Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 050
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • виртуално
Здравейте, има ли нов код за Парфимо? Save5 вече не е активен Sad

SAVE6
Parfimo.bg – 6лв ЕКСКЛУЗИВЕН ПРОМО КОД за нашите потребители
за поръчки над 120лв

# 346
  • Балчик

SAVE6
за поръчки над 120лв
Ех, че смешен код!

# 347
След дълго избиране на летен парфюм, поръчах Moschino I Love Love oт Makeup, където беше най-изгоден. За пръв път поръчвам оттам и се надявам да бъдат коректни. Парфюмът е бюджетен, но много свеж и перфектен за топлите дни. Харесвам цитруси. Heart Eyes

# 348
Абсолютно коректни са!

# 349
  • София
Да, и аз считам, че Makeup са коректни, вече доста пъти поръчвам от там. А и с техен куриер доставката излиза 2,90 лв (за София). Но, I Love Love при мен се оказа с трайност 30 мин. Иначе е свежо като глътка ледено мохито парфюмче, много ми харесва. И защото мразя да мъкна с мен бутилка, за да се пръскам всеки половин час, засега го ползвам за парфюм преди заспиване. Обожавам да пръсна на китките си, и докато заспивам, да ми ухае.

# 350
Здравейте! Идвам с въпрос. Поръчах 2 парфюма Jimmy Choo, за мен и мъжа ми, но и двата не са трайни, тестери са. Ако някой ги има, моля да сподели как намира трайността им. Досега съм имала само един тестер, на Нина Ричи - Луна, и съм доста доволна.

Ето ги:
https://www.parfimo.bg/jimmy-choo-jimmy-choo-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml-tester/
 https://www.parfimo.bg/jimmy-choo-jimmy-choo-man-blue-eau-de-toi … je-100-ml-tester/

# 351
За Makeup има ли някакъв код за отстъпка в момента?

# 352

Дамският Джими Чу е доста траен и силен. Поръчвала съм точно от този сайт преди няколко години и то тестер, не съм имала проблеми с трайността. Не знам дали е имало скорошно реформулиране на точно тези аромати, но по-скоро едва ли. Този сайт е един от най-използваните тук. Не би трябвало да те притеснява дали парфюмът е оригинален или менте.

# 353
  • Стара Загора
И аз имам JIMMY CHOO, поръчван преди 2-3г от Нотино. Парфюмът е доооста траен. Ползвам го много рядко, защото ми идва сладичък.

# 354
Нотино пак си показаха магариите! Преди години беше най-изгодния сайт за пазаруване, а сега винаги със 100 наум, преди да купя оттам, цените им се менят през ден, драстично по-високи цени, намаленията фалшиви... Много рядко да уцелиш нещо на сносна цена 🙄
От днес само Black Opium Neon, от който така или иначе се интересувах, ми се стори на сметка - 107лв след кода за 75мл. И по-евтин никъде не съм го виждала. Както и 30мл Angel Muse - 57лв, но не го хваща намаление.
Миналата седмица Trésor Nude 100мл беше на супер цена (все още е!)
Нещата, които коментирахте-наистина вече е с 10-20-30лв нагоре! Срамота!

# 355
Нотино пак си показаха магариите! Преди години беше най-изгодния сайт за пазаруване, а сега винаги със 100 наум, преди да купя оттам, цените им се менят през ден, драстично по-високи цени, намаленията фалшиви... Много рядко да уцелиш нещо на сносна цена 🙄
От днес само Black Opium Neon, от който така или иначе се интересувах, ми се стори на сметка - 107лв след кода за 75мл. И по-евтин никъде не съм го виждала. Както и 30мл Angel Muse - 57лв, но не го хваща намаление.
Миналата седмица Trésor Nude 100мл беше на супер цена (все още е!)
Нещата, които коментирахте-наистина вече е с 10-20-30лв нагоре! Срамота!

Току-що пробвах - 50 мл излиза с кода 104 лв. 75 мл няма в наличност.

# 356
Ха сега, де! При мен още се вижда наличен 😳

# 357
И при мен е наличен!

# 358
Да, да - грешката е моя. Гледала съм Интенз, а този е наличен и с кода става 107,20 лв. Hands Plus1

# 359

SAVE6
за поръчки над 120лв
Ех, че смешен код!
Очаквам скоро SAVE2 за сума над 90 лева, излагат се.

Общи условия

Активация на акаунт