Базедова болест- тема 10

• 19 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Даже много добре правиш, че споделяш. И аз като чета в групата за дискова херния, има много доволни от почивките по санаториуми, но много зависи и от самата база. За някои не можеш да се класираш, но сега предполагам че е по-спокойно, едно че не е сезон и едно заради този вирус.
Ти по каса ли ще ходиш, или по НОИ?

# 661

Последния ми анализ пт 27 11 2020

# 662
Нищо не разбирам, освен май алергията към йод. И не разбирам какво искат да правят с йод 131, или към него имаш алергия. Хормоните като цяло са ок. Да, по-нисък Т4, но ок. Обаче TSI антителата са активни. Тоест, няма да стане с хапове. Същото като при мен. Но твоите антитела са доста високи.

# 663
Нищо не разбирам, освен май алергията към йод. И не разбирам какво искат да правят с йод 131, или към него имаш алергия. Хормоните като цяло са ок. Да, по-нисък Т4, но ок. Обаче TSI антителата са активни. Тоест, няма да стане с хапове. Същото като при мен. Но твоите антитела са доста високи.
те бяха още по високи за първи път са ми по добре хормоните след 18 месеца хапчета пише че не съм алергична към йод ,дано е вярно,ако ти покажа други изледвания дет имам лошо ще ти стане ,лекарката каза за първи път в 30 годишната си практика вижда такова чудо,предполагам че заради антителата ме праща на йод,ти имаш ли замайване днес съм супер зле имам чувството че ще припадна ,някакъв ужас е

# 664
Не знам какво нямам вече. То симптоми всякакви имах през годините.

# 665
  • София
Замайване имам като ми е схванат врата, той ми е слабо място. Някой ден и за него ще ида на доктор😅

# 666
Аз ходих вече 😁

# 667
  • София

Хихи, и какво ти помага за това? Изписаха ли ти нещо дето помага? Аз много яко се схващам врат и рамене и после главата ми е като разбита, уф, много неприятно е. Днес например съм така...

# 668
На мен ми правиха мануална терапия преди години. И иглотерапия за стабилизиране. Полза имаше.
Спях с ръце над главата и явно се бях изкривила.

# 669
  • София
На мен ми правиха мануална терапия преди години. И иглотерапия за стабилизиране. Полза имаше.
Спях с ръце над главата и явно се бях изкривила.
Аз от лаптоп и телефон, много съм схваната. Ще трябва да ида на масаж, просто с тоя вирус никъде не ми се ходи:/

# 670
О, не помня от кога не съм ходила. Години. Като ми се изду топче долу ниско на корема (около яйчник, апендикс) и яко ме опъваше в кръста и гърба, тогава реших да отида на масаж. Голям кеф. Не ми помогна в случая, защото червата се оказаха проблемът, но масажистката ме намаза после с някакво мазило от Гърция. Така хубаво ме загря и отпусна. После видях да го продават в ОЛХ за около 20 лв мисля, но така и не купих.

# 671
Аурора, то зависи каква е причината за проблема. Аз се бях оплакала тук и Ра сподели за това, осново упражнения се препоръчват:
https://www.puls.bg/aktualno-c-6/dobrokachestven-pozitsionen-sve … ia-aparat-n-25926

Не е за масажи сега, освен в много наложителни ситуации. Трябва да започнеш някакви упражнения.
Аз много ги занемарих моите 😔
Мереленда, това мазило сигурно ще е било, пълен е нета с обяви, хората бизнес правят Simple Smile)
https://bg-fitness.com/counterpain-classic-pri-bolki-v-krsta-mus … te-i-stavite.html

# 672
  • София
Оо, супер си, Леми. Имаш ли линк с упражнения?🤗

# 673
Какви упражнения, за ухото или за врата?
Ако е от ухото, тогава основно след ставане от леглото се получава, също и докато се въртиш в леглото.
Принципно и от кръвното понякога се получавала голяма разлика в легнало положение и като станеш, при пременопауза често се случвало.
При мен по нататък може да се наложи и Ямр на шийните прешлени.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:18 от Lemy

# 674
  • София
За врата, много схващам от всичкооо. 🥵

Общи условия

Активация на акаунт