Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Sysly😂😂😂
И аз имах подобна случка. Питат ме, казвам Elie Saab Le Parfum Royal; отсреща: "Ъъъ, абе я ми го запиши на едно листче".😂

# 331
Sysly😂😂😂
И аз имах подобна случка. Питат ме, казвам Elie Saab Le Parfum Royal; отсреща: "Ъъъ, абе я ми го запиши на едно листче".😂
И мен ме карат да пиша Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 332
  • Бургас
когато месаря ми направи комплимент за парфюма и ме попита кой е....
Скрит текст:
ами, казах - Не знам Rolling Eyes Понякога е по-лесно.

# 333
  • Deutschland
Момичета, много сте сладки и забавни днес. 🤗😃 Смея се на забавните и комични парфюмни истории.
Хората са си окей,  един- два парфюма, максимум 5 им стигат. Не виждам в очите на другите разбиране, ако спомена, че това ми е хоби. Гледат ме така 🙄 разпитват, но виждам нещо странно в изражението им, което не ме кефи и сменям темата. Дори в бутика на  Jo Malone- предполага се, че консултантката е професионалист, при споменаването от моя страна, че имам едно 20 шишенца, започна да охка и ахка. Милата, струва ми се не много в час.
Не умеят да продават парфюми, рядко някой консултант ще те омае  с информация.
Не ми се е случвало да спра непознат и да се поинтересувам на какво ухае. Не съм темерут, но някак си не ми идва от вътре.

# 334
SOTN: Eau des Merveilles Hermès Yellow Heart Не бях го пипала няколко години,бях забравила колко луксозно и стилно мирише Flushed Уникален ...

# 335
    Идвам да ви разкажа за един кокосов пай - Coconut Passion Noir Victoria's Secret. Това нещо се води спрей за тяло, 250 мл е бидонче, но шишето е пластмасово и не тежи, етикета е красив, има блескулки по него и заедно с хубавата капачка, това го прави да изглежда луксозен. Поръчах го от Нотино онзи ден и днес пристигна. Ароматът е... иде ми да се изям! Nerd Има една кокосова торта на Лагуна - Рафаело, просто все едно съм седнала в средата на тортата и ям с ръце. Мням! Relaxed Кокосов сметанов крем и ванилия, ама не проста миризма, а такава една на скъп крем. Мирише на пина колада (без грам алкохол), на бял шоколад с кокос, на едни такива шприцовани сладки кокоски, които преди няколко години се продаваха на килограм и на баунти, изобщо на всичко вкусно и кокосово, което си представяте. И струи от мен, покрил дори остатъците от Womanity! Дето се казва, е този кокос чаках! Gift Heart Ми много съм щастлива!
    Бях объркала и поръчах първо този, за който четох чудни отзиви тук https://www.influenster.com/reviews/victorias-secret-coconut-passion-body-mist-25 но в него ванилията изпреварвала кокоса и все пак бил със завидна трайност, обаче Noir в името на другия и кокосов орех на първо място, а след него кокосов пай в състава, ме привлякоха повече и съм сигурна, че не сбърках, че отказах първия.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 20:44 от Анонимен

# 336
    Веднъж похвалих аромата на моя колежка, наистина ми хареса. Тя "Това е Ангела, оранжевия." Аз "Eau Croisiere?🧐 Kъде е мангото?" Тя: пълно недоумение.....
    Alien Flora Futura се оказа аромата.
    Бива да си заплес, но това за мен е безхаберие пълно.
    Или лъжат. Все пак пише на кутията.
    Никога не ме притеснява да кажа с какво съм. Записват, снимат...обяснявам, ако е фланкър да не сгафят.
    Една девойка на спортен уикенд дойде в стаята ми да снима The Beat EdP, така се влюби в него. Аз тичам с него, или Lolita Lempicka EdP.
    Заместих го с Balenciaga B Intense, но май ще си купя едно бебенце 30мл че ми липсва. 5та бутилка ще ми е.

Аzalia, как не те е срам, дояде ми се кокосова торта, къде да я търся! 😭

Тичах навън в терен, аромат за вечерта след душа Angel Violette Garden of Stars. Любов ли бе, да я опишеш! Има малко мухъл в пачулито, но е черно като разорана земя, а в нея виолетки с мед, и кристална захар. Като излязъл от Чарли и фабриката за шоколад на Тим Бъртън. 🍯🍭🍄🍫

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 20:50 от Dez

# 337
    Уважаеми Гювенджий и Гювенджийки,
    Бихте ли ми казали каква е разликата между двете червени кубчета Нарцисо?
    Поне десерт пъти съм ги пробвала паралелно и на кожата си, и на хартия и не мога да ги различа и това е. А имам иначе доста развито обоняние... Поне така си мислех до този казус.
    Днес случайно попаднах в една арабска парфюмерия, съжалявам, че не можах да снимам това чудо-стотици непознати шишета, единствено съм чувала за латафа, всичко друго мистерия... Имаше и големи колби с моно миризми, явно на принципа mix and match да си смесиш по свое желание някакво творение. Много бях изкушена, но от толкова разнообразие изпаднах в ступор, а и почти всичко написано на арабски... повъртях се малко като муха без глава и си излязох. Хм... Ако имах мостра на нещо много желано, но извън бюджета ми бих дала да чичото да душне и да му кажа "ето това ми забъркай". Две по-отракани невести успяха да се справят с тази задача, но те бяха от средния изток и очевидно много по в час от мен.

П. С. "Десерт пъти" 🤣🤣🤣🤣 гладна съм

# 338
    • София
    Dez, а познаваш ли B Balenciaga и можеш ли да го сравниш с Intense? Много харесвам първия и се чудя дали да не поръчам и втория. Thinking

# 339

Една девойка на спортен уикенд дойде в стаята ми да снима The Beat EdP, така се влюби в него. Аз тичам с него, или Lolita Lempicka EdP.
    Заместих го с Balenciaga B Intense, но май ще си купя едно бебенце 30мл че ми липсва. 5та бутилка ще ми е.

Аzalia, как не те е срам, дояде ми се кокосова торта, къде да я търся! 😭

Тичах навън в терен, аромат за вечерта след душа Angel Violette Garden of Stars. Любов ли бе, да я опишеш! Има малко мухъл в пачулито, но е черно като разорана земя, а в нея виолетки с мед, и кристална захар. Като излязъл от Чарли и фабриката за шоколад на Тим Бъртън. 🍯🍭🍄🍫

Хех, и аз ходех на спорт с The Beat!
    Издумках едно голямо шише почти само така - с пръскане за спорт и до магазина. Голяма свежарка.
    Заинтригува ме този Ангел, така в контекст с Тим Бъртън.. ❤️

# 340
    Dez, а познаваш ли B Balenciaga и можеш ли да го сравниш с Intense? Много харесвам първия и се чудя дали да не поръчам и втория. Thinking

За съжаление не. Intense e  чудесен. Няма как да не се хареса, ако харесваш стила на Баленсиага.

# 341
    • София
    Благодаря, Dez. Hug Ще поръчам 30 мл. да го пробвам. Надявам се, че ще ми хареса. Мненията са, че си приличат.

# 342
    И аз взех Victoria's Secret Coconut Passion Noir но ми мирише основно на ванилия,карамел, захаросани плодове та даже и горена захар . Кокоса е на заден план. Прекалено сладко ми идва . За пореден път се убеждавам колко различни възприятия имаме. И как това към което се стремим понякога бяга с 300 от нас. Ще се откажа от идеята за идеалния кокосов аромат... с тайната надежда, че той сам ще ме намери.
    Чакам в петък още няколко кокосчета и ако не намеря моя,ще си дам почивка .

# 343
    Да разкажеш за другите кокосчета. Не съжалявай, това е евтино нещо, така че,... Аз казах, че ако не ми допадне, ще замине бързо за ароматизатор в спалнята. За щастие много си ми харесва.

# 344
    Любителките на кокоси, да не пускам мухата, обаче това жълтичкото е божествено кокосче...направо тропическа плажна богиня е положението! Днес ги получих и още ги разучавам, ще пиша още и за другите...
    На Victoria's secret имам Coconut Passion и той направо се срамува в ъгъла до Clinique Lily of the  beach. (жълтия)

Общи условия

Активация на акаунт