СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 065
  • 794
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
"Хваля" се веднага и аз с 13-годишно момиче - нито е амбицирана, нито изпълнителна и сериозна, а вятър я вее на бял кон и непрекъснато трябва да се побутва, след дълго мърморене от моя страна и забелване на очите от нейна. Чете, учи си, но хич не си дава зор, ако може с малко да постигне добър резултат, ще е доволна - няма стремеж към повече. Ядосвах се вчера, че заради две грешки поради недоглеждане има 5 на тест по география, тя вдига рамене тип "е, какво толкова" и за нея въпросът е приключен.
Чакам днес или утре резултатите от АК и ще споделя Wink

# 436
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бубче, пробвала ли си да даваш някакви седитиви?

Хаха, Ема много ми се дразни, че все не може да покрие изискванията ми.

# 437
  • София
Не съм, все си мисля, че ще й успят мозъка, тя се паникьосва като седне пред листа, парадоксалното е, че като я изпитват на дъската няма проблем, в клас също, но дойде ли изпит...Миналата година след изпита по английски за сертификата, от който точно нищо не зависи, почти на ръце я изнесох, а никога не съм се карала за оценки.
Седя и мисля, той английският е толкова постен език, че рядко има дума с два синонима, намали малко изискванията 😂😂😂

# 438
Да,аз имам и от изключенията -11 клас е- Bety знае.
Светлето е благословена с прекрасния Оги - да ти е жив и здрав!
Моята тинейджърка е от мързеливите. Не е амбициозна, въпреки че твърди, че иска пералните, повече първа, където е брат й. Той беше същия, но имаше късмета да е момче. Тя иначе решава каквото поискам. Друг е въпросът, че прави много грешки и не се стреми да се поучи от тях, мързелът в действие.

# 439
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не съм, все си мисля, че ще й успят мозъка, тя се паникьосва като седне пред листа, парадоксалното е, че като я изпитват на дъската няма проблем, в клас също, но дойде ли изпит...Миналата година след изпита по английски за сертификата, от който точно нищо не зависи, почти на ръце я изнесох, а никога не съм се карала за оценки.
Седя и мисля, той английският е толкова постен език, че рядко има дума с два синонима, намали малко изискванията 😂😂😂

Ее, ти пък сега, направи го на нищо тоя английски. Joy

Пробвай с мента, глог, валериан, или някое друго, на някой ПИ, така ще видиш как й действа.

# 440
При нас привидно има обратното поведение на изпит - имахме случай на един ПИ по математика, за който твърдеше , че почти е заспал по време на провеждането му. Беше петък привечер преди зимната ваканция. Та аз по-скоро трябва да му давам гинко билоба за концентрация:smile:
Бих се радвала, ако пубертетските настроения бяха настъпили по-късно и сега беше дечко, който слуша мама. Уви, във фазата на безкрайно мрънкане за безсмислието на образователната система е. Оня ден случайно попаднахме на едно предаване на БНТ за домашното образование и рече, че ако го бяхме оставили да се самообразова до този етап, сигурно щеше да има повече знания.

# 441
  • Sofia
Бубчето описва перфектно и нашата история с девойката ни. Не смея да давам успокоителни. Това е вътрешна борба, която най-добре може да изчисти сама, но дали и кога... Виждала съм по изпити мои набори, пийнали по нещо и... от това да загубиш представа какво правиш, до пълна апатия..., към която се стреми страхуващия се... имам доста примери, таааа аз поне не смея. Факт - не знам какво пиеха тогава..., но преди... х-десет години... нямаше много опции...

# 442
pitanka, набори на колко години, че се притесних....

# 443
  • Sofia
Ох, повече от двадесет години от тогава..., Аманда

# 444
  • Отвъд алеята зад шкафа
pitanka май има предвид седитиви.

# 445
Благодаря ви, че споделихте мнения!

# 446
  • Sofia
pitanka май има предвид седитиви.

Ами дали ще ги наречем седитиви или успокоителни... за мен няма значение...

# 447
Аз се притесних да не би да са пили алкохол или някакви забранени субстанции... От всичко ме е страх в тази възраст.

# 448
  • Sofia
Аз се притесних да не би да са пили алкохол или някакви забранени субстанции... От всичко ме е страх в тази възраст.

О, не! Главно валериан се пиеше, но не само - със сигурност хапчета някакви...

# 449
  • Някъде в Европа...
Като заговорихте за хапчета - моят го дава непукист, но знам, че се притеснява...Аз пък смятам сутринта на НВО-тата да му дам нурофен...Знам ли го, да се притесни нещо и вдигне минимална температура, да го отчете термометъра при влизане в училището и хайдеее - отиде изпита....

Общи условия

Активация на акаунт