СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 34 076
  • 794
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Аз някак повярвах на министъра... дали на министъра или съветниците му, но явно има хора там, които мислят и съм им много признателна. Не всичко е перфектно, но знаем колко глупости можеха да създадат...

В тази посока... и аз си мисля, че ще се поддържа аналогично ниво на НВО.Ако е хипер лесно... как точно ще се случват класиранията!?! Опасно е и те със сигурност ще го вземат предвид. Трябва да има и лесни задачи - за стимул. Ако всичко е сложно - децата като моето девойче ще са в пат, но разбираемо защо, още от първата минута...

# 481
  • София
Много съм съгласна с горното мнение.
В крайна сметка общи изпити за над 70 000 деца годишно следва да бъдат достъпни и решими от една страна и да позволяват класиране от друга.

# 482
  • у дома...
Мисля, че ще направят тестове, които да дадат шанс и на двете групи деца - и на силните по БЕЛ и математика, и на другите, които трябва да покрият някакъв санитарен минимум, за да влезат в желаното училище.

# 483
Привет и от мен момичета SmileДоста дълго не бях влизала тук.Страхотна тема сте направили.До сега гледах,много да не мисля и да не се притеснявам обаче истината е ,че вече сърцето ми се свива,за разлика от моята кукла .Ние сме в Стара Загора и при нас училищата са малко ,нямаме голямо разнообразие.Лошото е ,че по БЕЛ дъщеря ми ще бъде оформена с 5 бетон е.Учи тук в математическа гимназия ,но желанието й е за езикова гимназия.На ПИ по мат и БЕЛ се движи 70-75 точки.Много е разсеяна и неглижира ситуцията UnamusedИсках да споделя с вас притеснението си и благодаря,че ви има.Дано всички дечица да имат успех !Ще продължавам да ви следя Heart Exl

# 484
Аз имам притеснения за БЕЛ, вчерашното пуснато от Веди го затрудни...вероятно беше и мноог уморен, но въпреки напредъка, си го затруднява този предмет. Това, че в училище не учат нищо по БЕЛ, не помага изобщо. 0 преразказа, преподадено по две изречения в ДО...ако мереха само по преподаденото в училище по БЕЛ, трябваше да има 0 точки целия випуск на училището.
Лесна математика няма да му помогне, защото разчита на нейните точки...
Гледам да не се ядосвам. Има училища

# 485
  • София
Сложих в пощата една таблица, която получихме през Школо от училище. Включва ДПП съчетан с баловете от миналата година. Може би вече имаме такава в пощата или фейсбук, но на някого може да е полезна все пак.

# 486
A аз пак съм в тревога какво ще правим с изискването 2,5h,  да не кажа 3.5, да са нон-стоп с маски.. , вероятно при Т 25+C и южни стаи

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 15:21 от Mama TAZ

# 487
Моят съвет е медицинка маска, остава най-лека и най-лесно се пнася толкова време. Не пречи и при писане, ако се наложи говорене.
Пробвали сме абсолютно всякакви маски и това е извода ми. И астма имаме.
Аз само се радвам, че ръкавиците отпаднаха, защото би било наистина много трудно

Аз и други майки тук имаме зрелостници, в понеделник ще споделим впечатления от практическата част.

# 488
И аз мисля, че ще са лесни НВО-тата. Още от миналата година повтарям на моя синковец, че тази година е ред на лесно НВО по математика, а сега и с това ДО съм сигурна, че ще е така. Но каквото сабя покаже, каквото за всички, това и за нас.

# 489
За НВО мисля, че децата ще бъдат без маски и ръкавици от момента, в който седнат на чина.

# 490
  • София
Моят съвет е медицинка маска, остава най-лека и най-лесно се пнася толкова време. Не пречи и при писане, ако се наложи говорене.
Пробвали сме абсолютно всякакви маски и това е извода ми.
И аз това установих. Все пак по принцип са измислени за продължително носене от лекари и друг медицински персонал.
Другото е да шием нещо от тензух както май Бисето предложи.

# 491
Oт тензуха не се ли отделят власинки, които дразнят гърлото?

# 492
  • софия
Това с маските е пълна бутафория. Не се носят по начина, по който е правилно, ползват се самоделни "маски", от които няма никаква полза.
Моят опит също е, че най-простите, медицински, са най-поносими.

# 493
Имам от плат, медицинските по стават

# 494
Предполагам, че след като седнат по местата си, ще могат да махнат маските. Или поне да ги посвалят надолу. Друго положение би било пълна идиотия. Отварят закритите помещения на заведенията, където е ясно, че хората ще са без маски, защото не можеш да се храниш с маска, а в една изпитна зала, където ще са на разстояние един от друг, да са маскирани. Просто няма логика.

Общи условия

Активация на акаунт