Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 026
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
А отливки откъде купувате, в парфюми шоп го видях като оферта, но без конкретни парфюм и цена.

# 376
  • София
В Brasty има по 10 мл.

# 377
Парфюми-шоп 6% с код JUNE.
Чакам от март Gabrielle Essence, който тогава поръчах много изгодно - за 135 лв., 50 мл, но се оказа изчерпан, въпреки това любезно обещаха, че ще ми го пратят след месец на същата цена. След повече от два им писах аз - звъннаха, не ме били забравили, като дойде, ще го имам.. Днес ми се обади рускоговорещото момиче и ми каза, че още не бил дошъл моят парфюм, обаче можели да ми предложат същия, пак 50 мл, но без опаковка и то с 6% намаление - много възторжено и агитиращо! Аз обаче казах, че не бързам и предпочитам обещания с оригиналната кутия. Отварям после сайта да видя колко пък струва този тестер, че не питах и си викам, че може да си заслужава и да помисля (по принцип си купувам и тестери и съм ок). Ами - 155 лв., т.е. дори и с отстъпката пак излиза повече от поръчания през март. Simple Smile Но виждам, че всъщност в сайта имат и наличен с кутия, но на 236 лв. Simple Smile Просто явно не им се дава със 100 лв. по-малко и се пробваха да ми пробутат тестер и то с такъв ентусиазъм, все едно голяма оферта ми правят и специално за мен -6%. Simple Smile Да видим какво ще се случи в крайна сметка след поредното обещание.. Може да изчакам малко и да се обадя да питам защо на сайта им е наличен, а казват, че го няма, да видя какво ще кажат. Стана цяла сага.. Simple Smile Но малко взех да се притеснявам какво ще получа в крайна сметка с тези въртели..

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 10:10 от Сиси ♥♥

# 378
Yves Saint Laurent Black Opium, 30 мл/edp
67.68 лв, с код и безпл. доставка

https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/black-opium-parfjumna-v … a-zheni/p-451634/

# 379
А отливки откъде купувате, в парфюми шоп го видях като оферта, но без конкретни парфюм и цена.
в парфюми-шоп има по 5 мл

# 380
Поръчвала съм веднъж от там отливки и не повтарям. Шишенцата бяха омазани целите- общо 3, едното течеше и при пръскане, не можах да ги издържа...хвърлих ги всичките...нито можеш да го вземеш на път, нито да го предложиш за размяна на някой...

# 381
  • Бургас
Момичета, някой търсеше комлект Lаncоmе Idole + кейс в парфюми шоп има .  Не зная колко е добра цената, но да не забравяме, че

През месец май даваме на всички свои клиенти намаление от 6%, с код: JUNE

хихихи

# 382
В Нотино Rawaa е на много добра цена в момента-34.69лв
https://www.notino.bg/al-haramain/rawaa-parfjumna-voda-uniseks/p-15712419/

# 383
Поръчвала съм веднъж от там отливки и не повтарям. Шишенцата бяха омазани целите- общо 3, едното течеше и при пръскане, не можах да ги издържа...хвърлих ги всичките...нито можеш да го вземеш на път, нито да го предложиш за размяна на някой...
аз оттам нямам никакви забележки по мострите от 5 мл, никакви течове не съм имала

# 384
А за поръчка на отливки се пише в чата им или има каталог ( не намирам нищо ) ?

# 385
Парфимо днес ми заложили капан. Един Мулен руж, завчера го изтървах, 60 мл- 99, 20 и на цена за отстрел ми го нагласили- да не се занимавам с кодове, модове. Money

# 386
Отстъпката в нотино е тука има-тука нЕма. На  Black Opium ми я хваща, на Black opium intense - не 🙄. Смешници

# 387
Аз лично за Венера имам някои съмнения след една поръчка на Muse, който беше с остърган код и невпечатлителна трайност. Не твърдя, че пробутват ментета, но не изключвам вероятността да се намират и такива сред многото парфюми.

# 388
  • Пловдив
И така Парфимо успяха и мен да издразнят, понеже дамския вариант е изчерпан нямало как да ми пратят верния продукт само ще ми възстановят транспортните разходи по банков път 😕

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 16:07 от astravera

# 389
Guerlain Mon Guerlain Eau de Parfum Intense 100ml е "паднал" до 139.90 лв

Общи условия

Активация на акаунт