Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 065
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Керастаз често го намалят и в други сайтове с толкова. Sparkling Heart

# 331
magicjo, благодаря 🌺 ще поръчам тези дни и ще пиша.
Още едно питане за официален сайт, някой да е поръчвал от https://www.ateliercologne.com/eu_en, да сподели моля. Много ми допада офертата им да ти приспаднат цената на закупен сет мостри от следваща поръчка.

# 332
Аз съм поръчвала от сайта на Ателие. Точно мостри взех, защото са на що-годе разумна цена и доставката е безплатна. За следващата поръчка дават ваучер за отстъпка на стойността на мострите. Доставката пак беше безплатна. Пристигат красиво опаковани нещата. Към редовните поръчки имаш право и на три безплатни мостри.

# 333
  • Бургас
Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale в Нотино е станал 147лв за 50мл, а в кошницата ми го имам за 91,90 лв.Flushed

# 334
И аз имам няколко в кошницата, на които цените са скочили. Това е май единственото хубаво на Нотино, че кошницата се пази дълго и цените стоят същите, на които си ги цъкнал (аз затова като видя някой изгоден го слагам), а не като Парфимо, където трябва да дебнеш и поръчаш веднага, мигнеш-губиш..

# 335
Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale в Нотино е станал 147лв за 50мл, а в кошницата ми го имам за 91,90 лв.Flushed

В Амазон в момента е на 47 паунда Simple Smile Ще ви пратя на лично сайт от който съм пазарила в Англия Simple Smile  ако желаете. Имат имат и физически магазини Simple Smile Може да ви е от полза. Правят страхтони намаления по принцип.

# 336
Бързо се зарадвахме. Мошеническа история, за час и нещо LIbre 30ml скокна с 30лв. Rolling Eyes  Да си държат промоциите...
Мда, снощи беше на 93 и нещо, сега с 20% отстъпка ще ти е някъде около 90

# 337
Аз успях да поръчам Libre, 30 ml/82.90 беше преди обяд, с код излезе 66.32 лв, с безпл. доставка.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 13:49 от Ellinor*

# 338
Аз успях да поръчам Libre, 30 ml/82.90 беше преди обяд, с код излезе 66.32 лв
Е значи са се вдигали "постепенно" последно го погледнах към 10-11 вечерта

# 339
Добавих Libre в количката днес. Имах Armani Si на стара цена, но се оказа че кода не го хваща. Нищо, пак съм доволна Simple Smile

# 340
Според вас дали това е разчистване, както беше с Guerlain Dior  Givenchy ?

# 341
Мисля, че не! Цените тогава и сега нямат нищо общо Simple Smile

# 342
Съмнявам се, не е толкова голямо намалението, както по време на ИП, а и ако спрат да предлагат и тези брандове, то какво ще им остане изобщо. Joy

# 343
Добре, тогава ще чакам по-добра оферта, че и парфюма, който си харесвам е зимен Sweat Smile

# 344
Здравейте, има ли нов код за Парфимо? Save5 вече не е активен Sad

Общи условия

Активация на акаунт