ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 315
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Днес след закуска направих някаква 20 минутна тренировка за бременни. Дойде ми твърде лека, затова преди малко направих една интензивна кардио тренировка за 7 минути. Единствено подскоците замених с клекове. Много добре ми дойде, но кратко, защото трябва да приспя малкия и да уча...
Закуска - ябълка и банан. Обяд - винен кебап. За вечеря мисля да е пилешка супа и салата.
Вчера не закусвах, обядвах омлет с обезмаслена извара и вечерях винен кебап. Хапнах през деня в движение и малко сладолед и банан. Общо калориите ми бяха 1041 и ходих около 5 км., а днес сутринта бях +200 грама... И после да ми обясняват как в първия триместър не се качвали килограми. Ако продължа с това темпо, до деветия ще се търкалям. Днес калориите ми ще са над 1300 и изобщо не знам утре кантарът какво ще покаже...

# 601
Внимавайте с детокса .При хора ,които имат камъни (без да знаят ),може да нанесе големи проблеми пречистването с английска сол .
Стилнесс ,аз качих 6 кг през първите 3 месеца ,следващите 3 още 2,50 ,последните 3-0.
Не е задължително да качиш накрая ,аз не качих и грам .Но ми се гадеше към всичко ,освен пиле ,краставица и ябълка ..
Брюкселското зеле го намерих случайно в кварталния магазин Grinning

# 602

Привет момичета, отново качвам снимка, защото знам, че дава голям стимул! В момента съм 68кг😊 на другата снимка съм над 92кг(незнам с точност) ...😭☹️!  Продължавам смело напред! Целта ми е под 58кг! Успех на всички! 😘

# 603
Идеално ми е ,че плодовете не са много добри за отслабване, защото не ги обичам.Ако искате ми вярвайте,но мога с месеци да не хапна плод(на децата обаче се стремя да давам постоянно),за сметка на това,умирам за зеленчуци.
Аз да се похваля-18 ден ОМАД: от 88,9 днес съм 83,7,просто чудесно.Единствения проблем е,че не мога да насмогна да изям храната с това ядене веднъж на ден.Една крем супа от белена леща втори ден ме чака.

Страхотни резултати, поздравления! Ще споделиш ли какво хапваш и в колко часа ти е храненето!

# 604
Благодаря,нали знаеш,че когато има много да се смъква,става бързо в началото,то тези 5 кг не ми личат,ама ако съм 60 и смъкна 5...

12,30 някъде ми е храненето,Абе по-точно между 12,30 и 13.00.Вчера : пържени чушки сиврия със сирене.
Днес:останалата от вчера овесена каша на бебчо със сирене, преди това едни изостанали от вчера яйца по панагюрски,накрая маслини и краставица.
Общо взето ей такива: бобови, зеленчуци,млечни,яйца.Месо за 18 дена само веднъж ядох( пил бон филе),не го обичам много.А,едно свинско филе  пушено 300 гр цяла седмица го мъчих.А и гъби на фурна с краве масло и кашкавал тези дни хапнах.Но дояде ли ми се нещо,което съм приготвила за децата, пробвам си по 1 -2 хапки най-много.Като цяло не се лишавам,проблема е,че вече малко да хапна и ми става тежко.
Целта ми е 80 кг до края на юни.И после до края на август са 9 седмици, толкова кг минус,но ...ще видим.Лека полека.Много стрес,много нерви последно време,това(отслабването), ми е единственото хубаво и мотивиращо нещо в момента (е,с изключение на децата,разбира се,ама и те много ме ядосват)

# 605
  • Denmark
Днес след закуска направих някаква 20 минутна тренировка за бременни. Дойде ми твърде лека, затова преди малко направих една интензивна кардио тренировка за 7 минути. Единствено подскоците замених с клекове. Много добре ми дойде, но кратко, защото трябва да приспя малкия и да уча...
Закуска - ябълка и банан. Обяд - винен кебап. За вечеря мисля да е пилешка супа и салата.
Вчера не закусвах, обядвах омлет с обезмаслена извара и вечерях винен кебап. Хапнах през деня в движение и малко сладолед и банан. Общо калориите ми бяха 1041 и ходих около 5 км., а днес сутринта бях +200 грама... И после да ми обясняват как в първия триместър не се качвали килограми. Ако продължа с това темпо, до деветия ще се търкалям. Днес калориите ми ще са над 1300 и изобщо не знам утре кантарът какво ще покаже...
1000 ккал не са ли много малко по време на бременност, особено ако тренираш? 😳 Чисто информативен ми е въпросът. 🌷
Бях писала преди няколко месеца тук и се оплаках, че качвам бързо кг в началото. Все още си бременея - в 8мия месец +10-11кг, които на моята височина не са кой знае какво, но след много години диети за поддържане на 57-59 кг, сега хапвам по-стабилно и здравословно.
Но си признавам, че нямам търпение пак да съм си "диетична". 😅 Редовно ви чета и след раждането ще се включвам с влизането във форма. ✌️
Успех на всички и браво за резултатите!

# 606
Малко са, просто не ми се ядеше повече заради пристъпите на гадене. Днес вече са над 1300. В различните дни е различно, като гледам да се вместя около 1200 - 1400 Simple Smile Калориите ги следя, за да не допусна все пак да кача като миналия път 26 килограма. 1359 ккал. ми е базовият метаболизъм. Този път започвам и от повече килограми и засега гледам да се ориентирам от какво качвам и от какво задържам теглото.

# 607
Скрит текст:
Аз с последните три бременности изобщо не си позволих да напълнея, защото тръгвам от 80 кг.А сега дори с последната Б като забременях бях 90 кг,а като излязох от родилния 82😀.На мен ми действат много добре в посока отслабване.

# 608
Аз откривам сезона на морските дарове и риби. Не че не ям по принцип, ама напоследък все натам ме влече.
Довечера миди с магданоз, сметана и бяло вино (в манджата де 😁)
Заредила съм се с рибки разни и разнообразби, скариди... Лято еееееее

# 609
  • София
Мале аз съм адски гладна, нещо днес изобщо не си прецених деня. Лошото е че отказах една покана за цаца (и бира) и сега само това ми е в главата. Никога няма да отслабна аз, никога. Направо слюноотделям и само цаца ми е в главата.

# 610
Елена, дадох примера с Душко Добродушков и печената тиква, толкова добре описано от Елин Пелин.
Сега ще сънуваш и ще те преследват и цаца и бира, а има опасност да си наваксаш.

# 611
  • София
Няма. Ще преспя и утре ще съм забравила. Grinning

# 612
Здравейте!
Аз така и не се представих, чета ви от седмици, но все не се престрашавах да ви пиша.
Основно, защото спорта не е за мен и не исках да ме линчувате или да ми се мели на главата, че ще бъде по-добре със спорт.

Но в последните страници коментирахте подобни дебати и се надявам да уважите решението ми и правото ми на личен избор по темата без натякване. При мен това има обратен ефект. Колкото повече някой ми говори за спорт, аз толкова повече не искам. Инат ли, проклетия ли, характер ли. Не е за мен и това е. Поне на този етап от живота ми.

Та реших да слабея по-сериозно преди месец, на 15 юни, тъй като родих сина ми преди 15 месеца. Като влязох да раждам бях 94 килограма. Забременях на 73 кг. После свалих до 84 след няколко месеца, и хоп сега май месец като се претеглих бях 92. Пак почти като пред раждане, ама без бебе. И се взех насериозно, намерих дисциплина и воля и ето ме тук.
Правих кленовия сироп 11 дни, 1 междинен, 11 захранване. Без прегрешения. 7 После хапвах 2 дни, здравословни неща по малко и хоп 2 кила отгоре. След това бях на плодолечение седмица. С 2 дни прекъсване, където съм яла зеленчуци основно. Последните два дни ги изкарах само на риба, имахме прясна в къщи и я уползотвоторих. Утре мисля да съм пак на диня.

Вече съм минус 9 килограма за месец и нещо. От 92 на 82,8.
Честно не знам как се мобилизирах, но ми се вдига самочувствието, че мога да се справя с това без да се предавам, без изкушения, без прегрешения. Някак си си повярвах. И бяхте много прави, че храненето и психиката вървят ръка за ръка. Mога да кажа, че промених доста виждането си за храната, например, че всъщност мога да се заситя с минимални калории. И изведнъж да ми се ядат салати и зеленчуци. Отделно вече почти не соля храната, усещам вкусовете по съвсем друг начин.

Аз си страдам от емоционално хранене, ставам като бездънна яма, нямам наяждане.
Та сега целта ми е да си свия стомаха толкова, че да няма как да преям, просто да ми е невъзможно.
Виждам разлика и в огледалото, но както се спомена по-горе тези килограми ако тежах 60-65 кг. щяха повече да личат.

Целта ми е да стигна до 58-60, но за момента е толкова далеч, че съм си поставила микроцели. Първо да видя 7-ц а на кантара, после 74, от преди да забременея, след това 6-тица. И така Heart

Съжалявам за дългия пост, надявам се да се намери някой да го прочете.

Благодаря ви за мотивацията, че споделяте, че ви има, че сме заедно в борбата.

# 613
Здравейте!
Аз така и не се представих, чета ви от седмици, но все не се престрашавах да ви пиша.
Основно, защото спорта не е за мен и не исках да ме линчувате или да ми се мели на главата, че ще бъде по-добре със спорт.

Но в последните страници коментирахте подобни дебати и се надявам да уважите решението ми и правото ми на личен избор по темата без натякване. При мен това има обратен ефект. Колкото повече някой ми говори за спорт, аз толкова повече не искам. Инат ли, проклетия ли, характер ли. Не е за мен и това е. Поне на този етап от живота ми.

Та реших да слабея по-сериозно преди месец, на 15 юни, тъй като родих сина ми преди 15 месеца. Като влязох да раждам бях 94 килограма. Забременях на 73 кг. После свалих до 84 след няколко месеца, и хоп сега май месец като се претеглих бях 92. Пак почти като пред раждане, ама без бебе. И се взех насериозно, намерих дисциплина и воля и ето ме тук.
Правих кленовия сироп 11 дни, 1 междинен, 11 захранване. Без прегрешения. 7 После хапвах 2 дни, здравословни неща по малко и хоп 2 кила отгоре. След това бях на плодолечение седмица. С 2 дни прекъсване, където съм яла зеленчуци основно. Последните два дни ги изкарах само на риба, имахме прясна в къщи и я уползотвоторих. Утре мисля да съм пак на диня.

Вече съм минус 9 килограма за месец и нещо. От 92 на 82,8.
Честно не знам как се мобилизирах, но ми се вдига самочувствието, че мога да се справя с това без да се предавам, без изкушения, без прегрешения. Някак си си повярвах. И бяхте много прави, че храненето и психиката вървят ръка за ръка. Mога да кажа, че промених доста виждането си за храната, например, че всъщност мога да се заситя с минимални калории. И изведнъж да ми се ядат салати и зеленчуци. Отделно вече почти не соля храната, усещам вкусовете по съвсем друг начин.

Аз си страдам от емоционално хранене, ставам като бездънна яма, нямам наяждане.
Та сега целта ми е да си свия стомаха толкова, че да няма как да преям, просто да ми е невъзможно.
Виждам разлика и в огледалото, но както се спомена по-горе тези килограми ако тежах 60-65 кг. щяха повече да личат.

Целта ми е да стигна до 58-60, но за момента е толкова далеч, че съм си поставила микроцели. Първо да видя 7-ц а на кантара, после 74, от преди да забременея, след това 6-тица. И така Heart

Съжалявам за дългия пост, надявам се да се намери някой да го прочете.

Благодаря ви за мотивацията, че споделяте, че ви има, че сме заедно в борбата.
Здравейте, изчетох Ви с удоволствие, за спорта да определено е по-добре, но и аз съм горе долу като Вас, ходя пеша и това е нищо друго! Хубаво е, че си поставяте микро цели, аз бях същата в началото и сякаш видях себе си в тези редове! Започнах с 9 в началото и целта ми беше 8,след това, 7 и сега вече виждам цифрата 6! 😊 Желая Ви много успех и минусчета на кантара!

# 614
  • На острова
Аз някак не приемам мнението, че “спорта не е за някой”. Това не е линч, де, просто не приемам, но уважавам. Спортът е за всеки. Той не се спортува зорлем, за да се отслабва. И после като отслабнем да спрем. То си е начин на живот.

Аз спортувам за да съм психически здрава, да укрепвам имунната си система, да регулирам сърдечния ритъм, да съм по-малко стресирана и стегната, да укрепя мускулите, защото по цял ден седя в офиса, да съм по-пластична и енергична.

Спортът те прави дисциплиниран, а от там идва и успехът с храната.

Общи условия

Активация на акаунт