Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 277
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Скрит текст:
Аз пък исках да ви помоля за мнение за този аромат

не го познавам, но по описание ми звучи чудесно и силно се изкушавам да го изгърмя на сляпо.

Аз си го резнах на сляпо, защото нямаше много мнения, да не кажа въобще. Grinning
Бутилката и кутийката са разкош. На светлина, самият син цвят на бутелето има златисти отблясъци, голямо красавче е. Кутийката мисля, че някаква художничка я е рисувала.
Ако си падаш по гурмета и не те е страх от слепи покупки, действай, тя и цената му не е голяма.

Днес разносвам пробичка ( Kissing Heart ) на Parfait de Rôses Lancome. Розови листена с пудра захар и малко сладък ликьор, женствена красотичка. Бих го купила.

# 421
Пристигна ми Yves Saint Laurent Black Opium. Не мога да бъда описателна като вас, но ще ми е много любим!

Много ми е любим, но е безсрамно нетраен при мен.
Час след пръскане още държи при мен, дано.
Нямах търпение да подуша и Boucheron Quatre de nuit, докато разбера как се пръска и се накиснах и с него. Също много ми допада, изобщо супер попадение с тия двата екземпляра!

# 422
Аз мислях да го взимам,но от изчетеното ...... сравнението с "конско лайно" ме спря от покупка на сляпо Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще се радвам,ако някой тук сподели мнение!
Тествала съм го безброй пъти. Любими за мен съставки - кожа и дюля. Но при мен не се получава.
Галопът е много хубав парфюм, цената му е малко висока и затова още не е заприходен. Моята рецепта за пернишки Галоп е : тусканска кожа и Nina Ricci Premier jour в съотношение 1:2. Много добре до докарвам:)

# 423
Аз съм много радостна с новото ми ароматче Lanvin A Girl in Capri. Усещанията ми напълно отговарят на рекламното клипче. Младо нежно момиче с бели непретенциозни дрехи в слънчев ден на чист въздух, похапваща от лимонени и портокалови резенчета, плодово сладки, но без захар. Споделям клипчето.
https://youtu.be/WMd4_0QQwLY
Когато го тествах в Douglas, помислих "става", но сега в топлото време е супер (напомня ми JEANNE, но с цитруси). Май ще съм от малкото харесали аромата, но аз по принцип харесвам Lanvin.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 12:29 от Dari_77

# 424
Странно е, че сега за първи път гледам клипчето, а описах усещанията си за парфюма с "момиче с дълги руси коси, които се развяват под сламената шапка, с бяла тениска в слънчева сутрин, някъде на юг в Италия, близо до морето", не буквално, но нещо такова беше. 😃

# 425
Странно е, че сега за първи път гледам клипчето, а описах усещанията си за парфюма с "момиче с дълги руси коси, които се развяват под сламената шапка, с бяла тениска в слънчева сутрин, някъде на юг в Италия, близо до морето", не буквално, но нещо такова беше. 😃
И аз не бях гледала клипчето, но получих същото впечатление Simple Smile . После от любопитство потърсих рекламата.
Друга такава реклама, която ми отговори на усещанията е на  Dior J`Adore, само, че в моя случай версията L`Or ме кара да се чувствам по същия начин
https://youtu.be/jtMENlT7L78

# 426
И мен Lanvin A Girl in Capri ме привлича още, откакто го пуснаха. Все още не съм го купувала, обаче. Все го изпреварва някой друг Smile
Yves Saint Laurent Black Opium е супер нетраен и върху мен. Не страдам, по принцип не го усещам мой.

# 427
При мен Черния опиум явно е траен и шлейфов, защото постоянно ми правят комплименти, но аз абсолютно нищо не усещам. Буквално НИЩО, все едно нямам парфюм. А аз по принцип се пръскам за себе си и моето удоволствие и се дразня. Приключвам бутилката, слава богу е 30мл, и не смятам да повтарям.

# 428
Аз съм много радостна с новото ми ароматче Lanvin A Girl in Capri. Усещанията ми напълно отговарят на рекламното клипче. Младо нежно момиче с бели непретенциозни дрехи в слънчев ден на чист въздух, похапваща от лимонени и портокалови резенчета, плодово сладки, но без захар. Споделям клипчето.
https://youtu.be/WMd4_0QQwLY
Когато го тествах в Douglas, помислих "става", но сега в топлото време е супер (напомня ми JEANNE, но с цитруси). Май ще съм от малкото харесали аромата, но аз по принцип харесвам Lanvin.

Оох, откога му се каня, мирисала съм го, лимонено, свежо... и все поръчвам нещо друго:rage:
Сега поръчах Le jardin de Monsieor Li, на сляпо и не знам, дали пак няма да се ядосвам...

# 429
Момичето и Le jardin de Monsieor Li са едни от най-разочаровалите ме непознати преди това аромати. Особено момичето! Как поне час не се задържа върху кожата ми, а с такава надежда го взех. След края на ИП поне покупките насляпо намаляха при мен. Най-страшните ми обаче си остават Шалимар (мирише ми на църква) и Инсоленс - ретро, ретро до безкрай са ми и двата. Иначе много трайни. Хубавото е че вече им се радват други потребителки! 🌺

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 17:49 от Ellinor*

# 430
Здравейте  някой ползвал ли е този парфюм? Много му се чудя? За съжаление нямам къде да го тествам Simple Smile  Пробвала съм други на тази марка,малко слаби ми идват 😀 май.
https://www.notino.bg/boucheron/boucheron-quatre-en-rouge-parfju … 00-ml/p-16007320/

Също и за този : https://www.notino.bg/jeanne-en-provence/jeanne-en-provence-iris … -za-zheni-100-ml/ -бюджетен вариант.

Имам един на : https://m.guerlain.com/int/en-int/fragrance/womens-fragrances/aq … -pamplelune-spray - бях си
го купувала в УК 😜.Прибързана покупка.Не е моят аромат... Много цитрусов ми идва... Как съм го купила нз 😆😆.
Поръчах Lalique Amethyste-  но ми се иска и друг...😄. Жалко,че Guerlain Insolence -вече нямал тази трайност както преди.И на  него му се чудя...

# 431
  • Бургас
При мен Черния опиум явно е траен и шлейфов, защото постоянно ми правят комплименти, но аз абсолютно нищо не усещам.
Това щях да напиша и аз. Всъщност аз го усещам в началото и после имам чувство, че бързо изчезва, но хората го забелязват.

Мерси Сън, а става ли за лятото. Очаквах да е летен с тази сол и морски нотки, а не точно гурме.

# 432
Жалко,че Guerlain Insolence -вече нямал тази трайност както преди.И на  него му се чудя...
Е, колко да няма трайност Инсоленс!? Вече не е траен 24 часа, а 15... Нали се къпете вечер, колко по-траен трябва да е един парфюм?
А за другите, които питаш, особено Quatre en Rouge, ако четеш темата, а не влизаш в нея само, за да си зададеш въпросите, щеше да знаеш.

# 433
Днес си получих La belle от Нотино. Страхотен!
Не обичам круши, но го помирисах в Париж и от сантимент към приятното прекарване го поръчах.
Ще му се радвам през все още гладните дни.

# 434
Интересно ми е за La Belle как го усещате. На мен много ми напомня на нещо старо (Hugo Boss - Orange?! ) и познато в началото. Драйдаунът е страхотен иначе.

Общи условия

Активация на акаунт