Секс без презерватив

• 31 559
  • 407
  •   2
Отговори
# 180
  • Бургас
Изследванията имат смисъл след няколко месеца само с един партньор, за да може да минат латентните периоди на всичко.
Впрочем, един месец лечение също за първи път чувам. Това грипче ли нещо имате предвид?
Ами...аз първо поопознавам  човека,тогава секс.Имала съм и малко на брой бързи изпълнения с презерватив,за щастие без инциденти.
Но на мен ми трябват месец-два-три по принцип да реша искам ли отношения (и сношения) с даден човек.
За болестите ме наплаши един мой бивш.Когато бях ученичка имахме доста дълга връзка,пиех хапчета и правихме секс без презерватив.Отидох да уча в друг град като студентка и безпаметно се влюбих в един младеж.Съответно зарязах стария приятел.В един хубав ден ми звъни и казва"Аз ти изневерявах и се оказа,че съм болен от СПИН,умирам.Направи си изследвания и ти."Ех,пощръклях,сън не спях докато излязат изследванията.Лъжа за отмъщение беше,още си е жив и здрав,дано дълго е жив и здрав,останахме приятели.Та ми държи влага още...и вероятно цял живот ще ми държи.Но ако не беше този случай,можеше да лепна я сифилис,я хепатит,я гонорея.Малко предпазливост не е излишна,предвид времената,в които живеем.

# 181
Без капут е много по-хубаво за мъжа, усещането е друго, поне в началото, възбуждащо е усещането за пълния контакт с жената. И особено ако може да свърши вътре тогава кефът е пълен. Обаче това само при сериозни отношения, когато се познавате и си имате пълно доверие. В този смисъл периодът на опити за бебе и после докато жената е бременна си е готино време за мъжа, може да го прави и да свършва както си иска.
Иначе при разни случайни връзки, лесно може да цъфнеш с някоя от горепосочените болести. Винаги съм внимавал и пак дори в сериозна връзка както написах по-назад ми лепна някаква инфекция, за която пих 2-3 седмици антибиотик + още някакви други хапчета. Така че хубаво кеф цена няма, ама в някои случаи по-добре с дъждобран....

# 182
  • Бургас
Мадам,кеф е без презерватив и то не само за мъжа.Както писах,в сериозна връзка съм (почти пет години),няма шанс да забременея...
Обаче преди съм настоявала за презерватив.
Аз по принцип си имам хронични автоимунни заболявания,проблеми с червата и много трудно приемам антибиотици,веднага ми се появява диария.Само ми трябва и нещо венерическо да си лепна...дано не се случва.Надявам се,че и любовта не ходи по чуждо,уж не е такъв,но знае ли човек.

# 183
Без капут е много по-хубаво за мъжа, усещането е друго, поне в началото, възбуждащо е усещането за пълния контакт с жената. И особено ако може да свърши вътре тогава кефът е пълен. Обаче това само при сериозни отношения, когато се познавате и си имате пълно доверие.

И за жената е много по-хубаво. Важи и за свършването вътре. За второто си абс прав - дългогодишна връзка, тестове от сърце и за двамата, доверие, сигурност..такива ми ти неща. Иначе - гумички. Аз съм учудена, че има мъже, които не ползват, та чак са и изумени и възмУтени, че останалите хора ползват и трябвало да питат може ли без..Не знам с какви жени спят горепосочените,честно.

# 184
Факта, че се лекуват от венерически заболявания показва какви са били жените. И да се има в предвид, че това заболяване се е проявило, а колко още може да има и да са латентни. Жените /поне тези, които държат на здравето/ ходят редовно на прегледи, минимум 1 път в годината, а често и по 2-3 пъти. Мъжете ходят ако има проблем само.

# 185
  • Бургас
Чуех ли преди,че никога не бил ползвал презерватив...и имал случайни контакти,ама нищо му нямало...ми се изпаряваше желанието.
Това е отговорност не само към другия,а и към теб самия.
И да,важно е да си следиш здравето поне заради самия теб.

# 186
Мъжете ходят ако има проблем само.
Обаче не си сигурна.
А това със заставянето за преглед един път ми се случи след секса. Приех, но казах, че докато не излезят изледванията никакъв секс. Ама защо съм правил така, после като поисках реципрочни изследвания пак съм се правил на интересен. Иначе много "стриктни" жени има. Чак се мае човек от къде тази дисциплина.

# 187
Тези упражнения ако си чела някъде, че се използва уред, които се пъхат вътре и целта е да се задържи с контракция, това е със цел да може жената да свикне да контролира тези мускули и да прави контракции с тях и да ги тренира.

Като се постигне този контрол над мускулите няма нужда от никакви уреди, повечето дори могат да постигнат този контрол и без да използват уреди.

А добро утро!
Т.нар. уреди на Кегел или Kegel balls, or Ben Wa balls са обикновено покрити с медицински силикон различни по тежест топчета (в миналото са използвани различни по големина нефритени топчета или такива с форма на малки яйчица).
Когато се поставят във вагината, движенията на тялото оказват стимул на топчетата и те от своя страна рефлектират на мускулите на влагалищните стени като ги заздравяват и укрепват.
Подобен ефект се постига и с волеви стягане и отпускане за определен период от време.
И всичко дотук едва ли би повлияло на женския оргазъм (на мъжкия 100%!), но е гаранция за здрав таз, което пък води много позитиви със себе си за самата жена.
Wink

# 188
А аз познавам един тип, който води жените на безплатни изследвания за СПИН и им дава ескапел. И това за ONS секс без презерватив.
За стриктни не знам, но малоумните недоучили тъпаци и тъпачки са много.

# 189
Tака е като има хора с нисък интелект и липса на адекватно образование, за което също и родителите са виновни, но когато и те са неуки, няма как да образоват и децата си. Та този който чукал само без гума и вярвал, че нищо му няма съм сигурен, че не е чувал HPV, хламидии, хепатити C (който хепатит макар и трудно, все пак може да се предаде при секс).

Ами то дори HIV няма как да знае човек, че го има ако не си направи изследвания, чак след много години се появяват симптомите. От 200-тате типа HPV има около 20 които предизвикват ракови заболявания, (тук вече не им завиждам на жените, които трябва редовно да си правят изследвания при гинеколог).

Интересното обаче е, че освен мъжете които не им пука има и не малко жени, които също не се притесняват да се чукат без гума и то такива които често сменят партньорите. Най-зле са тея които изневеряват, но без да ползват предпазни средства и те повечето са точно такива, тъй като семейните мъже като са свикнали да го правят без гума, после усещането им е много слабо като ползват и някой път не само болести, ами и извънбрачни бебета се получават. Neutral Face

# 190
  • Бургас
А аз познавам един тип, който води жените на безплатни изследвания за СПИН и им дава ескапел. И това за ONS секс без презерватив.
За стриктни не знам, но малоумните недоучили тъпаци и тъпачки са много.
Леле...и им дава и Ескапел???
А да е чувал,че ако жената през изминалите шест месеца е имала други партньори,може да е заразена и да зарази без да се хване от изследванията болестта.

# 191
Ти май пропусна частта с безплатните тестове Simple Smile

# 192
  • Mediterraneo
Марияиванова я признавам за късметлийка! Попаднала е на всички венерически болести, та даже и СПИН! Дано не е умрял човекът! То така се развива СПИН, ама нейсе. Пак добре, че ги водиш за ръчичка на изследвания, че явно ти се лепят все някакви болни.

# 193
Сексът без презерватив е игра да високо ниво, а не мерене на интелект. Сексът за една нощ също. Галя и Станиола, горовите на изуст.

# 194
Времената се менят.
Секс без презерватив сега ми звучи като игра на руска рулетка.
Едно време..детски акъл.

Общи условия

Активация на акаунт