Изпитани сайтове за парфюми - 26

• 52 841
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Не познавам аромата, чела съм в темите за него. Поръчах 60 мл.,, да имам какво да чакам и тази седмица 😊
Скрит текст:

Хубавичък! Няма как да те подразни, струва ми се. Аз исках повече какао. Подарих го, но мога пак да си се пръскам понякога с него 😃, та не ми липсва.

# 661
Дано наистина не чакат да сложим парфюм в кошницата и да вдигнат цените, въпреки че беше събота срещу неделя. Може би имат някаква програма?
Аз също мисля, че така става, не само в makeup.. И затова не слагам в кошницата (освен в notino), а в любими. Но е напълно възможно и така пак да "допринасяме" за играенето на цените. Sad

# 662
Добре, че споменахме Аткинсънс в темата, че да им вдигнат цените в makeup с 30-40 лева.

Наблюдавам Oud save the Queen от две-три седмици там- все още е 204лв. Но за другите нямам наблюдения..
Изключителен парфюм с уд.

# 663
Пак ми трябваше парфюм за подарък - Noa и с него поръчах на много хубави цени доста продукти на Piz Buin (от някои изписваше, че има по 1-2-3 бр., та може и да са посвършили). С кода -10 лв. съм съвсем доволна!

# 664
Добре, че споменахме Аткинсънс в темата, че да им вдигнат цените в makeup с 30-40 лева.

Наблюдавам Oud save the Queen от две-три седмици там- все още е 204лв. Но за другите нямам наблюдения..
Изключителен парфюм с уд.

Твоето ревю за Van Cleef Precious Oud определено беше последната капка, която ме накара да го поръчам насляпо 🤗
Кралицата още обмислям засега само...

# 665
Не, аз нямам ревю за този парфюм и не го харесвам много. Друг е.

# 666
Ooo, може би от друга съфорумка ми е останало в главата тогава...

# 667
Нищо, че още чакам една друга поръчка от Парфимо, не можах да устоя и аз се възползвах от Parfimo10. Страхотна оферта за Van Cleef and Arpels - Bois d'Iris - 102 лева, а без тези 10 - 92 лева. С доставката стана 97, но няма нищо, и на това съм доволна. Имам и Orchidee Vanille и сега ще разширя "колекцията си" от парфюми на марката.

# 668
Някой пробвал ли е кода на емаг или само при мен не сработва или има някаква тънкост 😃

# 669
Мисля, че не важи вече!

# 670
# 671
Цената е супер: 71.90 с код!
https://www.parfimo.bg/narciso-rodriguez-fleur-musc-for-her-eau- … um-za-jeni-50-ml/

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 23:39 от Ellinor*

# 672
Свърши...
Аз метнах един Долче Гардън, с кода мисля, че цената е чудесна.

# 673
  • София
Някой пробвал ли е кода на емаг или само при мен не сработва или има някаква тънкост 😃
Пак са пуснали код на Емаг.

# 674
HERMES L´OMBRE DES MERVEILLES 30мл. 85 лв. 1 до 3 броя налични в Парфимо. Simple Smile
Ех, изпуснах го, докато седна да ви чета... Но, да не съм капо, цъкнах един тестер  Twilly Eau Piovree. Цената му е много добра. Харесала съм си го още от миналата година, пък все не му идваше ред. Този розов пипер в началото е в състояние да ме събуди точно за минута ситрин Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт