Секс без презерватив

• 31 512
  • 407
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
За мен,лично  за мен,любовта и сексът са различни неща.И винаги бих избрала любовта.
Имала съм връзка около година с невероятен секс.Но си беше само секс.

# 256
  • софия
Е значи не е било връзка, а е било просто секс. Във връзката също трябва да има и секс.
Не мисля,че любов без секс би просъществувала дълго. Поне при мен не.

# 257
Аз се обърках..Сексът не е ли естествено продължение на любовта? Смисъл, то си е част от нея? Или?
Не си представям само любов, без секс..

# 258
Секса и любовта не се изключват взаимно. Любов, любов, но като си незадоволен рано или късно поглеждаш настрани и тогава край с любовта.

# 259
  • софия
За мен двете вървят заедно. Не мисля, че би се получило по друг начин.

# 260
За мен двете вървят заедно. Не мисля, че би се получило по друг начин.
Да, хубавият секс без любов рано или късно се изчерпва и любовта без хубав секс също.

# 261
Добре де, на мъжът също му е отходен канал. Какво е разликата между женския и мъжкия? Тогава как те целува после по устата?
И аз тогава няма да искам устата ми да е на отходен канал, ха.

# 262
Не че адвокатствам на Мария, но жената си го харесва този мъж, чувства се добре с него и са се разбрали по този въпрос. Не виждам вас какво ви вълнува кой колко е приет в леглото. Като почнете така да ровите и много се дразня. За да има секс, трябва да има тръпка и любов, то не е като фитнеса тая работа, нито пък може с всеки да се случи. 

# 263
Криси, аз не мисля, че някой тук рови в нечии чаршафи или я съди. По-скоро всеки си разсъждава как е за него, споделя си неговото виждане и такам

# 264
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добре де, на мъжът също му е отходен канал. Какво е разликата между женския и мъжкия? Тогава как те целува после по устата?
Според мен, подчертавам лично мнение е, трябва много харесваш един мъж, за да се от пуснеш да ти прави кунилингус.
Иначе всеки е свободен да прави или да не прави каквото си иска, докато има с кого.

# 265
За първи път чувам за гнус от дейности, които са магнетични на автопилот, без замисляне.

# 266
Разбира се, че има разлика. Опитай да лижеш жена няколко дни след цикъл, по-скоро няма да ти хареса.
No homo. Simple Smile

Има и нещо готино да целунеш партньорката след като ти е глътнала.
Пак no homo. Simple Smile

# 267
Психологичен ефект повече предполагам
Аз съм гнуслив по принцип и психологическия ефект, който получавам от кондома, е приятното чувство, че не ми е целия олигавен в какво ли не.

Братан,надявам се,че е било провокация:)
Че едни мисли ми нахлуха..Все едно авторката чета:)
Редактирам се,че не четох до край:)
Все пак нали обсъждаме трайни връзки с любими хора..
И ако тогава има гнус...Simple Smile

# 268
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За първи път чувам за гнус от дейности, които са магнетични на автопилот, без замисляне.
Ако си с подходящия, с човек, с когото си пасвате,  се получават нещата. Но понякога има само някаква тръпка, моментно увлечение, искаш, но не чааак толкова, и може да е доста  "дървено" преживяване.

# 269
В интерес на истината, като опре до френска, всичките ми партньори са били дървета. Дори онези, дето се натискат да ми правят и го смятат за наслада (ей, Бога ми, настръхвам от отвращение при тази дума!). Та аз например също съм повече дейната страна при подобни ласки. Просто да съм 'обслужваната' не ми харесва, направо си е неприятно.
От друга страна, не бих оставила някого, само защото нямам по 15 оргазма на сеанс. Вижда ми се повърхностно.
Нещо, за което разписвам на момента пътния лист, е липсата на гушкане и лошо отношение към животни.

Общи условия

Активация на акаунт