Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 53 028
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
  • виртуално
Има ново зареждане в Парфимо, появиха се Мон Герлен интенз тестер за 105, мон герлен флорал тестер за 93 лв и др.тестери.

интенза свърши, дано изкупите и флорала бързо, че като лудите обмислям второ шише Flushed

# 406
  • Sofia
Тъкмо се зарадвах, че има Bronze goddess edp над 10 бр и 5 мин. докато поръчам изчезна.

# 407
Чудя се при положение, че имам 2 стотици мон едп, дали ми трябва и флорал? Thinking

Някъде срещали ли сте montalе sensual instinct?
Еййй, ще се изям! Една сутрин да пропусна да си проверя мейла рано-рано и пак да изпусна бялото сърце Мюглер! Някой видя ли колко струваше? Rage

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 09:40 от ina-mina

# 408
Тъкмо се зарадвах, че има Bronze goddess edp над 10 бр и 5 мин. докато поръчам изчезна.
В парфюмо ли беше ?

# 409
  • Sofia
да, 70лв.

# 410
  • Sofia
Някой търсеше това преди време. Последното женско Валентино.
https://www.parfimo.bg/valentino-valentino-donna-born-in-roma-ea … ni-100-ml-tester/

# 411
  • Чукарландия

На мен ми се появи, метнах го в кошницата, докато отида на трета стъпка - неналичен. Кво става? Луда работа... 😂

# 412
Здравейте получих си днес Guerlain Insolence -a от Make up-много съм доволна. И също Lalique Amethyst  от Parfimo,но него нещоо не го усетих хич..😆.Дано не е менте..Но пък цената му беше добра все пак, така че ще го преглътна...Дали ,защото нямам обоняние  като хората не знам.Пръснах на ръката на колежка-сподели ми,че е хубав и си го усеща добре.Аз ли нещо имам повреден нос ... Или просто, защото се парфюмирах с Инсоленс😜...и от там ми се губи аромата... 😉 Ще му дам шанс утре на него... Иначе като за първа поръчка от Make up  и Parfimo- съм доволна...бяха старателно опаковани...Чакам и Zadig&Voltarie This is her  от Parfimo 😘😍 Хубав и усмихнат ден Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 10:08 от bulgari_bs

# 413
  • виртуално
в парфимо има тестер Thierry Mugler Alien Fusion 60мл за 74лв
Dolce&Gabbana Dolce Garden 75мл за 66лв

Последна редакция: ср, 03 юни 2020, 10:13 от Рапунцел.

# 414
  • София
Аз също сега си виждам мейлите за наличностите на Мон Интенз в Парфимо.
Гледам Нарцисо Пюр Муск на много добра цена. Не бях виждала тестера под 120лв/100мл.
Сега е 115,20лв гледам...
https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez-pure-musc-eau-de-parfum … _campaign=product

# 415
И аз чаках Богинята,как свърши за 5мин 😄 май си ги крият от Парфимо то е чак нереално, каква е тази скорост с която се поръчва.

# 416
  • Чукарландия
Ей, бъгнахте сайта, май всички сме накачулени там, не мога да си отида в кошницата. 😂

# 417
# 418
Здравейте😊 Освен от сайтове, купувате ли от физически магазини или само ги ползвате, за да си харесате аромат? Ако има някой от Пловдив с впечатления от Венера, би ли споделил мнение колко си струват парите и дали не са ментета?
Интересувам се конкретно от Mon Guerlain.

# 419
Освен от сайтове, купувате ли от физически магазини или само ги ползвате, за да си харесате аромат? Ако има някой от Пловдив с впечатления от Венера, би ли споделил мнение колко си струват парите и дали не са ментета?
Някои от сайтовете имат и физически магазини, вкл. и Венера. И цените в тях съответно също не са като в Douglas/ Beauty Zone/ Sephora.. Т.е. от магазин до магазин има разлика. Wink Пазарувай спокойно от Венера - ок са. Просто в по-малките магазини не винаги може да се тества всичко и на воля..

Общи условия

Активация на акаунт