# 411
Има намаление 20% в Нотино на Керастаз и други марки. Окей ли е да се купува оттам? Предполагам са оригинални нещата...

# 412
Аз съм поръчвала два пъти от там и ми се струват ок нещата, но пък нямам голяма база за сравнение.

# 413
Окей са нещата аз 2-3 пъти съм поръчвала Керастас от там и да подшушна че Генезис термика излиза 36 лв с намалението, има някой неща с доста ниски цени и излизат изгодно!

# 414
Joy
Окей са нещата аз 2-3 пъти съм поръчвала Керастас от там и да подшушна че Генезис термика излиза 36 лв с намалението, има някой неща с доста ниски цени и излизат изгодно!
Да, виждам, а не трябваше да гледам Joy

# 415
Преди около седмица загледах ампулите Genesis  в нотино и ги сложих в кошницата си на цена около 61-2лв. В момента са 71, очевидно нотино са вдигнали цените преди да дадът тези щедри 20%
Но пък и така да е ампулите конкретно са в пъти по-евтини от другите места и много им се чудя.
Може ли някой да ги сравни със специфик и денсифик ?

# 416
Преди около седмица загледах ампулите Genesis  в нотино и ги сложих в кошницата си на цена около 61-2лв. В момента са 71, очевидно нотино са вдигнали цените преди да дадът тези щедри 20%
Но пък и така да е ампулите конкретно са в пъти по-евтини от другите места и много им се чудя.
Може ли някой да ги сравни със специфик и денсифик ?

В Нотино ежедневно променят цените на всичко. Аз от толкова гледане вече горе-долу знам колко са били най-ниските. Там изпадат добри оферти като в момента някой неща са с по-ниски цени и + 20%, но трябва да се следят нещата.

# 417
Здравейте, някой закупувал ли е от комплектите на Керастаз от Нотино? С това намаление цената им е супер, интересува ме дали качеството е същото? Flowers Cherry Blossom

П.С Благодаря на Pinki и lili_78  Heartpulse Flowers Rose

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 21:11 от yoli98

# 418
Здравейте, някой закупувал ли е от комплектите на Керастаз от Нотино? С това намаление цената им е супер, интересува ме дали качеството е същото? Flowers Cherry Blossom

Преди 3-4 месеца взем комплекта Extentioniste - шампоан, маска и серум, а до преди това винаги поръчвах шампоана и маската от ЗР. Според мен няма никаква разлика в продуктите. Сравних опаковките, аромата, текстурата и действието ми се струва същото. Доволна съм и вече следя там за комплекти.

# 419
Здравейте! Интересува ме къде в София може да се купи професионална козметика за косата?

Общи условия

Активация на акаунт