Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче! Тема 6

• 21 997
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Аз купих подложката за къпане на Севи бейби, изглежда ми най-удобна, а и съхне лесни. Ваничка ще взема от най-обикновените без стойка.

# 196
Шише съм взела само 1 на Авент Natural, 120мл, с бавна капка 0+ месеца. Ще донагласявам, ако не се получи с кърменето, засега не знам дали ще взимам повече.

За къпането - след гледането на онлайн лекциите на Ася Демирева май ще пробваме на мивката в началото за измиване на бебечето и ще вземем обикновено корито за ‘по-сериозното’ къпане 1-2 пъти седмично с подложка Севи бебе може би. След третия месец като почнат да се потят и после цапат ще го мислим на стойка ли ще е или не.

Да се похваля, че днес ни пристигна поръчка от намаленията в Айко и най-накрая имаме разни покупки за бебето Heart Eyes Получихме матраче, стерилизатор 3 в 1 на Cangaroo, видео бебефон и разни дреболии. В изчакване съм за първоюнските намаления да напазарувамв повечето неща Blush

# 197
Ние го къпехме на ръка сигурно максимум 2 седмици. После му взехме подложката на севи бебе. лежи си и го поливаме. Къпехме го в хола. Мъжът  ми казва, че и сега така ще правим. Любим ритуал му беше. Почти не сме пропускали вечер без къпане до сега.

# 198
Как е сърдечният ритъм на вашите бебета?

# 199
Здравейте , някоя от вас да има някакви впечатления или мнение за д-р Цветан Ослеков завеждащ АГ отделението в Надежда .
Благодаря ! Simple Smile

# 200
  • Denmark
В цифри не мога да посоча как е сърдечният ритъм, но ми казаха, че е добре.
Вчера и днес не е спрял да дивее. Нон стоп от 6 сутринта докато заспя вечерта. Чудех се дали аз не го дразня с телефон или лаптоп, кафето, което пия. Също и е болезнено вече в ребрата като седя на масата. :/ Отброяването от 10 седмици надолу започва.. поне това. 😅

# 201
Обикновено като ме гледат на ултразвук и ми казват колко е сърдечния ритъм и обикновено е към 140-145.

# 202
  • Sofia
Ние още не сме купили ваничка, но искам на стойка. Ще я слагаме в банята, която е достатъчно голяма, а и таткото има проблем с кръста, не искам да го мъча. Дори да го къпем/мием на мивката първите седмици, след това ще е във ваничката.
За сърчицето и на мен ми казаха последния път 140 удара в минута. В понеделник и вторник щесъм на прегледи. Нямам търпение да го видя колко е порастнал, на къде се е завъртял.. И много ни е яд, че таткото не може да присъства.. Confused

# 203
Привет! Relaxed Да ви попитам, вие кога ще се насочвате към педиатър? Избрали ли сте си или още е рано? Аз нямам никаква представа какъв е процесът по избиране и записване.

# 204
Привет! Relaxed Да ви попитам, вие кога ще се насочвате към педиатър? Избрали ли сте си или още е рано? Аз нямам никаква представа какъв е процесът по избиране и записване.

И аз бях така, докато познати не почнаха да ме питат към кого съм се насочила. Изобщо не знаех, че трябва предварително. Та се консултирах за добра педиатърка и се свързах с нея. Жената ми каза да я потърся като родя и че нищо предварително не трябва. Все пак трябва да мине всичко по живо, по здраво. Та записах й телефона и това беше.

# 205
  • Denmark
Въпросче 🌷 това ли са въпросните чувалчета, с които спят бебетата?

# 206
В нашите лидъли няма нищо детско. Проверявам и на сайта им, но нищо.

# 207
Да. Аз съм взела такова чувалче и е хубаво, тъничко.

# 208
  • Sofia
И аз се замислям за педиатър вече. Харесала съм една докторка по мнения в бг мама. И смятам към края на 8ми месец да я потърся, да видим дали би записала нов пациент. Simple Smile

# 209
Въпросче 🌷 това ли са въпросните чувалчета, с които спят бебетата?

Да,това са . Аз съм си взела 2 От 0 до 6 месеца ,мисля че ще са достатъчни. Така или иначе първите 1,2 месеца не мисля да го слагам в тях,понеже са по-дебели,но за есента и зимата ще са супер 😊

Общи условия

Активация на акаунт