Секс без презерватив

• 31 503
  • 407
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Да,споделям си,всеки е свободен да коментира.
miss_chichi,и аз съм го питала.Не знаел.
Ама сте прави,че си го харесвам,доказал ми е безброй пъти колко ме обича и си ни е много хубаво и на двамата.
Той е по-голям от мен,нямаше нито опит,нито нищо,само безкрайно много комплекси,от които бавно се отърсва.И съответно цялата любов,която е подтискал с години,я даде на мен.

# 271
Психологичен ефект повече предполагам
Аз съм гнуслив по принцип и психологическия ефект, който получавам от кондома, е приятното чувство, че не ми е целия олигавен в какво ли не.

Братан,надявам се,че е било провокация:)
Че едни мисли ми нахлуха..Все едно авторката чета:)

Оф..чакайте ,че аз се обърках сега.
Аз го разбрах, че той не е ок с а*ален без презерватив, пък то отиде разговорът към френска, което е много различно.
Братане, от кое те е гнус, бе, момче? Аз ли нещо обърках в разбирането или..?

# 272
Скрит текст:
Психологичен ефект повече предполагам
Аз съм гнуслив по принцип и психологическия ефект, който получавам от кондома, е приятното чувство, че не ми е целия олигавен в какво ли не.

Братан,надявам се,че е било провокация:)
Че едни мисли ми нахлуха..Все едно авторката чета:)

Оф..чакайте ,че аз се обърках сега.
Аз го разбрах, че той не е ок с а*ален без презерватив, пък то отиде разговорът към френска, което е много различно.
Братане, от кое те е гнус, бе, момче? Аз ли нещо обърках в разбирането или..?[/spoiler]
Реагирах аз,преди да дочета темата..
И ми стана чудно..
Ако те е гнус от соковете по члена ти..Как тогава правиш френска Simple Smile

# 273
Рози, нещо се бъгна Grinning Дори не знам защо продължавам да пиша в тази вулгарна тема.
Вадиш от контекст, затова така се бъгваш Simple Smile Тогава ставаше дума за вагиналните сокове.
Френска се прави с желание и любов.
И какъв член има Флейм??? Grinning

# 274
А, значи и аз не съм разбрала за какво говориш, Братане Grinning
Я ми разясни конкретно - от какво те е гнус точно? Вагинален секс без презерватив или @нален такъв?

Рози не пита мен. Тя си пише принципно - в някакъв частен случай, в който някой мъж го е гнус от сокове, как прави френска хх

# 275
Тъй де,разбрах...

Писах като стигнах до поста ти без да чета нататък.
Питах Братан,Пламъче и ми стана ясно:) Ама тъй като бързаш става Wink

# 276
  • Варна

Разбира се, че има разлика. Опитай да лижеш жена няколко дни след цикъл, по-скоро няма да ти хареса.
No homo. Simple Smile

Е то тогава ако не е хубаво, кога? Няколко дни след цикъл обикновено е овулацията. Тогава тялото на жената е най-предразположено към секс и всичко е най-хубаво.
Най-нехубаво би трябвало да е малко преди да дойдат червените гости, когато болката чука на вратата и на жената не й е много до секс и трудно се възбужда.

Верно става вулгарна темата, ама все пак е за секс, така че всичко е позволено. Grinning

# 277
Мария много се радвам. Звучи страхотно. Обичам да чета за щастливи хора.
Анален секс никога не съм правила, няма и да правя. И да мога да потвърдя, че женските сокове са по-гадни от мъжките. Не ме карайте да ви обяснявам от къде знам, но не съм лесбийка.

# 278

Най-нехубаво би трябвало да е малко преди да дойдат червените гости, когато болката чука на вратата и на жената не й е много до секс и трудно се възбужда.

Х? Стига, де, как така? Само аз ли съм мега horny няколко дни преди и по време на гостите? Scream

# 279
Е то тогава ако не е хубаво, кога? Няколко дни след цикъл обикновено е овулацията. Тогава тялото на жената е най-предразположено към секс и всичко е най-хубаво.
Чакай, овулацията не е ли поне една-две седмици след края на цикъла? Рискувам да се изложа като кифладжия, но няма да го гугълна.

Не, никога не съм имал партньорки, които се възбуждат трудно и не им се до секс. Явно съм късметлия, надявам се и да не срещам тези митични създания. Grinning В моята дългогодишна връзка сексът е бил всекидневен и никога не е имало хън-мън. И с кратките ми е било така.

# 280
Чак пък всекидневен .. минус 4-5 дена. Митични няма, има ПМС, според който или си хорни или не.
А пък за овулация .. гугълни си, кифладжио.

# 281
"Според учените жената може да зачене само по време на овулацията, която протича веднъж месечно и трае от 24 до 36 часа. Този период, обаче, не гарантира успех, защото шансът за забременяване тогава е само 35%. Това прави процеса още по-сложен - затова трябва да се информираме за него с точност"

А стига, ние трябваше да сме изчезнали като вид, бе.

Ще взема вече да нямам вяра на първото, на което попадна в гугъл.

# 282
Чак пък всекидневен .. минус 4-5 дена. Митични няма, има ПМС, според който или си хорни или не.
А пък за овулация .. гугълни си, кифладжио.
Какво пък не ти се вярва Simple Smile

Гугълнах и чета:
Обикновено овулацията настъпва 12 до 16 дни преди началото на следващата ви менструация.

Затова се чудих каква е тази овулация точно след цикъл.

# 283
На млади години не знаех какво е ПМС.Сега кривото ми настроение е като календар Simple Smile
Всекидневен секс,не е химера при млади хора,които се наслаждават на връзката си..
Даже на една от сбирките ни по женски разговора стигна до тази тема..От 9 при една,след 25+ г брак е..
Деня им започва с това.

# 284
  • Бургас
Мария много се радвам. Звучи страхотно. Обичам да чета за щастливи хора.
Анален секс никога не съм правила, няма и да правя. И да мога да потвърдя, че женските сокове са по-гадни от мъжките. Не ме карайте да ви обяснявам от къде знам, но не съм лесбийка.

Благодаря,дано и ти си щастлива,а и всички в темата.
Нищо им няма на женските сокове.
Когато правиш френска след вагинален секс без презерватив,си опитваш и своето собствено производство.Ми...не е зле.
Анален и аз не правя за съжаление.Имам доста тежка форма на колит.Преди да се появи този колит съм правила,беше хубаво.Нооо трябва да е внимателно...

Общи условия

Активация на акаунт