Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 076
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Нормално е. Нотино е сред най-скъпите онлайн магазини. Понякога цените са по-високи и от физическите магазини.

# 301
Ще се опитам да хвана сега код и ще видя тично колко стои. Обикновено добавям вечер, не се премахват в 12.00 примерно, и утре ще го има. Да минимума е поне 24 часа, но е възможно и за повече да е било. Не искам да подвеждам никого... И нещо друго, случвало ми се е веднага след поръчка да добавя случайно същия код, ами хвана го.. бъг ли какво нз, по принцип иначе дава че кода вече е използван.

# 302
Аз също не мога да съм категорична дали е до 00:00 ч. на деня или 24 ч. от активирането, не обърнах внимание. Но предполагам, че е по-скоро първото. Ellinor*, сподели после, но да, възможно е и понякога да дава бъгове. Обаче ако му е важно на човек, все пак да знае и да не разчита да чака много, много.. То голямото намаление, де.. Smiley Ама нали е затова темата, да уточняваме и да сме си полезни и с подобни детайли.

# 303
Готово - добавен в 21.42 ч на 31.05.2020!
Чакам с интерес и новите им промоции, предполагам активни от утре.

# 304
Търся си от известно време Diptyque Oyedo на добра цена и май ще се окаже, че най-добрата е на официалния сайт, което доста ме озадачава. Някой ако има опит с поръчка от https://www.diptyqueparis.com/en_eu/, моля да сподели - за колко време пристига и има ли някакви спънки/особености.

# 305
  • София
Пратките пристигат за около 5 работни дни при нормална обстановка. Въпреки, че посочвам личен или служебен адрес, поръчките си вземам от съответния пощенски клон. Получавам СМС, когато са там.

# 306
Мами, тези цени на Montale в Елинор не са ли много ниски? Гледам ги вървят двойно в Нотино

# 307
Аз друга марка визирах, но, да, наистина за мен е  малко странно и не мога да се реша да поръчам парфюма, за да не се окаже менте. В другите сайтове също е с доста по-висока цена, отколкото в  Parfimo.

# 308
  • Чукарландия
Мами, тези цени на Montale в Елинор не са ли много ниски? Гледам ги вървят двойно в Нотино

Защо аз не виждам Монтал в Елинор? Къде ги гледате, може ли линк? 🤗

# 309
BBeLLa, заповядай - https://elinor.bg/search?q=Montale&page=1 Три страници са, има и тестери, и парфюми. Преди малко пробвах и все още важи кодът may, макар да сме вече 1 юни.

П. П. Много се чудех и аз за някой Montale, но засега ще се въздържа, че много подаръци ми се натрупаха.. Надявам се и занапред ще хвана подобни предложения..

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 09:47 от Сиси ♥♥

# 310
  • Чукарландия
BBeLLa, заповядай - https://elinor.bg/search?q=Montale&page=1 Три страници са, има и тестери, и парфюми. Преди малко пробвах и все още важи кода may, макар да сме вече 1 юни.
Благодаря много! 🌹
А иначе от менюто като търся Монтал по името на бранда - въобще го няма в секцията марки с буква "М". Странна работа?!? 🙄

# 311
Нотино.
Иначе за протокола, дори и след 00.00 ч на вчерашния ден, към момента кода важи. За съжаление не се комбинира с кода за текущите промоции.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 13:07 от Ellinor*

# 312
Имам два монтала от Елинор, нямат проблем или разлика някаква.Доволна съм си!

# 313
В Еlinor виждам, че повечето Montale са тестери има и 50мл. откъдето идва, според мен, разликата в цената.
Код в Нотино приложих снощи към 19ч. и все още ми отразява намалението. Вероятно е активен 24 часа от въвеждането. Но днес има нови изкушения с тези -20%  Simple Smile

# 314
Да, ще спра да влизам, където и да било и най-вече да чета тук, че вече прекалявам Grin
Поръчах си вече от Нотино стотица Aqua di Gioia за ежедневен през лятото. Нищо особено не е, но аз харесвам такъв тип парфюми. От месец вече го мисля и се е видяло, че няма да мирясам докато не го сдобия.
Намален, но и отстъпката 20% ми хвана. Добави ми и две мостри подарък, плюс 5 мл ФДТ на Ланком.

Междувременно пуснах мейл на Parfium.bg да ми сторнират поръчката на същия парфюм. Не успях да видя на сайта им как по друг начин може да се направи това. И без това ми беше на премисъл, че съм поръчала продукт без опаковка и се чудех какво точно ще получа. Пък и съм си консерва и винаги имам едно наум с неизпробвани сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт