Професионални серии за коса 137

• 46 745
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Момичета,  в момента кисна намазана с Олаплекс тройка. С какъв протокол да продължа след това?

# 691
Момичета,  в момента кисна намазана с Олаплекс тройка. С какъв протокол да продължа след това?
Аз ползвам след 3ка ползвам балансиран шампоан и хидратираща маска или балсам. В общи линии няма какво да му сбъркаш каквото и да сложиш.

# 692
Аз ползвам след 3ка ползвам балансиран шампоан и хидратираща маска или балсам. В общи линии няма какво да му сбъркаш каквото и да сложиш.

Благодаря! Сложих Лалга Ш и М. Сега съхна и като оформя ще преценя окончателно за резултата. Докато миех косата след Олаплекса, много ми хареса - идеално разплетена,мека и лигава  🥰

# 693
Митик ойл на Лореал е лека хидратираща серия, тя е аналога на Еликсир ултим на Керастаз. Има приятен мирис, силиконово усещане при отмиване, на нетретирана коса докарва невероятен блясък и мекота. Не знам как ще е при силно увредени и сухи коси, може би ще е слаба като хидратация. Става за всекидневно ползване, също и за деца...Grinning

# 694
Да попитам маската Денсифик, може ли да се нанася и в корените на косата?

# 695
Да попитам маската Денсифик, може ли да се нанася и в корените на косата?

Не се нанасят тези маски на Керастаз в корените. Силни са и като нищо ще раздразнят скалпа, освен това са доста богати и бързо ще утежнят и замърсят скалпа, ще отнемат от обема... Само серумите и ампулите Денсифик са за скалпа...

# 696
Поръчах няколко травъл комплекта от промоцията в beautymall. Ако някой си чака този за боядисана коса, да има предвид, че снимката в сайта им не отговаря на описанието. Към сета върви в действителност Elexir ultime, а не розовият Huile sublime.
Честно да си кажа като видях снимката на комплекта повдигнах лява вежда озадачено, защото розовият елексир от няколко години е спрян от производство ако не се лъжа, но реших, че разчистват стари количества.

Абсолютно съм съгласна с вас как трябва да се третира клиент, който е бил подведен от фирмата-продавач!

Да похваля днешната комбинация от Алтерна Moisturizing Шампоан + Балсам и CHI Miss Universe Set the Stage Blow Dry Spray + CHI Moringa & Macadamia Oil. Има шанс дo утре вечер да съм клепнала, но много ме радват блоу драй спрея + олиото върху овлажняващ шампоан. Първият път ги сложих върху Alterna Infinite Color Hold. Ще трябва да опитам и с някой по-протеинест (Alterna Densifying)

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 21:45 от Agent Provocateur

# 697
Много харесвах Miss Univers Blow dry, обаче ми утежняваше безумно.
До около 14часа косата ми беше залепнала за скалпа. За разлика от олиото. Идеално ми беше, но свърши Sad

# 698
Очарована съм от сухото масло с черен кимион на Чи /така хубаво омекотява и придава блясък/, та днес поръчах /от бюти мол/ голямото от 89мл /подходящо е за коси, които се утежняват от олиа/ с Ш и Б от серията. Heart Eyes

# 699
Митик ойл на Лореал е лека хидратираща серия, тя е аналога на Еликсир ултим на Керастаз. Има приятен мирис, силиконово усещане при отмиване, на нетретирана коса докарва невероятен блясък и мекота. Не знам как ще е при силно увредени и сухи коси, може би ще е слаба като хидратация. Става за всекидневно ползване, също и за деца...Grinning
Това ми трябваше!
.
.
Искам да благодаря на всички дами тук, които сте така мили и добре настроени към нови потребители, които са боси в тази тема. Прекрасни сте! Blush

# 700
malechka__,

Серията Pro fiber Reconstruct и в частност маската е топ грижа за плътна и третирана коса. Особено с новата формула превъзхожда доста маски изобщо.

Силно се съмнявам, че балсамът от въпросната серия на CHI (която е добра за тънки коси) ще по-успешен избор за коса, която има нужда от солидно подхранване, атака към тормозени дължини и добро предпазване на краищата и въобще съживяване на цялостното положение.

# 701
Момичета какво съветвате да се използва след еластисайзера ?
Шампоанът мисля да е Extentioniste. Много се колебая каква маска да използвам.

# 702
След Еластайзър можеш да използваш всичко. Зависи какъв ефект търсиш. Шампоанът Екстеншънист е хидратиращ. Ако ползваш него, задължително хидратираща маска, по възможност от същата серия.
Моят скромен опит обаче с този шампоан беше, че брутално ми сплескваше косата и замина в размените. Та подозирам, че в комбинация с елстисайзър, сплескването ще е още по-голямо. Но пък твоята коса може да не реагира по този начин Simple Smile

# 703
Аз снощи след еластисайзър измих с мароканите за обем и се получи страхотна разплетена, лигава коса, а след това продължих с термото екстеншънист, спрея на наши /термото/ на мокра коса и след изсушаване прибавих маслото на Чи с черен кимион се получи плътна, мека и бляскава коса! Heart Eyes

# 704
Някой ползвал ли е пре-уош терапията на Керастаз от серията Нутритив? Има ли нещо общо с Еластисайзъра?

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 07:02 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт