СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 028
  • 794
  •   1
Отговори
# 645
В нег са връзкарите, бе! И всички учат НЕ на частно, 'щото иначе не стаа.

# 646
  • София
Моля ви се, НЕГ отпада ПЪРВА! На всеки Фашинг, зад различни заглавия в годините, има номинация и съответно клип за най-алкохолизиран ученик...Че и цензура няма, и клипчетата са видими в нета. Simple SmileДа не говорим, че именно НЕГ-рите (учениците, не учителите им) организират  екскурзията без възрастни  в Боровец, на която се стига дъното от присъстващите ученици от всякакви  гимназии - "кекс", алкохол, тревичка,а може и нещо по-хард, чалга, вандализъм.. Лавката е трагична от време оно - и като асортимент, и като цени. А пък учител по испански училището не е помирисвало никога. За уроците по немски да не отваряме дума,  2/3 от учениците ходят на уроци баш при учителката на Ежко Wink

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 13:19 от пенсионирана русалка

# 647
  • София
На "Позитано", близо до НЕГ, има заведение, пред което се събират млади хора /навярно пропаднали деца от НЕГ/ и пият бира. Та и НЕГ не става!

Всъщност, пропуших в 9-ти клас, в 11-ти заради заповед 30-30 на МНП Simple Smile ми намалиха поведението, а към момента съм заклет непушач. Та в тази връзка какви изводи се вадят от пушенето и пиенето на бира? Ако потребителката прегледа предните две набони теми, следва да се изплаши, че тя е попаднала в лоша среда!
Ееее, не си права! Пушенето убива мозъчни клетки, води до необратимо затъпяване и е неизбежна връзка към други пороци. Я ме виж мен! Joy Пуша от 8-ми клас и никога не съм твърдяла, че съм добра среда. Laughing

# 648
Еми то и на мен гроздето ми е кисело и се успокоявам с някакви неща. Няма лошо. Просто избягвам да си го изкарвам на дечица,които искрено се радват на бала и приема.

# 649
Тази дискусия за гадните елитни трябваше да я направим началото на юли, когато много се чете тук и се попълват заявления. Можеше някак по-рахат да е първо класиране.

Хепи, успех на каката на ДЗИ и дано има късмет занапред!

# 650
  • софия
Ще стигнете пак до СМГ. Санака свидетелства само за един пушач. Щом е само той/тя, лесно може да бъде избягвана неговото лошо влияние.

# 651
Хубава идея, направо сложете подсказка в заглавието юли месец, ще превключим на обратно писане Wink За объркване на Ганките

# 652
  • София
Тази дискусия за гадните елитни трябваше да я направим началото на юли, когато много се чете тук и се попълват заявления. Можеше някак по-рахат да е първо класиране.

В момента май пряката цел е да откажем Ганка от всички, набелязани от списващите, училища. Joy Юли може да повторим.

# 653
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле, като се сетя в гимназията какво пушене падаше, всяко междучасие половината випуск беше в тоалетните да пуши, димът се стелеше из коридора.

# 654
Верно че едно време пушехме в тоалетната Joy Колко пропаднало Joy

# 655
  • София
Сега вероятно би имало и глоба за пушене на закрито. 😁

# 656
Аз пропуших на 20 години и още съм заклет пушач. А в училище цигара не съм пипала...

# 657
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пък пропуших в гимназията и ги отказах след нея:))

# 658
На "Позитано", близо до НЕГ, има заведение, пред което се събират млади хора /навярно пропаднали деца от НЕГ/ и пият бира.
Че те в НЕГ, ако не пият бира, къде другаде? Joy

# 659
  • София
Въпреки всякакви гимназиални опити, май човек успяваше наистина да пропуши в университета. Навремето някои преподаватели си пушеха и в стаите по време на упражнения и даже на изпит.
А иначе всички студенти се изсипвахме с цигарите пред аулата между лекциите.
Какви времена, а?

Общи условия

Активация на акаунт