Секс без презерватив

• 31 514
  • 407
  •   1
Отговори
# 240
Ама сушито преди или след, че и мен взе да ме обзема гнусливото вече.

# 241
По време 🤣🤣🤣

# 242
За пръв път чувам мъж да го е гнус от женските течности - това си е естествен лубрикант. То все едно аз да кажа, че ме е гнус от сперма. Trollface

# 243
Абе, ако е някой за еднократен секс, гнус си ме е. Още една причина за ползване на гуми.
Но в дълга връзка не.

# 244
  • Бургас
Има хора,в една книга ги наричаха 68,не правят френска любов.
Моят партньор е такъв.Аз му правя френска,не го е гнус.На мен не иска да прави.Било близо до отходни канали...
Ама си го обичам,ние започнахме с прекрасно приятелство и платонична любов,той има проблеми,за които доста късно ми сподели (не че не се бях сетила отдавна).Общо взето и за ръка да ме държи,се разтапям от любов.

# 245
Мария много се радвам да го чуя.
Аз правя френска любов, на мен не обичам да ми правят. Аз самата не се чувствам комфортно.

# 246
  • Бургас
И аз честно казано не усещам кой знае какво.Обичам други неща.

# 247
Има хора,в една книга ги наричаха 68,не правят френска любов.
Моят партньор е такъв.Аз му правя френска,не го е гнус.На мен не иска да прави.Било близо до отходни канали...
Ама си го обичам,ние започнахме с прекрасно приятелство и платонична любов,той има проблеми,за които доста късно ми сподели (не че не се бях сетила отдавна).Общо взето и за ръка да ме държи,се разтапям от любов.
Къде ги намирате такива? Че и си ги харесвате...

# 248
И на мен ми е чудно. Не съм срещала мъж, който да го е гнус от някой мои части.

# 249
Стрейнджър, може и да ти се стори странно, но за повечето жени не всичко е секс и са си доволни и само от мисионерската. Аз съм такава, бих оценила доброто отношение, честните отношения и вниманието, пред сексуалните умения и интереси.

# 250
Секса си е много важен, това не прави другите неща по-малко важни, но връзка без хубав секс за мен е обречена на провал .
Кристина, хубаво е да говориш за себе си, не за повечето жени.

# 251
Ами за мен разообразието в секса /всички пози от кама сутра/ не са ми оферта. Малко съм смотана в тази част.

# 252
За теб. За други жени пък само мисионерската не е оферта. Разнообразието в секса не означава нон стоп пробване на всички пози от кама сутра.

# 253
Аз съм за секс с презерватив и 2-3 любими пози, другото не ми харесва. За това разбирам Мария, както и Братан, че го е гнус. На мен също някой неща са ми гнусни и не ги правя. Хората сме различни все пак.

# 254
Извода се крие в последното ти изречение. Хората сме различни, а ти често обичаш да говориш от името на жените.
Аз примерно предпочитам секс без презерватив, когато съм в дълга и сериозна връзка и обичам да експериментирам.

Общи условия

Активация на акаунт