Професионални серии за коса 137

• 46 193
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Цялата серия /в това число и балсамът/ е балансирана с осезаем протеин. Балсамът е по-лек от маската,но е доволно ревитализиращ даже самостоятелно. След маската съм го слагала веднъж два пъти и ми харесва,но моята коса носи на хард комбинации в повечето случаи.
Днес го използвах самостоятелно и резултатът е супер, усещането при мен е като след маска, но и косата ми вече не е толкова дехидратирана като в началото.

# 451
Търся си серум, който да нанасям в корена след измиване за стимулиране растежа на косата. От 3 месеца съм спряла пресата и дължините ми се подобриха, но имах доста силен сезонен косопад, и имам нужда от сгъстяване. С мазен скалп съм, който от по-силни продукти започва да се лющи. Чудя се между LANZA Nourish Stimulating Hair Treatment,  Mediceuticals Cellagen Stimulator, Eprouvage Reviving, Mediceuticals Numinox, Alterna Caviar Clinical Daily Root&Scalp Stimulator. Тези съм набелязала, но съм отворена и за други предложения.

# 452
Не знам защо, но от шампоана на Медисютикълс, ми се появиха рани и пъпки по скалпа. Спрях го и изчезнаха...

# 453
Deninnka1, аз в момента ползвам енергизиращия гел на davines. Има ефект, но не знам от кое от всички неща, които правя, пия и Приорин. Преди това изхабих една опаковка Cellagen, но на мен ми омазняваше. Тук момичетата много хвалят тоника на Philip Kingsley. Аз чакам тези дни да ми доставят Serioxyl на Лореал.

# 454
Тоникът на PK е супер, много съм доволна и не утежнява. Ползвам го само след миене на косата, не всеки ден.
Друго, което ползвам е масло от репей преди миене. Доволна съм, а и ми балансира донякъде омазняването на скалпа.

# 455
Не знам защо, но от шампоана на Медисютикълс, ми се появиха рани и пъпки по скалпа. Спрях го и изчезнаха...
Рани и пъпки ми излизат и на мен, но не използвам този шампоан. Нищо ново не съм използвала напоследък.

# 456
Здравейте, момичета! Първо искам да изкажа искрени благодарности за всички съвети, които давате! Чета ви от скоро и минах няколко теми. Второ, да се извиня за дългия пост. Благодарение на вас разбрах, че е крайно време да сменя продуктите за коса. Бях съсипала косата си с русо, да не кажа бяло. Започнах да изпозвам продукти за хидратация, които в началото бяха УАУ, месеци наред виждах как косата ми се подобрява, но вече ефекта отдавна не е същия. Използвам едни и същи продукти вече година и половина и чак сега разбирам, че е редно да ги сменя. Косата ми израстна, вече 2/3 от нея си е естествена, другата 1/3 и е адски суха каквото и да правя (това е частта, която беше бяло-руса). Та, косата ми е тънка, корените се омазняват бързо, крайщата за сухи. От форума разбрах, че съм прекалила с хидратацията, или поне аз така я усещам. Искам да сменя изцяло продуктите за коса спрямо сегашните й нужди.

1) Бихте ли ми препоръчали ш+б  протеинови . За марка,  предпочитам да е Chi, Керастаз или Макадамия. Разбира се, ако имате други предложения ще се радвам да споделите.
 2) Търся си термик и се колебая между тези на Кeрастаз и следните на Макадамия и Chi:
https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termo-zashtita-all/ter … dry-lotion-198-ml
https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termo-zashtita-all/ter … t-59-ml?filter=24
Като искам такъв, който не утежнява и наистина предпазва. Използвали ли сте някой от посочените?
 3) Желая да закупя и парфюмно масло за коса с траен аромат. Спрях се на два продукта - Kerastase Chronologiste Parfum Oil и препоръчахте ми във форума Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum. Може ли да ми дадете мнение, дали си заслужават парите и имате ли наблюдения кой е с по-траен аромат?
 4) Харесах няколко продукта на Chi и Макадамия и разгледах какви са цените тук и какви са им цените във всички сайтове от първата страница и не забелязах да имат особена разлика. Въпроса ми е има ли чуждестранни сайтове, в които сте виждали марките на по-добра цена или да изчакам да ги намалят тук?
 5) И на последно място, търся продукт за разтеж на косата. Първо искам да попитам дали сте изпробвали такъв, който видимо дава резултат? От форума попаднах на следните - серум против косопад Eprouvage Reviving, доста обсъждания във форума серум на LANZA, и Kerastase Serum Extentioniste.

Отново се извинявам за дългия пост и знам, че в темата са доста обсъждани повечето продукти. Изчетох няколко теми и тотално се обърках.. Ще се радвам да споделите мнение Flowers Bouquet

п.с       Лили, благодаря много за изчерпателните отговори!  Heartpulse
              Искрица, благодаря и на теб Revolving Hearts Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 09:08 от yoli98

# 457
Peach, с две ръце съм за максимайзера, любим ми е и като цяло
 Ф. Кингсли ми е на първо място, да не споменавам и тоника за растеж. Heart Eyes
Сега чакам новия еластисайзър, ще го взема заради аромата ама на намаление естествено. Joy
Карамел, терапията втвърдява ли косата?
[/b]
Не, не усещам никакво втърдяване, даже напротив терапията е супер.
Да похваля и една добра и бюджетна термозащита, термо - крема Absolute Repair. Страхотен аромат, добра защита при изправяне със сешоар, аромата остава доста сълго, за парите си е супер.
https://www.arlen.bg/product/11401/termozashtiten-krem-za-izsush … -cream-125ml.html

# 458
В гримче.нет има намаление на Керастаз и Алтерна.
Относно термото на Лореал, обмислям  на Лореал Про-лонгър, но не знам дали се запазва аромата му в косата .. Gift Heart

# 459
Някой да е ползвал този спрей? Поръчах го на сляпо и не знам дали дава обем в корена? Има ли фиксация и дали може да утежни или замърси скалпа?

Реших за поне една-две седмици да пробвам след миене да минавам без финиши. Знам, че съм свикнала с тях, може би няма да е добре за косата ми, но в последно време имам чувството, че точно финишите след миене ми прецакват ''положението''... Smile Евентуално ще слагам само серум за скалп и този спрей за обем на Чи (ако се разберем с него), но нищо по дължините. Няма да ползвам сешоар и само на суха коса на връхчетата ще слагам олио, ако съвсем станах сухи и изпръхнали... Защото си харесвам косата докато сложа някой от финишите или термозащитите и после вече изведнъж резултата става ужасен... А въобще не прекалявам с тях и не ги наслагвам по няколко, редувам и пробвам, но с всички е така... Rolling Eyes
Има ли някой да минава без никакви финиши и косата да се чувства добре?
Това, както и варианта с помпата на мен ми действат у ж а с н о

# 460
Днес отидох до Златна Рибка, за да си взема термото за блондинки на Керастаз, а си тръгнах с нещо съвсем различно: Оформящ термозащитен крем 100 мл Brave.New.Hair.Bloom By PolinaSofia.
Тъй като нямаха в наличност термото за блондинки, реших да взема някое друго, за да ги редувам с Генезиса, но момичето ме насочи към Brave New Hair и ме увери, че лично тя е много доволна от него... В магазина не можах да го помириша, но след като изляхох от мола веднага го отворих и пробвах Simple Smile. Искам да Ви кажа, че съм много приятно изненадана от този продукт, защото мирише уникално и защото веднага попи в косата, заглади я и изобщо не я утежни! Досега нищо не бях купувала на тази марка, но ми се струва, че ще взема и още нещо по-нататък. Някой от вас имал ли е техни продукти и ако да, то какви са впечатленията ви?

# 461
Lollaa, откъде си набавяш маслото от репей ?
Тоникът на PK е супер, много съм доволна и не утежнява. Ползвам го само след миене на косата, не всеки ден.
Друго, което ползвам е масло от репей преди миене. Доволна съм, а и ми балансира донякъде омазняването на скалпа.

# 462
Brave new hair
Шампоан Keratin или нещо такаво, изобщо не ме вдъхновява да пробвам други техни продукти. Супер заплитащ, безсулфатен, съответно грам не се пени, а ефектът не си струва тези неудобства.

# 463
Момичета, дай те ми, моля, действащ код за отстъпка в Арлен. FLN10 не ми го приема, дори и на ненамалените продукти. Някъде из темата мернах, че е сменен, но сега не намирам коментара.

# 464
  • Стара Загора
Момичета, дай те ми, моля, действащ код за отстъпка в Арлен. FLN10 не ми го приема, дори и на ненамалените продукти. Някъде из темата мернах, че е сменен, но сега не намирам коментара.
FNL10 е кода. На мен ми го приема.

Общи условия

Активация на акаунт