Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 072
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • Тополовград
Аз имам 1 армани на по ниска цена отколкото е в момента и не ми приема код за намаления. Аз ли бъркам или да го пусна на новата цена.

# 316
Аз имам 1 армани на по ниска цена отколкото е в момента и не ми приема код за намаления. Аз ли бъркам или да го пусна на новата цена.
Аз поръчах сега два Лалика,единият беше намален и ми хвана кода : brands20

# 317
Преди час метнах тези двата в кошницата, зачудих се дали ми трябват 30 мл., но на тази цена и с още -20% реших да ги взема. Влизам сега и цените им вдигнати. Прегледайте си “кошниците” Simple Smile Отивам да поръчвам.

# 318
Някой може ли да обясни ей това, направо ме вбесиха тия!
Скрит текст:

20% ама друг път! Това е некоректна търговска практика!
А някакъв от Аметистите от 38, като отвориш вече продукта е 54,90лв!

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 11:25 от Анонимен

# 319
...20% ама друг път! Това е некоректна търговска практика!
Да,и моя Лалик беше 38 лв,а като го цъкнах стана 54 лв:)
Другия Лалик,който поръчах ,успях да го поръчам на 38 лв,в момента е 44 лв!

# 320
  • Стара Загора
Само на парфюмите ли хваща кода? Сложих продукти на Schwarzkopf Professional и лак за коса на Лореал, които не са намалени, но не хваща кода.

# 321
Само на парфюмите ли хваща кода? Сложих продукти на Schwarzkopf Professional и лак за коса на Лореал, които не са намалени, но не хваща кода.
Само на определени марки! Лореал не влизат ! На първа страница ги има.

# 322
  • виртуално
Само на определени марки! Лореал не влизат ! На първа страница ги има.

и двата бранда са в списъка за отстъпка с:
Грижа за косата с 20% отстъпка

# 323
...и двата бранда са в списъка за отстъпка с:
Грижа за косата с 20% отстъпка
Моя грешка,явно съм ги подминала Flushed

# 324
За Ремингтон също не хваща кода, а е в списъка.. Няма да е така тая работа ама ... Satisfied

# 325
Ами КЗП имат чудна форма за контакт, приложих и скрийншот, защото някои цени ги преправиха, но не всички. Satin е 42 в общия списък и като отвориш самия продукт, вече е 52 лв! Да се научат, че така не се прави! Аман от техните подскачащи цени.

# 326
Определено си е за сигнал това!! Браво, Азалия🌺!

# 327
Бързо се зарадвахме. Мошеническа история, за час и нещо LIbre 30ml скокна с 30лв. Rolling Eyes  Да си държат промоциите...

# 328
И аз опитвам да поръчам Керастаз, но не хваща кода на нито един продукт. В списъка на намалените са.
На парфюмите хваща. Вероятно ще го оправят до ден-два, но е тъпо така. И ако ще вдигнат още цените преди да започне да хваща, ами ... мерси.
Браво за сигнала, омръзнало ми е от подли номерца на продавачи.

# 329
При тях е редовна практика това с цените и обявеното намаление дефакто не е реално. Ами то, ако само мрънкаме, никога няма да престанат! Верно, че сме побъркани точно ние тук, но пък това минава всякакви граници и простото му определение е лъжа!

Общи условия

Активация на акаунт