Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче! Тема 6

• 21 978
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Нищо не съм качвала! Много малко хора знаят, че съм бременна.
Предният път качих снимка , в деня, в който се роди детето.
Като раждах предният път, мъжът ми беше крайно неподготвен. Аз тръгнах само за приемане, а реално след няколко часа му се обадихме, че има син Simple Smile Едвам си намери място и дойде при мен след няколко часа

# 586
Аз По принцип не качвам много снимки, а сега заради ситуацията (почти не съм се виждала с хора) много не знаят и са супер изненадани като мр видят с корем.
ММ снощи обсъждаме, че той иска да вземем мека кошара + легло кошара и аз му казвам, че можем и само с дървена да минем. Той иска да вземем всичкооо, ама всичко Joy. Та говорим си и той вика, то и без това нали ще спи при нас на леглото. Викам, че като е съвсем малко трябва да си спи в негово легло, а той горкия изумен и вика, че не иска да го оставя да спи самичко на легло. Трябвало при нас да го гушкаме Joy Не е много наясно колко ще е мъничко бебчето.

# 587
не се затрупвайте с вещи, наистиа няма смисъл..

# 588
Знааам. За това се опитвам да бъда рационална. Но като го гледам него, нещо е прещракал и вместо той да ме спира, сега аз трябва да го спирам.

# 589
Ние ще сме само с дървена кошара-люлка. Гледах едни детски гардеробчета в Икея, мога да сместя едно в спалнята. Размерите са добри и ако сложим повечко рафтчета, ще поберем доста багаж. Поне така си мисля. Освободила съм и скрин за бебешките неща. Ще сложа кутии, както беше показала една мама тук. Много подредено изглежда.

# 590
  • София
Като раждах предният път, мъжът ми беше крайно неподготвен. Аз тръгнах само за приемане, а реално след няколко часа му се обадихме, че има син Simple Smile Едвам си намери място и дойде при мен след няколко часа
Поне сте му спестили излишното притеснение,  а направо сте го сюрпризирали с прекрасната новина Blush

Аз снимки не съм качвала, няма и да качвам, докато не се роди детето. Нещо много суеверна излязох и се притеснявам, пък и най-близките ми хора, с които така или иначе си поддържам контакт, знаят. Другите не ме и интересуват, честно казано. Мен съседите много странно ме гледат и се подсмихват, все едно за първи път виждат бременна жена, чак имам чувството че им става неудобно като се засечем и почват да гледат настрани. Нямам обяснение защо се държат така Thinking

Аз пък реших да купя само от меките сгъваеми кошари, защото имаме навик много да пътуваме и си мисля, че след някой и друг месец, че ще ми е удобно да я сгъвам и да я взимаме с нас.

# 591
  • Sofia
Ние с МП си направихме фотосесия в 7мия месец , по негова идея. Качих няколко снимки от нея, преди това не бях качвала нищо и хората много се зарадваха, честитиха ми. Relaxed
Ние ще вземем легло от една приятелка, а при баба и дядо, във Видин, ще си има мека кошара, за да не носим. По натам ще видим. Само със шкафчетата и гардеробите не съм го измислила до край.

# 592
Аз качих снимка, ама беше грешка. Хората са много досадни и несъобразителни и започват да ти пишат въпроси за неща, които реално не им вризат в работата. Най ме дразнят подобни въпроси от хора, които са просто познати и пишат колкото да хванат клюката. Честно казано не го бях преценила този момент...

# 593
Момичета, имам една молба. Ако може някоя мама да ме добави в групата във фейсбук. Не бях много активна там и админите ме изтриха, но сега като наближава моментът, доста  ми липсва да чета и групичката.  Та ако не затруднявам някого особено,  ще съм много  благодарна. Simple Smile

# 594
Снимка не съм качвала. След раждането, дай Боже, ще се разбере от всички. Важното е че най-близките ми знаят и такива,с които случайно се засечем.

Легло, първо мислех да е преносима кошара, но ме разубедиха доста майки, че не е достатъчно стабилна за основно легло. Ще взема от ИКЕА кошара,харесват ми че са изчистени. До 16ти имат промоция в магазина им в София, но ние сме на морето и ако успеем във вторник да отидем, ще е добре, ако не - пак оттам ще взема.

Но ще вземем и преносима кошара, понеже доста пътуваме, а и ще я ползваме за гости при едните баба и дядо и при другите Simple Smile като преносимата вече няма да държа да е от най-хубавите, както преди това мислех да взимаме.

# 595
Аз  също не съм качвала снимки. За мен си е нещо лично и също така не ми допада идеята за качване на бебета в социалните мрежи.
Всички близки знаят и достатъчно ме затрупват с въпроси, като вече никой не ми вярва ,че не ме избрали име😑 а то е вярно.
За съседите, тъй като нося по-широки дрехи, последно време ме гледат странно, мисля си че не подозират ,че съм бременна , а че съм надебеляла.😂
Много бях навита за фотосисия,но мъжът я отхвърли😫 надявам се беба като се роди  да си спретнем коледни снимки 🎁

# 596
Аз снимки съм качила 2, но все такива, които са от бюста нагоре, т.е. по нищо не личи, че съм бременна.
Мен също много ме дразнят разни клюкарски въпроси и то все такива, които са супер лични. Най - ужасното нещо, което са ме питали, е дали бебето е инцидент или сме го планували. 😡 Как изобщо им хрумва да попитам и какво ги интересува... не знам. С МП сме от доста време заедно, живеем от няколко години заедно, а те ме питат "инцидентно ли е станало".
Затова и на почти никого не съм казвала, само на най близките ми, останалите, които са ме виждали на живо, сами са разбрали или някой им е "пошушнал".

# 597
Ние сме на фотосесия другата седмица. Един приятел беше обещал да ни снима ( понеже се занимава с фотография), но се отказа , за това сега ще се снимам яко наедряла.
Съседите са шушукали и са се досетили защо съм в нас. Предният път разбраха седмица преди да родя Simple Smile
И мен редовно ме питат планирано ли е или случайно. Аз отфоварям, че планирахме да е случайно Simple Smile Истината е, че мъжът ми искаше на много по-ранен етап, но аз исках да изживеем детството на първото ни дете до поне 3 години, да не изпуснем прохождане, проговаряне, ей такива, важни неща и след това да имаме вече второ дете. И наистина си стана къде планирано, къде случайно.
Не мога д аходя от болки в слабините, ходя като Чарли Чаплин..ужасно ме боли Sad Станах в 5:30 от болки в цялото тяло Sad

# 598
Мен не просто са ме питали дали е инцидентно или планирано, а направо са ме питали АМА ТОЙ В ТЕБ ЛИ СВЪРШИ...

# 599
  • Sofia
Леле, сериозно ли ви питат такива неща? Ужас.. Мен само ме питаха дали  е момче или момиче, както и кога се е очаква. Повечето ми познати, минали скоро през това, ми предлагат даже помощ и информация, ако имам нужда... Споделят си за техните раждания.

Общи условия

Активация на акаунт