Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 977
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Отново съм много доволна от Венера- получих поръчката си за един ден, винаги, когато ми е спешно поръчвам от тях. Комплект Mon guerlain Florale 50 ml., спирала и симпатична козметична чантичка за 109 лв., добра оферта особено ако имаш нужда и от нова хубава спирала 🙂
Честито! Какво е качеството на парфюма? Траен ли е? Имам от тях едно Gucci blossom, което ми идва слабичко.
Обаче хората продължават да си мислят, че слабичките и силничките парфюми зависят от сайта. Sunglasses
Хората споделят лични впечатления- къде от парфюм, къде от сайт, къде от магазин. 😉

# 496
Азалия, благодаря за мнението за Ланкома, прочетох го още тогава, но не го споделям. Хора сме, позволено ни е да сме различни. Аз споделих моето и никого не обвързвам с него. Simple Smile
А доводът, че тестерите са евтини, защото са ползвани и това не е повод за недоволство е абсолютна небивалица. Тестерът е с по-ниска стойност, защото често няма капачка, пауч, кутия, понякога дори няма и обикновена картонена, може да няма някоя висулка или друго подобно украшение към бутилката. Ако някой търговец желае да продаде използван тестер трябва предварително да попита дали отсрещната страна е съгласна. Такава е политиката на Нотино например, макар че те предлагат употребявани продукти, отдавна май не продават никакви тестери.
Освен това тестерът на конкретен парфюм в шоурума, изложен за да се ползва по прендназначение какво общо има с бройките тестери, намиращи се в склада на съответния магазин, които ще се продават?

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 09:49 от ina-mina

# 497
Във Венера тестерите от витрината се продават. Аз съм взимала тестер от там с доста по-ниска цена, заради липсващо количество. Тогава нямаха продукта. За да не се отклоняваме много от темата, колкото и да съм доволна от тях, за насляпо през сайта, бих препоръчала да се поръчват продукти от тях, тъй като празният ход на Б.О. не е гарантиран, за тези, за които е важно.
А за Монталите Б.О. съм категорична, че продукт повече си заслужава. Разликата в цената е толкова незначителна, че по-добре да си имаш и пауча в комплект, както и да няма съмнения в количеството.

# 498
..... празният ход на Б.О. не е гарантиран, за тези, за които е важно.....
Скоро поръчах два тестера от ЕЛИНОР, и двата бяха без празен ход. Продукти от този сайт винаги са  имала празен ход!

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 10:26 от Ре

# 499
  • Бургас

А доводът, че тестерите са евтини, защото са ползвани и това не е повод за недоволство е абсолютна небивалица. ...................................................................
Тестерите са евтини, не защото им липсват джувки и джиджавки, а защото са безплатни за търговеца с цел да рекламира продукта. Те по принцип не са и за продажба и си го пише.  Не е повод да се недоволства, че конкретния магазин продава тестер без празен ход от хората, които ходят в шоу рум на магазин продаващ тестери и пробват Х бр аромата.

п.п. принципно мен не ме дразни, че няма празен ход стига да не липсва голямо количество. Имаше обаче показана снимка на един Алюр 35 мл продукт в безобразно състояние. Това е немислимо и непростимо. Аз бих върнала парфюма и много съжалявам, че не запомних сайта от който е купен.

# 500
  • Sofia
В шоурумът на Вазов продават тествани парфюми, парфюми с несъвършенства по кутията, примерно, на чувствително по-ниски цени. Момичетата си казват, че има даден дефект, че парфюмът е ползван и етк.
Мисля, че ако искаш да купиш тестер, ама не знаеш дали е ползван, дефектен, можеш да звъннеш един телефон и да питаш.

# 501
Търся този парфюм, идея от къде да го поръчам?

# 502
  • София
Алюр-а 35 мл. беше поръчван от Елинор. Спомням си, че имаше и други оплаквания за получени парфюми с липсващо количество и без празен ход от същия сайт.

# 503
В шоурумът на Вазов продават тествани парфюми, парфюми с несъвършенства по кутията, примерно, на чувствително по-ниски цени. Момичетата си казват, че има даден дефект, че парфюмът е ползван и етк.
Мисля, че ако искаш да купиш тестер, ама не знаеш дали е ползван, дефектен, можеш да звъннеш един телефон и да питаш.

Този не го знам. Потвърди се мнението, че съм кон с капаци. 😅🤔
Аз ще се оглеждам, ще ми е интересно да ги видя и тях, благодаря.

# 504
  • Sofia
Това е шоурумът на parfium.bg и dolce.bg. Simple Smile

# 505
Ще си позволя пак да поспамя малко, защото и без това вероятно ще ни заметат след малко.
Тестерите са безплатни за търговците и им е чиста печалба, да, това не е ново инфо за никой, който има интерес и се интересува от парфюми, но за мен не е ок да ми продават тестер, който е употребяван, отново подчертавам БЕЗ ДА СЕ ПРЕДУПРЕДИ крайния потребител. На някои не им дреме, на други им е важно. Ако предупредят, че има дефект, ползван е или нещо друго и човекът отсреща е съгласен, ами тогава супер! И двете страни ще са доволни. И пак казвам- паралелно ползване на няколко тестера на един и същи парфюм от търговец е нелогично.
Кристина Петкова, ако правилно съм разбрала, че си от Пловдив, шоурумът, за който говори Сън се намира в София, а не на ул. Ив. Вазов в града под тепетата. Grinning

# 506
Кристина Петкова, ако правилно съм разбрала, че си от Пловдив, шоурумът, за който говори Сън се намира в София, а не на ул. Ив. Вазов в града под тепетата. Grinning

Хахаха, благодаря, няма да се оглеждам като шантава тогава, това беше полезно. 😅🙈

П.П. Да, сега погледнах, че е от София. Моя грешка, бях на друга вълна. 🤭

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 11:26 от Kristina Petkova 663207

# 507
  • Бургас
Момичета, и сега да се върнем малко на темата, та .... обичайно за мен е да пазарувам дори ей така наужким /б@си думата/ и съм натоварила кошницата в мейкъп преди седмица и днес получавам писмо
Цитат
ПОДАРЪК 5 ЛВ.!

Яна,
Във вашата кошница има продукти, но вие все още не сте направили поръчка!

Приемете нашия подаръчен сертификат на стойност 5 лв. за пазаруване от нашия магазин.
Направете поръчка без значение от стойността 19.06.20 и въведете кода на вашия сертификат.

След което ще бъде приспадната отстъпката в размер на 5 лв.

Поглезете се!

Код на сертификата - #######
За някой може да е полезно. Предвид безплатната доставка над 40 лв си купих съвсем на добра цена Valentino Valentino Donna Acqua 30 мл за 58,36 лв. Доволна съм.

# 508
  • Бургас/Пз
Привет на всички.
Този парфюм срещали ли сте го в друг сайт освен Дъглас??
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/L-Ombre-Des-Merveilles-59799.html

# 509
  • Пловдив
Привет на всички.
Този парфюм срещали ли сте го в друг сайт освен Дъглас??
https://www.fragrantica.com/perfume/Herm-s/L-Ombre-Des-Merveilles-59799.html
В Парфимо, Нотино и още един имаше Парфюм - бг мисля🍀

Общи условия

Активация на акаунт