Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Какво харесва младежта

# 151
Днес бях за малко в бутика на ЕЛ и БЗ, тегава, супер тегава работа да ви кажа. Абсолютно всички тестери са прибрани, а на гримовете зад плексиглас. Ако искаш да пробваш парфюм трябва задължително да повикаш консултант, те са с шлемове и стоят на разстояние. Пръскат много отдалеч само по веднъж. Втори парфюм ми беше немислимо да поискам. Нямам представа как ще се тестват новите неща и дали те въобще ще се лансират по този начин. Супер неудобно е и дори притеснително, за хората които вземат насериозно вируса и последиците от него.
Не можеш и да вдишващ, защото имаш маска и не е удачно за мен да я сваляш вътре в самия магазин. Няма много хора и аз скоро не бих отишла. Дано нещата се променят, защото иначе ще трябва да купувам почти абсолютно насляпо, а аз не съм съгласна на такъв риск.

Пробвах новият Bronze Goddess Azur Estée Lauder. Страхотен, свеж, цитрусов, много хубав. 10 минути след пръсване на ръка нямаше вече от тази свежест и след още половин час нямаше абсолютно нищо. Дъщеря ми се разочарова, защото го хареса. Парфюмът струва 144 лв. за 50 мл. и трае под час. Срамота.

Bronze Goddess ЕДП по-сладък, по-плътен, без цитруси и плажен. Трае час повече.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 19:14 от densi

# 152
Обожавам пудрени аромати, повечето сте ги изброили. Най- любим си ми остава Пудрето на НР и Chloe Love. Да се похваля с най-новите придобивки - Love Tuberose,  Santal Blanc Van Cleef & Arpels и Tom Ford Neroli Portofino. Ами красиви са, до един.
Някой да сподели нещо за  Fleur  De Portofino, моля....

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 19:20 от sibila777

# 153
  • Sofia
В Дъглас , Сефора и Делириум свободно се пробват парфюми. Щендерите с гримове обаче са покрити с фолио . На хартия може да се пробват боичките.
Мен не ме плаши вируса, изкарах го преди да разберат че го има в Европа.

# 154
Няма да се впускам в излишни поезии и асоциации.✌🏼🧜🏼♀
Ее, защо не се впусна, трябваше...Hug
Подписвам се под твоето есе за Womanity, само добавям, че след първоначалното солено усещане, при мен става вкусно гурме - козунак с много мляко и масло, с пълнеж от смокини и щипка канела.
Много силно се надявам новия собственик на Mugler да не съсипе това съкровище.

Последна редакция: пн, 25 май 2020, 21:04 от Анонимен

# 155
Пфхх, много досадно това с тестването в магазин. Дано се нормализират нещата или поне някакво друго решение да дадат, иначе... отидоха им импулсните продажби, а и не само те. Може пък да почнат да раздават повече тестери, крайно време е?!

Днес на това никакво време, най-безцеремонно се нафъщях с черния чай на Булгари. Винаги ми дава едно no nonsense усещане и силно унисекс и уверена аура , малко като госпожата от картината на Тамара де Лемпика. На ръба да каже "въобще не ми пука какво мислите" 😀. Ще си мириша на изгоряла гума и пушек и туйто!.

# 156
В Дъглас , Сефора и Делириум свободно се пробват парфюми. Щендерите с гримове обаче са покрити с фолио . На хартия може да се пробват боичките.
Мен не ме плаши вируса, изкарах го преди да разберат че го има в Европа.
В кой Дъглас пробва свободно тестерите на парфюми? Те са едно с БЗ. Аз бях в Мол София и има само кутии по рафтовете, тестерите са отдолу в чекмеждетата. Има табели да се обърнеш към консултант, ако желаеш да пробваш. В ЕЛ са изложени тестери, но не можеш да ги пипаш сам.

# 157
  • Чукарландия
Аз пък тръгнах да търся какъв е тоя парфюм "Черен чак"... 😂😂😂
После се за гледах в снимката. 😉

# 158
  • Sofia
В дъ мол и сердика пробвах на воля .

# 159
  • Варна
Аз също абсолютно разочарована от БЗ.Вчера минах с идеята да пробвам 2-3 парфюма след коментара на консултантката,че "много ги пипате за това са прибрани" пробвах само един и продължих към козметиката,заради намалението исках да взема ФТ на марка,която не съм ползвала и не зная кой е номера  на цвета.Там същата работа не може да се докоснеш до нищо.Цвръкнаха ми два тона на памучен тампон и след като отговорих,че това не е цветът ми и е тъмен и искам друг нюанс,скунфузи муцунка и се опита да ме убеди,че не трябва да го пробвам на ръка и че тепърва ще хващам тен и бил точния цвят.Да ама не- просто ме прогони без да купя нищо Sad

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 10:54 от desuri

# 160
Ще ме накарате да извадя дълбоко засекретеното флаконче на Уоманити и да го пробвам пак! Имам го от 7 или 8 години, подарък ми е от много скъпа приятелка и никога няма да се разделя с него, но не съм пръскала дори от флакона. Пробвах го 2-3 пъти когато излезе и е по-добре да не описвам тогавашните си чувства към него. Но... всичко тече, всичко се променя! Ами, ако се окаже, че съм преживяла катарзис с него и сега ще е прекрасен? Ще го пробвам утре, защото съм си у дома и имам баня под ръка. Simple Smile

# 161
  • В сърцето на един мъж
В МОЛ не знам дали ще вляза скоро, в парфюмерия от началото на извънредното положение съм влизала само в тази на Съборна. Към момента нямам парфюмни желания освен Оле на Рамон Монегал, надявам се обаче всичко скоро да се нормализира и да можем отново да изучаваме на спокойствие новите неща, без страх.....

За втори ден съм с тази прелест и с по едно фъс на китките, днес отнесох 5-6 комплимента и съм в кокосов облак цял ден

# 162
  • Варна
Ще ме накарате да извадя дълбоко засекретеното флаконче на Уоманити и да го пробвам пак! Имам го от 7 или 8 години, подарък ми е от много скъпа приятелка и никога няма да се разделя с него, но не съм пръскала дори от флакона. Пробвах го 2-3 пъти когато излезе и е по-добре да не описвам тогавашните си чувства към него. Но... всичко тече, всичко се променя! Ами, ако се окаже, че съм преживяла катарзис с него и сега ще е прекрасен? Ще го пробвам утре, защото съм си у дома и имам баня под ръка. Simple Smile
Пробвай го пак, пък дано да си паснете.
На мен си ми мирише на чисто, сутришно, спокойно море, на див плаж, когато не са дошли още хората с техните си аромати. Никакви телесни течности не усещам, нито мъжки, нито женски  Grinning
Получавала съм комплимент от колега, който дори пита за името му, да го подари на жена си.

# 163
Азалийка, пробвай, пробвай Womanity. Грехота е да не ти се хареса. Heartpulse

Днес съм с Paco Rabanne Olympéa Legend – умопомрачаваща сладост. Това е най, най, най сладкият парфюм, който съм носила. Намазана съм едновременно със сладко от сини сливи, конфитюр от кайсий, полята със захарен сироп, ароматизиран с много ванилия и щипка сол, която подсилва още повече сладостта. Бях влюбена, когато го заимах, днес леко ме затиска от сладост.

# 164
Аз извадих Womanity Liqueurs заради вас, и хубавичко се напръсках.
На едната китка само 1 пръс от  Womanity EdP за паралелен тест.
Много е хубав Liqueurs, солени смокини с препечени лешници, които постепенно омекват. Тази нота я няма в ЕдП, която днешния хладен ден ме изненада с металическа нотка.
Досега бях пренебрегвала Liqueurs, и то съвсем незаслужено. Хубав е много. В морето от цветни компоти ми предизвика парфюмно равновесие. Ще го нося много, усещам.

Общи условия

Активация на акаунт