Професионални серии за коса 137

• 46 193
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Да похваля тази маска:
https://www.hair.com/shop/hair-treatments/hair-masks/PPDHDC34746 … &gclsrc=aw.ds

Косата е мека, подхранена, жива. Много приятен, лек аромат, който остава.
Взех и шампоана от същата серия, чудесен и не заплита след измиване.

# 481
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Първо искам да изкажа искрени благодарности за всички съвети, които давате! Чета ви от скоро и минах няколко теми. Второ, да се извиня за дългия пост. Благодарение на вас разбрах, че е крайно време да сменя продуктите за коса. Бях съсипала косата си с русо, да не кажа бяло. Започнах да изпозвам продукти за хидратация, които в началото бяха УАУ, месеци наред виждах как косата ми се подобрява, но вече ефекта отдавна не е същия. Използвам едни и същи продукти вече година и половина и чак сега разбирам, че е редно да ги сменя. Косата ми израстна, вече 2/3 от нея си е естествена, другата 1/3 и е адски суха каквото и да правя (това е частта, която беше бяло-руса). Та, косата ми е тънка, корените се омазняват бързо, крайщата за сухи. От форума разбрах, че съм прекалила с хидратацията, или поне аз така я усещам. Искам да сменя изцяло продуктите за коса спрямо сегашните й нужди.

1) Бихте ли ми препоръчали ш+б  протеинови . За марка,  предпочитам да е Chi, Керастаз или Макадамия. Разбира се, ако имате други предложения ще се радвам да споделите.
 2) Търся си термик и се колебая между тези на Кeрастаз и следните на Макадамия и Chi:
https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termo-zashtita-all/ter … dry-lotion-198-ml
https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termo-zashtita-all/ter … t-59-ml?filter=24
Като искам такъв, който не утежнява и наистина предпазва. Използвали ли сте някой от посочените?
 3) Желая да закупя и парфюмно масло за коса с траен аромат. Спрях се на два продукта - Kerastase Chronologiste Parfum Oil и препоръчахте ми във форума Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum. Може ли да ми дадете мнение, дали си заслужават парите и имате ли наблюдения кой е с по-траен аромат?
 4) Харесах няколко продукта на Chi и Макадамия и разгледах какви са цените тук и какви са им цените във всички сайтове от първата страница и не забелязах да имат особена разлика. Въпроса ми е има ли чуждестранни сайтове, в които сте виждали марките на по-добра цена или да изчакам да ги намалят тук?
 5) И на последно място, търся продукт за разтеж на косата. Първо искам да попитам дали сте изпробвали такъв, който видимо дава резултат? От форума попаднах на следните - серум против косопад Eprouvage Reviving, доста обсъждания във форума серум на LANZA, и Kerastase Serum Extentioniste.

Отново се извинявам за дългия пост и знам, че в темата са доста обсъждани повечето продукти. Изчетох няколко теми и тотално се обърках.. Ще се радвам да споделите мнение Flowers Bouquet
yoli98, хубав протеин на Керастаз е серията Архитект. Също може да погледнеш обсъжданата синя серия Про файбър на Лореал.
Макадамия са хидратиращи по принцип.
От термиците Цимента на Керастаз е протеинов. Аз харесвам термото на Напура, то е като олио, а не е кремообразно.
Аз по принцип не харесвам продуктите на Чи - нищо не правят за моята коса.
За растеж на косата има хубави ампули на Напура - Anagen и Stamigen, но според мен трябва да се направи по-дълъг курс, за да има ефект. Серумът против косопад на Eprouvage е хубав продукт, но омазнява много. Или поне на мен така ми действаше. Аз съм най-доволна от ампулите против косопад Аминексил на Лореал. Хем са на прилична цена, хем досега няколко сезона са ми спасявали косата.
Относно пазаруването - аз се зареждам за цяла година напред, че и повече, на Черен петък. Тогава цените са много добри, намаленията са по-сериозни. От чужд сайт лично аз не купувам. Преди пазарувах от feelunique, но напоследък цените не са нещо уау и предпочитам българските изпитани сайтове. Отвреме навреме в Нотино пускат добри оферти.

Да похваля тази маска:
https://www.hair.com/shop/hair-treatments/hair-masks/PPDHDC34746 … &gclsrc=aw.ds

Косата е мека, подхранена, жива. Много приятен, лек аромат, който остава.
Взех и шампоана от същата серия, чудесен и не заплита след измиване.
Внимавай с тази серия - не е за честа употреба. Аз при първото ползване бях с точно същото мнение, но след няколко последователни измивания започна да утежнява и косата стоеше като немита, а в краищата супер пресушена и хвърчаща.

# 482
Лили, благодаря!
Косата ми е много дълга и много руса, изисква сериозна хидратация и грижа и тъй като трябва да я гледам в домашни условия се стремя всякак да я запазя.
Ще внимавам!

Продуктите на CHI аз също не харесвам, тук са много евтини, пробвах няколко варианта и не са моите.
Ще потърся ампулите, които сте споменала Simple Smile.

# 483
  • София
Лили, благодаря!
Косата ми е много дълга и много руса, изисква сериозна хидратация и грижа и тъй като трябва да я гледам в домашни условия се стремя всякак да я запазя.
Ще внимавам!

Продуктите на CHI аз също не харесвам, тук са много евтини, пробвах няколко варианта и не са моите.
Ще потърся ампулите, които сте споменала Simple Smile.

При мен пък последното измиване беше само със серията на Чи Инфраред и ми се отрази прекрасно. Мека коса, напоена, нехвърчаща, краищата бяха меки и те, а по принцип не са. Но косата ми обича повече хидратация и баланс към хидратация 😁

# 484
Безплатна доставка над 39 лева в Арлен Wink

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 07:42 от Anelia20

# 485
Здравейте, момичета! Първо искам да изкажа искрени благодарности за всички съвети, които давате! Чета ви от скоро и минах няколко теми. Второ, да се извиня за дългия пост. Благодарение на вас разбрах, че е крайно време да сменя продуктите за коса. Бях съсипала косата си с русо, да не кажа бяло. Започнах да изпозвам продукти за хидратация, които в началото бяха УАУ, месеци наред виждах как косата ми се подобрява, но вече ефекта отдавна не е същия. Използвам едни и същи продукти вече година и половина и чак сега разбирам, че е редно да ги сменя. Косата ми израстна, вече 2/3 от нея си е естествена, другата 1/3 и е адски суха каквото и да правя (това е частта, която беше бяло-руса). Та, косата ми е тънка, корените се омазняват бързо, крайщата за сухи. От форума разбрах, че съм прекалила с хидратацията, или поне аз така я усещам. Искам да сменя изцяло продуктите за коса спрямо сегашните й нужди.

1) Бихте ли ми препоръчали ш+б  протеинови . За марка,  предпочитам да е Chi, Керастаз или Макадамия. Разбира се, ако имате други предложения ще се радвам да споделите.
 2) Търся си термик и се колебая между тези на Кeрастаз и следните на Макадамия и Chi:
https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termo-zashtita-all/ter … dry-lotion-198-ml
https://www.zlatnaribka.com/termozashtita/termo-zashtita-all/ter … t-59-ml?filter=24
Като искам такъв, който не утежнява и наистина предпазва. Използвали ли сте някой от посочените?
 3) Желая да закупя и парфюмно масло за коса с траен аромат. Спрях се на два продукта - Kerastase Chronologiste Parfum Oil и препоръчахте ми във форума Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum. Може ли да ми дадете мнение, дали си заслужават парите и имате ли наблюдения кой е с по-траен аромат?
 4) Харесах няколко продукта на Chi и Макадамия и разгледах какви са цените тук и какви са им цените във всички сайтове от първата страница и не забелязах да имат особена разлика. Въпроса ми е има ли чуждестранни сайтове, в които сте виждали марките на по-добра цена или да изчакам да ги намалят тук?
 5) И на последно място, търся продукт за разтеж на косата. Първо искам да попитам дали сте изпробвали такъв, който видимо дава резултат? От форума попаднах на следните - серум против косопад Eprouvage Reviving, доста обсъждания във форума серум на LANZA, и Kerastase Serum Extentioniste.

Отново се извинявам за дългия пост и знам, че в темата са доста обсъждани повечето продукти. Изчетох няколко теми и тотално се обърках.. Ще се радвам да споделите мнение Flowers Bouquet

п.с       Лили, благодаря много за изчерпателните отговори!  Heartpulse

Аз бих заложила на термиците на Керастас като марка. Относно парфюмното олио-имах Керастас Хронолоджист, както и нощният крем. Да, миришат невероятно. Трайно-не бих казала. Обаче на мен много ми утежняваха. Коста ми е тънка, рядка, бързоомазняваща се. Засега най-траен аромат усещам от Лалга (Ш, М, ампула) и Lanza хийлинг. От серумите за растеж - имам трите на Керастас, не виждам кой знае какъв ефект от никой. Да не кажа, че изобщо не виждам ефект. Специално Екстеншънист, за който питаш- утежнява ми. Аз също много четох за растеж и сгъстяване напоследък и се спрях на следните продукти. Лека полека ще ги купя. На първо време ампулите на Напура за растеж и фоликули. Едните се слагат преди мивнв, другите слвс. GG интензивния серум. Водата на Филип Кингсли.

# 486
Олиото Хронолоджист е най- лошото, което съм ползвала някога. Още виси в шкафа пълно. Жал ми е да го изхвърля. Нищо не прави на косата и ароматът е мъжки.

# 487
Скрит текст:
Аз бих заложила на термиците на Керастас като марка. Относно парфюмното олио-имах Керастас Хронолоджист, както и нощният крем. Да, миришат невероятно. Трайно-не бих казала. Обаче на мен много ми утежняваха. Коста ми е тънка, рядка, бързоомазняваща се. Засега най-траен аромат усещам от Лалга (Ш, М, ампула) и Lanza хийлинг. От серумите за растеж - имам трите на Керастас, не виждам кой знае какъв ефект от никой. Да не кажа, че изобщо не виждам ефект. Специално Екстеншънист, за който питаш- утежнява ми. Аз също много четох за растеж и сгъстяване напоследък и се спрях на следните продукти. Лека полека ще ги купя. На първо време ампулите на Напура за растеж и фоликули. Едните се слагат преди мивнв, другите слвс. GG интензивния серум. Водата на Филип Кингсли.

Благодаря ти! Използвала съм тези ампули на Напура и не видях особен резултат.
https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napur … ata-12-br-po-8-ml
При всеки е индивидуално. Надявам се при теб да има резултат! Relaxed Сподели мнение за останалите продукти след като ги пробваш Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 20:00 от bubanka

# 488
За мен лично Лалга е с дълъг страхотен аромат.

# 489
  • Някъде там
yoli98 ,Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum ако го вземеш са пари хвърлени на вятъра.
Единственота което виждам от него е леко приглаждане.Дори и аромата не ми дапада а знам,че е много харесван.
Олио което остава ромат в косата ми е коприната на чи .
Повечето термици остават аромат до следващото измиване а косата ,както и маските на керастаз(особенно генезис) .
Това на мен ми е достатъчно .
За растеж с две ръце съм за Филип Кингсли серума за растеж на косата.
Най-доброто.
От него има нови растежи и косата израства бързо.
Една голяма опаковка ми стига от два до три месеца.Зависи колко интензивно го използвам.Случвало се и за месец да свърши Flushed

# 490
Понеже пак споменавате Lalga - успявате ле да отмиете масла с шампоана им? При мен два пъти вече е пълна катастрофа тази комбинация и се налата да отмивам с друг шампоан след това. Не разбирам защо така. На снимката съм след пълно изсушаване със сешоар...

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 20:43 от Saudadе

# 491
Някой ако поръчва GG интензивния серум, моля да включи и мен.

# 492
Шампоана на суха или мокра коса го слагаш?
Когато съм ползвала масла, слагам на суха коса, разтривам и тогава добавям вода.
Измива ги идеално.

# 493
  • Варна
Уоу само да не е на някой чувствителен скалп това с шампоана на сухо......Мие си Лалга нормално. Двукратно шампоаниране с разреден предварително шампоан при мен мие дори и тежки масла като ЯЧРМ нанесено самостоятелно.

# 494
Вчера споделих поредицата от продукти, които приложих снощи. Резултатът днес е такъв:

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 09:47 от dea76

Общи условия

Активация на акаунт