СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 029
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
  • София
lautus, самият ви въпрос е противоречив!
Отговорете си сама на въпроса, възможно ли е добро обучение с "деца, за които всички казват обратното"? Кой се обучава добре, в такъв случай?

# 631
  • София
Опасявам се, че в настоящата напрегната фаза преди НВО всякакви градски легенди и слухове са се развилнели като фурии. 😁

# 632
Ако информацията е от хора, които минават пред училището и виждат пушещи деца се получава този развален телефон. Във всяко училище има пушещи. И обикновено в междучасията предимно пушещите са отпред и си пушат и човек остава с погрешно впечатление.

# 633
  • София
Напоследък се появиха нови потребители със забележително задълбочени и добре обмислени въпроси. Любима ми стана Ganka.321, регистрирана преди няколко дни с очевидното желание да избере подходящо училище за детето на база сериозно проучване на пазара. Та значи Ганка, за краткото време от регистрацията си, реализира следното форумно присъствие /изброяването е изчерпателно/:

1. Пусна нова тема със заглавие: "164 гпие или 1ва аег"
2. Зададе следните въпроси в училищните теми:
- В темата на 1 АЕГ: "Има ли лафка или бюфет в училището?" - Много важен въпрос. Дори бих казала - основен за избора на училище.
- В темата на 2 АЕГ: "Вярно ли е, че повечето деца в училището пушат, защото не искам моето да бъде в такава среда?"

Нямам търпение да видя какъв въпрос ще зададе в темата на Испанската. Joy

# 634
  • софия
За да задава толкова сериозни въпроси, вероятно детето има невероятен потенциал и ще има възможност да избира измежду всички гимназии.
Ако може да се съди по въпросите, СМГ е най-подходящото място за детето на Гинка. Там децата са  "смотонички" умничета и не помислят да пушат. Сградата е ремонтирана, със сигурност има бюфет/лафка.

# 635
  • София
Да бе! Аз познавам едно, което пуши. Joy
А и СМГ не й е опция на Ганка - те искат испански и английски, "Френската им е резерва". Simple Smile

# 636
Е аз па не познавам ученик от фег, който да пуши Joy Обаче развалиха лавката, та отпада

# 637
лаФка не фалира ли? Или вече е по училищата Simple Smile)))
И пред смг има бая пушещи по обяд, и за там не става.
А какво им има на пушещите? Деца, които искат да си вредят на здравето и си харчат парите за глупости. Иначе това какво общо има със средата?
Абе, Хепиииии, много е пропаднало във фег, там са наркоманите, моля те! Между другото това е първото, което ми казват, когато кажа, че Ния иска да учи във ФЕГ. Всички наркомани са в АК и ФЕГ Simple Smile. Та явно детето го влекат зависимите.

# 638
  • София
лаФка не фалира ли? Или вече е по училищата Simple Smile)))
И пред смг има бая пушещи по обяд, и за там не става.
А какво им има на пушещите? Деца, които искат да си вредят на здравето и си харчат парите за глупости. Иначе това какво общо има със средата?
Абе, Хепиииии, много е пропаднало във фег, там са наркоманите, моля те! Между другото това е първото, което ми казват, когато кажа, че Ния иска да учи във ФЕГ. Всички наркомани са в АК и ФЕГ Simple Smile. Та явно детето го влекат зависимите.
Абсолютно вярно! А малкото, които не са наркомани, са с леко поведение. Joy

# 639
Аз да ти кажа работя с много чужденци и българи,завършили в чужбина. Толкова наркомани има сред тях, че се плаша сериозно. Иначе преди години и на мен това ми говореха за езиковите- частни уроци и наркотици...е, в циганското явно е по-сигурно, алкохол и побоища.
Айде сега, поправих си лаФката, ама явно и автокоректора са купили, той ми я поправи на лаФка Joy

# 640
Не оставихте нищо за Испанската и НЕГ.

# 641
На мен, ако може да ми кажете в кое училище ще е детето на Ганка.
Да не ходим там, не за друго Whistling

# 642
  • софия
Мария, добре е да използваме оригиналния правопис, за да е сигурно, че коментираме едно и също нещо, да не стане грешка 😋

# 643
  • София
Не оставихте нищо за Испанската и НЕГ.
Е, как? Нали уточнихме, че в Испанската са пушачите и алкохолиците. Всички така казват. За НЕГ ей сега ще го измислим.

Няма никаква правописна грешка - Ганка изрично питаше за лаФка. Simple Smile Ето го оригиналът: https://www.bg-mamma.com/?topic=1146879.45 /Някой да ме научи как се цитира от друга тема./

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 12:51 от sanaka

# 644
На "Позитано", близо до НЕГ, има заведение, пред което се събират млади хора /навярно пропаднали деца от НЕГ/ и пият бира. Та и НЕГ не става!

Всъщност, пропуших в 9-ти клас, в 11-ти заради заповед 30-30 на МНП Simple Smile ми намалиха поведението, а към момента съм заклет непушач. Та в тази връзка какви изводи се вадят от пушенето и пиенето на бира? Ако потребителката прегледа предните две набони теми, следва да се изплаши, че тя е попаднала в лоша среда!

Общи условия

Активация на акаунт