ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

• 31 366
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
И на мен множко ми се виждат ккал,че и ВХ като цяло за сваляне .
Навехнах си глезена ..стъпих накриво People Information Desk Person
Дези ,стой си тук Flowers Hibiscus

# 466
тоя скир.... чете ли етикета?
малко ти е протеина, закуската (според мен)  е обилна и те разяжда от сутринта... ииии това не са 1500 ккал, повече са

Чета чета, скира е обезмаслен. И калориите са 1568. Закуската е обилна естествено, защото след нея отивам да тренирам Simple Smile

Няма как да правя силови тренировки на 20 грама въглехидрат за деня. Който иска да си съсипва тялото с кето и да влиза в кетоза, аз не искам а и не ми понася..

# 467
Ню, проблемът с мусаката е в изравняването на тавата Laughing

Аз с една порция /по- малка от стандартните/ си се нахранвам отлично, че и ме засища за 4- 5 чАса. За какво изравняване на тавата говорим, при положение, че в нас /домакинство от 4 човека/ една тава,сега не ме карайте да ставам да я меря, но е средно голяма правоъгълна, се изяжда за ден и половина- два?

bethefirst, и аз без В не мога!  Орежа ли ги, компенсирам двойно.

# 468
  • here, there, everywhere
Ама чакайте малко, кой се кара? Всеки може да си изкаже мнението, форум сме.

За мен добър резултат е здраве. Ако и изглеждаме добре, супер, удар в десятката.

За мусаката се хванах, защото е спомената като вид боклучава храна. Поддържам и Тили с динята. Важно е човек да се храни разнообразно, с истински, натурални продукти. Ако имаме чувствителност към дадени храни, трябва да ги избягваме, но не защото така ще тежа 200 грама по-малко.

Хубаво е да имаме цели и да си ги гоним, но е много лесно да се премине границата. Човек не се усеща. Или дори вътрешният глас да говори, удобно е заобикалян. Знам за какво говоря. Пък нека да съм дебела лелка без резултати:).

Никого не съм нарекла анорексик. Поне от снимките не съм видяла нищо такова.

Минала съм и през периоди на обсесии и знам как мисли човек в такъв период. Мир хора. Всеки си плаща цената, само да не подхлъзваме и други хора покрай нас.

# 469
И аз се чудя защо при различно мнение веднага някой решава, че има свада, някой на някого завижда, или е от "лошите" и се минава в атака /а то си е баш защита/ ва- банк. Grinning

За мен добър резултат е здраве. Ако и изглеждаме добре, супер, удар в десятката.
Както и да сме в хармония със самите себе си. Тогава вече никой и нищо не мож те побутна. Blush

# 470
Как 52 на тази височина? Същата съм и на 55 съм като скелет, виждат се ребра и всичко, не е ли твърде малко?
57-60 е оптимално за 169 см., но май пак зависи от структурата на тялото.
Неправилно е да се дават оценки въз основа на един параметър - ръст. Естествено, че зависи от структурата на тялото, както и от още много други неща.

Аз съм преценила за себе си на какви кг се чувствам добре и моля, без такива крайни мнения. Възрастни хора сме, всеки може сам да се грижи за себе си и си преценява.

Дези, стой тук. Опитвам се да се "заразя от твоите хъс и постоянство.

# 471
уфффф, добре... това с тавата е смешка от фейсбук, не намирам сега картинката Peace

ТиЛи, личната ми хармония не съответства на наличните дрехи в гардероба Laughing

# 472
  • На острова
Днес за обяд - останало от вчера пиле със сос и тиквички, следобяд - малка салата със спанак, чери домати, синьо сирене и орехи и за вечеря - пилешка пържола на фурна, без гарнитура, просто да правя компания на семейството.

Тичане 4 км. Сухочеткане и малко вендузи над колената, имам неприятен целулит, който започнах да боря. Гледах една снимка от края на Април, преди да започна режим и ежедневен спорт, ще направя нова снимка края на този месец да съпоставя.

Мусака си правя чудна с тиквички.

# 473
  • София
Явно има мнения, които не виждам. Добро утро! Да започнем деня позитивно, с усмивка и чаша горещо кафе. Аз като една дебеланка много размишлявам по въпроса дали човек трябва да се харесва какъвто е или да е малко по критичен към себе си, но вероятно отровата е в дозата както се казва.

Храната ми вчера - две кюфтета на скара и салата домати и краставици. За вечеря Снежанка, но се подлъзнах и малко ракийка, та прецаках деня.

Днес мисля да изкарам фаст съчетан с Луната, миналата събота пак беше, но не успях. Много ми е трудно като е в събота, обаче днес сме си вкъщи, нямаме планове, така че имам надежда Grinning

# 474
Добро утро ☕
В балансът е истината, аз също съм на това мнение. И няма как всеки да е перфектен за всичко - затова си натискаме парцалите където трябва да се работи и се кефим на това, което ни се отдава 😎

Аз завърших вчера деня с тотално разместване вкъщи, до 1-2 разчиствахме терен. И днес почвам да боядисвам на дребната стята, тази седмица се очертава ремонтна... Ама с момче и момиче, с 6г разлика... Ми трябват си стаи и за двамата.
По темата ще го карам на ОМАДки и ще се яде каквото има - вчера баткото пуснал да пече бутчета на фурна, но след 40мин на вентилатор само бяха почти на чируз станали..  Ама всичко се омете 😁😁😁
Ще се отчитам като оттрупам кантара, че даже не знам точно къде го бутнах в суматохата.

# 475
  • София
Духи, направо тая тема за стаите не ми се подхваща. Направихме ремонт на целия апартамент (само нашата спалня остава но това не е важно) - коридор, кухня, хол и детска. И сега като ми е щукнало, че трябваше да преместим кухнята в хола, а там където е кухнята да бъде втора детска стая и само това мисля. Което значи къртене на целия апартамент. И направо не знам.... В чудо се видях. Малки са още моите, на 10 и на 5г, обаче.... Давам им още 1-2 години в една стая.

# 476
То оспамихме малко, ама пък и това са бая калории с отрицателен баланс 😁
Моите са на 14 и 8. Тамън не им се получава вече... На есен ще са 9 и 2 клас и разликата е хм.. Доста голяма.
Обаче голямото много ме съпортва - и във фитнеса, и с готвене, даже анцузите му забърсвам като разхождам кучето 😁

# 477
Добро утро, 🙂

Вчера не се фръцнах, само завърших поста в стил "хау". 😊

Понеже Nuclear попита- мусака не обичам. Гаден мазньоч с въглехидрат. Страшна комбинация, и не си струва да си изгърмя дажбата в нея.
И задължително съм +2кг след 1 парче, не тава. Знам, че е вода, но мляно месо не докосвам.

Лично на мен ми писна от половинчати резултати. Болна не съм била никога, и е вярно, че не съм сваляла свръхтегло, (освен след бременни 18кг). Идеално кръвно, сърце, и т. н.

С плодовете и сиренето "проблемът" е там, че плодовете не са това което бяха, сиренето да не говорим.

Ако си ги вместите в дажбата, и не ви пречи на свалянето, защо не?
Внимавам да си изпълня протеина, да не качвам много мазнините, от вгх ям това което ми носи полза, и място за друго не остава.
Което не ми върши работа е аут.
Храната е средство, не цел.

Орелефила съм краката доста, ако нямаше още мазно по тях, щеше да е супер. Това ме мотивира да не се отказвам.

Хубав и успешен уикенд на всички. 🌺

# 478
Дези ,как приготвяш Брюкселското зеле ? Намерих случайно Grinning Утре ще го изпробвам Simple Smile

# 479
900gr брюкселско зеле разбърквам с 2 с.л. зехтин, сол, пипер, и запичам на 200гр във фурна до леко покафеняване. Периодично го разбърквам. Страхотно става. 😍❤

Общи условия

Активация на акаунт