Професионални серии за коса 137

• 46 186
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Днес отидох до Златна Рибка, за да си взема термото за блондинки на Керастаз, а си тръгнах с нещо съвсем различно: Оформящ термозащитен крем 100 мл Brave.New.Hair.Bloom By PolinaSofia.
Тъй като нямаха в наличност термото за блондинки, реших да взема някое друго, за да ги редувам с Генезиса, но момичето ме насочи към Brave New Hair и ме увери, че лично тя е много доволна от него... В магазина не можах да го помириша, но след като изляхох от мола веднага го отворих и пробвах Simple Smile. Искам да Ви кажа, че съм много приятно изненадана от този продукт, защото мирише уникално и защото веднага попи в косата, заглади я и изобщо не я утежни! Досега нищо не бях купувала на тази марка, но ми се струва, че ще взема и още нещо по-нататък. Някой от вас имал ли е техни продукти и ако да, то какви са впечатленията ви?

Аз съм много доволна от шампоана от същата серия - https://www.zlatnaribka.com/bloom-by-polina-sofia-za-krasiva-oza … om-by-polinasofia
Безсулфатен, подходящ за ежедневна употеба, не заплита, не изсушава и даже има лек обем, мирише на божур много приятно. Ползвам го, когато мия всеки ден косата (след тренировки), но според мен няма да стане за отмиване на масла например.

# 466
  • Варна
Понеже много ги хвалехте тук взех ботокс маската и шампоана KayPro. Дори в банята косата ми не се разплете от маската и след изсушаването си остана така суха, с фриз, изобщо не се заглади. Аромата на прах за пране някак щях да го преживея, ако ефекта беше добър. Учудена съм, имах съвсем други очаквания. Принцесата  мисля харесваше тази серия, както и други русокоски като мен-също. Давам и още един шанс и ще я пусна в размените.

# 467
Понеже много ги хвалехте тук взех ботокс маската и шампоана KayPro. Дори в банята косата ми не се разплете от маската и след изсушаването си остана така суха, с фриз, изобщо не се заглади. Аромата на прах за пране някак щях да го преживея, ако ефекта беше добър. Учудена съм, имах съвсем други очаквания. Принцесата  мисля харесваше тази серия, както и други русокоски като мен-също. Давам и още един шанс и ще я пусна в размените.
Колко време стоя? Аз поне 15 мин, хем преди това мих с ДПШ, за моя плътен косъм супер омекоти.А аромата е ужасен, че и траен на всичко отгоре Frowning1

# 468
Днес отидох до Златна Рибка, за да си взема термото за блондинки на Керастаз, а си тръгнах с нещо съвсем различно: Оформящ термозащитен крем 100 мл Brave.New.Hair.Bloom By PolinaSofia.
Тъй като нямаха в наличност термото за блондинки, реших да взема някое друго, за да ги редувам с Генезиса, но момичето ме насочи към Brave New Hair и ме увери, че лично тя е много доволна от него... В магазина не можах да го помириша, но след като изляхох от мола веднага го отворих и пробвах Simple Smile. Искам да Ви кажа, че съм много приятно изненадана от този продукт, защото мирише уникално и защото веднага попи в косата, заглади я и изобщо не я утежни! Досега нищо не бях купувала на тази марка, но ми се струва, че ще взема и още нещо по-нататък. Някой от вас имал ли е техни продукти и ако да, то какви са впечатленията ви?

Аз съм много доволна от шампоана от същата серия - https://www.zlatnaribka.com/bloom-by-polina-sofia-za-krasiva-oza … om-by-polinasofia
Безсулфатен, подходящ за ежедневна употеба, не заплита, не изсушава и даже има лек обем, мирише на божур много приятно. Ползвам го, когато мия всеки ден косата (след тренировки), но според мен няма да стане за отмиване на масла например.
Благодаря за коментара Simple Smile. За този Ш има доста противоречиви мнения в сайта на ЗР. Това поставя и въпроса дали е подходящ за чувствителен скалп? А маски на тази марка ползвала ли си? Благодаря!

# 469
  • Варна
malika, 5 минути стоях, с всичко стоя по толкова, нямам нерви за повече.

# 470
Pinki, от Зоя.

# 471
Днес, след като получих поредната си поръчка от ЗР, смятам да направя следното:
1. Ампула за възстановяване на фоликулите NAPURA T|00 Stamigen Pre - смятам да стоя 15-20 мин.;
2. Първо измиване с шампоан за възстановяване на фоликулите NAPURA S|00 Stamigen;
3. Второ измиване с шампоан за неутрализиране на топлите нюанси Kerastase Bain Ultra Violet;
4. Балсам за интензивно подхранване на руса коса Kerastase Cicaflash;
5. Крем за оформяне на къдрици Marrakesh Style Curl Cream;
6. Термозащитен флуид за изправяне на косата NAPURA NXT Thermo;
7. Леко изсушаване със сешоар;
8. Серум за цъфтящи краища Marrakesh Endz - при мен на суха коса се отразява най-добре.
Ако по-вещите от мен в грижите за коса с професионална козметика  откриват грешки или пропуски в горната поредица, ще ми бъде от полза, ако ги споделят Wink.

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 16:22 от dea76

# 472
  • София
Направих слвдния протокол - еластисайзър с нар, шампоан денсифик, маска денсифик.
Косата ми не придоби никаква плътност, даже обратното, не съм в чувствала по-тънка. Това нормално ли е?

# 473
  • София
Предстои ми да си правя поддръжка на балеажа (изсветляване + боя), но искам и кератинова терапия. В каква последователност е ок да ги направя? Първо кератиновата терапия и след няколко седмици балеажа или обратно?

Аз да си побутна питането с надежда някой да се включи...

# 474
Предстои ми да си правя поддръжка на балеажа (изсветляване + боя), но искам и кератинова терапия. В каква последователност е ок да ги направя? Първо кератиновата терапия и след няколко седмици балеажа или обратно?

Аз да си побутна питането с надежда някой да се включи...
Зависи с кои продукти ,аз съм си правила на джойко ,и първо бих направила кератинова после балеаж,но ако е терапия ,да не е само изправяне .

# 475
Скрит текст:
Скрит текст:

Благодаря за коментара Simple Smile. За този Ш има доста противоречиви мнения в сайта на ЗР. Това поставя и въпроса дали е подходящ за чувствителен скалп? А маски на тази марка ползвала ли си? Благодаря!
[/quote]
Аз съм с такъв и нямам проблеми с него - никакво раздразнение, а ползвам и Еукапил, който допълнително прави скалпа чувствителен. Това обаче не означава, че на всеки ще е така. Маски не съм ползвала на марката. Но пак да кажа, че според мен шампоанът е за честа употреба, което предполага не много мръсни коси и не омазани в масла.

# 476
Някой да е ползвал този спрей? Поръчах го на сляпо и не знам дали дава обем в корена? Има ли фиксация и дали може да утежни или замърси скалпа?

Реших за поне една-две седмици да пробвам след миене да минавам без финиши. Знам, че съм свикнала с тях, може би няма да е добре за косата ми, но в последно време имам чувството, че точно финишите след миене ми прецакват ''положението''... Smile Евентуално ще слагам само серум за скалп и този спрей за обем на Чи (ако се разберем с него), но нищо по дължините. Няма да ползвам сешоар и само на суха коса на връхчетата ще слагам олио, ако съвсем станах сухи и изпръхнали... Защото си харесвам косата докато сложа някой от финишите или термозащитите и после вече изведнъж резултата става ужасен... А въобще не прекалявам с тях и не ги наслагвам по няколко, редувам и пробвам, но с всички е така... Rolling Eyes
Има ли някой да минава без никакви финиши и косата да се чувства добре?
Това, както и варианта с помпата на мен ми действат у ж а с н о

lunna, този го имах - създаваше едно лепкаво и утежняващо усещане. Подарих го на майка ми, косата й е 5 -6 см дълга, така че няма какво да и сплесква на нея. Този и 44 Iron Guard няма да подновя определено.

# 477
Със всеки един "body/volume booster" при мен има утежняване, ако прекаля дори малко с количеството. Независимо дали е Керастаз, CHI, Bed Head, S-Factor, Paul Mitchell... аз си го обяснявам с тънкия ми косъм и дължината (която имах доскоро!)

PS Специално този продукт на CHI го водят, че "сan be regenerated with heat again and again" t.e. със сешоара и четката може да се преподнови стила! Ето и ревютата му на Амазон:
https://www.amazon.com/CHI-Booster-Liquid-Bodifying-Glaze/dp/B002RS6JTE

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 18:24 от Agent Provocateur

# 478
  • Пловдив
lili_78Това е серията, която ползвам когато нямам време и знам, че винаги резултата ще е топ. Единствения минус за мен е супер тайната и особена миризма. Странното е, че с протеинови продукти 95% от случаите резултатите не са Уау, и ползвам предимно хидратация или балансирани. Интересно ми беше каква е разликата на ПроФайбър в протеина с повечето протеини. Може би е друг вид..
Мишчица, аз също не се разбирам с протеиновите продукти, но тази серия много ми харесва. Трябва пак да си я подновя. Не знам какъв е протеинът, но наистина се отразява перфектно на моята коса.

Сега гледам в Нотино - ми тя маската от синята серия е много по-скъпа, отколкото се продава в ЗР и Арлен. Че и промоция 20% пуснали.

Момичета, имате ли наблюдения за серията Nutrifier на Лореал? Дали прилича на Intense repair, която обожавах, но за жалост вече я няма?

# 479
В Нотино едно нещо е по-евтино, друго по-скъпо .. иска следене. Например термика про-лонгър е на ниска цена в момента, макар че не знаем на колко ще го пуснат рибите, арлен, но ще ги видим де. Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт