Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 039
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Vrabcho_ благодаря за информацията, ще поръчам, само да ми дойде новата карта и ще и направя двойно парфюмно сефте 😃

# 361
Хаха, тия ни се подиграват вече...
Аз днес си взех поръчка от Парфимо, направена на 26.05.2020г. Всичко е точно, опаковано, обезопасено и т.н. Парфюмчо е много бонбонест- 30-ка, с празен ход.
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/Eau-des-Merveilles-Bleue-42747.html - писах в другата тема.
+ балсам за коса (не е разтечен, увит и всичко е ОК).

# 362
Lalique Noir Premier or Intemporel EDP 100ml в Нотино 471,80 лв., в Парфюми шоп - 224 лв.
Lalique Noir Premier Fleur Universelle EDP 100ml в Нотино 403,80 лв., в Парфюм.бг, в Долче и Гет.бг - под 160 лв.
Изумителни разлики, не знам на какво се дължат.

# 363
Имам чувството, че откакто Ензо стана Нотино, тръгна надолу и си правят каквото си искат

# 364
Lalique Noir Premier or Intemporel EDP 100ml в Нотино 471,80 лв., в Парфюми шоп - 224 лв.
Lalique Noir Premier Fleur Universelle EDP 100ml в Нотино 403,80 лв., в Парфюм.бг, в Долче и Гет.бг - под 160 лв.
Изумителни разлики, не знам на какво се дължат.

Първия го следя от доста време ето тук и цената му е все същата:
http://www.parfum-bg.com/lalique-noir-premier-or-intemporel-parf … da-uniseks-100-ml

# 365
Пристигна ми Gucci Bloom Acqua Di Fiori от Нотино. Нямам забележки по доставката.

Прави се оказахте, че няма общо с чистия Bloom. Големи цитруси в началото, голямо чудо. В първия момент ми замириса на потна тениска, прикрита с парфюм и викам край, няма да ми хареса. След 10-тина мин обаче се разгърнаха цветя и що да подуша - нотки от голямата ми парфюмна любов - Открадната целувка на Картие. И, о, нова любов. Heart Eyes

Благодарско отново за линка. Второ 100 % попадение на сляпо. Hug

# 366
  • Бургас
Доволен съм като слон!!!Успях да си поръчам от Нотино Yves Saint Laurent Y 60мл на цена 103 + код20% и безплатна доставка,сега влизам и гледам 122 му е вече цифрата Stuck Out Tongue Winking Eye.Добре, че действах бързо ,отдавна му се каня на този  Joy Първа поръчка от месец ,не знам как издържах толкова време Joy

# 367
  • София
Аз не усетих ни един цитрус в Блум Аква ди Фиори. Много ми е нежен и уютен и на моменти долавям нотки от синият крем.. Нивея. 🤔

# 368
Аз не усетих ни един цитрус в Блум Аква ди Фиори. Много ми е нежен и уютен и на моменти долавям нотки от синият крем.. Нивея. 🤔
Не знам дали е цитруси. Аз така го определям, понеже всичко що е цитрусово винаги ми е миришело на пот. Затова и от чисто цитрусови парфюми бягам с 200. Sweat Smile

# 369
Не знам дали е цитруси. Аз така го определям, понеже всичко що е цитрусово винаги ми е миришело на пот. Затова и от чисто цитрусови парфюми бягам с 200. Sweat Smile
Няма цитруси в този парфюм.

# 370
Хм, на мен пак ми избива. Цитрусово-зелено или пък зелено с леко кисели нотки. Не знам как да го опиша. Не ми е болка за умиране де, за 5 мин макс е цялата работа, после си пасваме.

# 371
  • Sofia
Парфюми-шоп 6% с код JUNE.
Скромно, но по-добре от 6те лв над 130 на парфимо.

# 372
ама не знам защо сте се заоплаквали от нотино, намалението на парфимо е просто феноменално Grinning

Скрит текст:

# 373
  • Sofia
Искам да ви лол-на на всички коментарите, жалко, че няма как.😄

Разцепиха се от отстъпки, сигурно чистят складови наличности.😂

# 374
ама не знам защо сте се заоплаквали от нотино, намалението на парфимо е просто феноменално Grinning

Скрит текст:

Ее така отстъпка отдавна не бях виждала 😃😃....

Общи условия

Активация на акаунт